Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide! (beszélgetés)
Rákerestem.
Azt írja,h megköti a zsírt,nem hagyja felszívódni,a széklettel távozik. Ez olyan lehet,mint az Alli. Fosatós.
Sziasztok!
Ki használt formoline L112-t? :)
Hát sajnos e-mail még mindig nem jött hogy mikor kapom meg a terméket. :(
De azért ma 1 órás súlyzós edzés megvolt.
Meg eddig csak 1 tányér levest ettem. +1 tejes kv reggel +1,5 liter zöldtea napközben.
Úgy hogy most megyek eszek egy kis spenótot vacsira meg max 1 gyümölcsöt :)
Én a kalóriabázison számoltam anno a kalóriákat, most nem számolom, mert tudom, hogy lényegesen kevesebbet eszek, mint a bogyó előtt, és nekem ez így működik. Naponta kb. 3x eszek, (hús, zöldség, tojás, grapefruit vagy narancs stb.) A lényeg, hogy nagyon minimális szénhidrát, abból is a lassan felszívódó.
Sok sikert! 😉
Szisztok,én is bemutatkoznék! 35 éves vagyok, 165 cm és már 4 éve küzdök a maradék 10 kg-mal. Szeretném elérni a 62-t,de a szülések óta nem igazán sikerül. Sajnos néha kényszeresen eszek, mert nem tudom megállni.. Mostanában elkezdtem futni, agyilag kikapcsol, de fogyni nem fogytam tőle...
A kalóriát mive számoljátok?
Jaj úgy izgulok, talán ma megérkezik a várva várt csomim ;-)
Remélem, h talan ez a bogyesz segít majd ;-) Van Csongrád megyéből valaki? :-)
Szép napot Nektek :-)
Dehogy baj!
Biztos sikerülni fog! 😃
Meg így,h támogatjuk egymást,sokkal jobb.
Nah én már elég sok infót tudok rólatok... így gondoltam írok én is kicsit magamról :)
26 éves vagyok 176 cm és 86 kg. Tavaly nyáron voltam 72 kg akkor is fogyni szerettem volna, de sajnos a térdem nem bírta és nagyon megfájdult. Abbahagytam az edzést és sokat pihentem meg sokat rágcsáltam így a kilók szaladtak fel.
Az edzést mostanában kezdtem újra bevezetni a napjaimba de csak lassacskán. Ezért szerettem volna kis segítséget a tablettákkal. :)
Remélem nem baj hogy leírtam.
Köszi 😄😃
Remélem ilyen szép tempóban megy majd tovább lefelé.
Az nagyon is jó,sőt szuper!!!!
Ügyes vagy !!!
Mértem ma. 95.7 kg.
Végülis nem rossz,mert február 13 körül kezdtem 99-100 kg-ról.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Használta valaki a Zuccarint fogyasztószernek? Tapasztalatok?
- A Pille fogyasztó tablettát szedte már valaki?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?
- Használta már valaki fogyáshoz az Ananász tablettát?
- Használta már valaki a slim&shape tablettát?