Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Bazsó, legyen igazad. Tavaszt akarok:) Ma elég hideg volt, legalábbis a szél igen csípős!:)
Vacsira ettem két felkarikázott, befűszerezett sültvirslit és egy fél ubit.
Képzeljétek el az utcánkban macskaprostitúció folyik ezerrel,ehhez az összes kutya ugatása!!!!
Téboly ez a hangzavar!
Ez már a tavasz jele:))
Pofikám mit hallok?????
Kitiltásról szó sem lehet,majd vezekelsz szépen!:))
Szia Csajok!
Én most le sem írom mit műveltem az elmúlt fél órában, egyrészt félek, hogy beindul Nálatok a pavlovi reflex, másrészt kitiltotok a csapatból.
Rossz voltam, nagyon rossz..
Szerintem tönkrevágtam az elmúlt két hét eredményeit.
No comment :(
Sziasztok Lányok még létezem és élek,csak teljesen emberi lett délutánra az idő és csavarogtunk egy nagyot.(gyalog)
Manó már nagyon kifáradt,apa hozta hazafelé.
Olvastam itt a nagy dolgokat,hát ez bizony Sz@r ügy(bocs..)xxLady:))
Nekem tényleg bejött a melegvíz.
A nagydologra mondtam, hogy nyolcadik napnál járok, amikor nem...:)
Oké, hétfőn bemegyik valamelyik nagyobb gyógyszertárba, mondjuk eddig négy helyen jártam, és azonnal elutasítottak, véletlenül se említették ezt a lehetőséget! Köszönöm szépen, veres!:)
Ja, napi másfél-két liter vizet iszom - ez diétától függetlenül alap. Lehet hogy emelni fogom akkor a napi adagot!
halihó! Már én is ebédeltem. Natúr pipicici, 3 karika ubi, 3 karika póréhagyma, káposztasaláta /bele vagyok zúgva a kápsaliban/.
/nagydolgon még mindig nem voltam, de már bekapszuláztam magam/ Megfogta a köhögéscsillapító. Már nem is tudom, hogy 4 v. 5 napja.
Csak én veteránkodom a fórumon:).
Megvolt ám az ebéd:
- 1 tükörtojás
- 1 virsli felkarikázva megpirítva
- 1 kicsi ubi
Mindenkinek jó étvágyat!
Szia Veres neked is:)
Itt a kis angyal az ölemben, és csókot dobott nektek, mert elmeséltem neki hogy kik vagytok.:)
Szia Veres!
Csak nem a picurid miatt?
Manó is nagyon sokára aludt el,pedig tegnap sokat voltunk levegőn,jól kijátszotta magát!
(nekem már a budi is megvolt!:))
Jó reggelt!:)
Már érzem én is az illatát,mindjárt lebonyolítom a szertartást!
Jó babázást neked!Egy percig nem féltelek,szerintem nagyon jól ellesztek a picivel:))
Jó reggelt kedveseim!:) Megyek kávézgatni, tejszínnel persze, ontjátok itt a jobbnál jobb tippeket. Nekem így egy kicsit olyan a kávé, mintha nasihoz jutnék. Mivel én üresen ittam eddig, esetlegesen édesítőszerrel, ha túl erősnek bizonyult.:)Szóval igazi kuriózum.
Aztán szorítsatok, tegnap éjszaka felhívott a barátnőm, hogy ma délelőtt pesztraként funkcionálhatnék-e a három éves csemetéje mellett, most nagyon kreatívnak kell ám lenni, mert az anyja legalább tizenegyig nem jön vissza!
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)