Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Sziasztok:)
Rengeteget ettem, de most csak atkinses dolgokat:) És megy a hasam, nem értem...
R:kenőmájasos sajtszendvics= vékony szeletke sajton sok-sok kenőmájas + tejszínhabos kávé
E és V: kb 14h-kor ettem, mert múzeumban voltuk: 200g virsli majonézzel, kb. 20 dkg töpörtyű, tejszín sovány kakaóporral.
Azt hiszem ez minden;)
Lady mi baj? Milyen betegség vett rejtad erőt?
Lagzis süti????:) Akkor ma éjjel marcipánnal álmodom (hangos vágyakozó sóhaj:) )
A lagzis sütit nagyon megtudnám enni én is Veres!!!!!!!
Ezért szeretek lagziba,mert olyan fini sütiket tudnak csinálni:)))
Mi a baj?
Remélem csak a vasárnapi ebéd...!
Köszönöm a bókot!
Majd meglátod egy nem várt pillanat,és Rádtalál a heceged!:))
Szia Vereske!
Milyen kapszulát ettél?
Igaz nekem reggel nem volt gond,de egy alapos kúra rámférne:))
Helló Lányok:)
Igen , Lady, szerintem veletek tartok;)Amiket leír ételeket, nagyjából tetszenek:) És amúgy is mindeig iszom reggel kávét...
Bazsó, a hrecege jöhet gyalog, vagy lovon, de ha mercin próbálkozik rövid úton az ajtó előtt találja magát, de ha lehet inkább lovon jöjjön, legyen barna haja szeme és a kobakjában sütnivaló;
) A tiedhez gratula, mától te leszel am minta:)
Kedves Újév!
Hát most olyat kértél ami sajnos nem megy!
A hercegek meg mostanában nem lovon,hanem mercivel járnak.
Az ilyen hercegekkel viszont vigyázz!nem biztos hogy herceg:))
Az én hercegem gyalog jött annó,és tényleg herceg!
Imádom!:))
Szia Újév!:) Köcce a kedvességed, lásd mint lenn:)
Holnap kezded velem meg Pofival a királyka által végigcsinált drasztikusabb menüt?
Hali:)
Akkor ha megengeditek csatlakozom:)
Lady szerintem is jól nézel ki nem tudom milyen hr-es lehetett aki emiatt volt képes téged elutasítani, mert szerintem dekoratív vagy;)
Bazsó én vendégeket kérnék, de olyan vártakat ám;) Mondjuk jöhet a herceg is fehér lovon:-D Ha már virtuális kívánságműsor zajlik:-D
Köszönöm a méltató szavakat, alakulóban vagyok. Azt hiszem megint egy kicsi lement a hasamból, felvettem egy farmeromat, ami legutóbb múlt héten volt rajtam. Az a gáz, hogy a combjaimon már nagyon látszik a fogyás, lötyög az összes szövetnadrág rajtam, felül meg még a régi vagyok. De hát ez minden diétánál így volt eddig velem, a lényeg, hogy fogyok:) Remélem tavaszra a régi cuccaimat is fel tudom húzni.
Lassan indulok ám kávézni:) Bekészítettem a tejszínt a táskámba:)
Ladykém!
Ezerrel küldöm Neked a napsütést!!:))
Te Lady ki volt a degenerált aki azt mondta,hogy Te nem vagy dekoratív?
Láttam ám a képeket!!!!!!!!!!
Nagyon is csinos vagy,ne hidd hogy olyan sok az a plussz!!
Menni fog ez meglátod:))
Jó reggelt,Szép napot Mindenkinek!
Csodásan süt a nap,tegnap vendégek jöttek(a fiam és a kismenyem),de azért be-be nézek majd!:))
Szia Újév!
Nem mondom, hogy örömmel hallom, hogy társam voltál a bűnben, de már nincs mit tenni. Ne marcangold magad, mert elmegy a kedved az egésztől.
Lady és én már tuti belevágunk hétfőn, lehet, hogy Szil is csatlakozik.
Úgyhogy nem leszel egyedül. :))
Jó éjt!
Sziasztok:) Jó estét;)
Csatlakozom Pofihoz:( Én is rossz voltam, nagyon rossz, de megbántam:( hogy lehetek ekkora kretén, hogy egy nap zabával tönkrevágok mindent:( brühühü
Hétfőtől kezdem a királykás szigorú étrenddel, ki szeretné még? Vagy ti mikortól szeretnétek?:) Csináljuk együtt:)
Ja, színházban voltam... (Chicago);)
Hello Beres. Nos, nekem ez a második próbálkozásom, egyelőre nem tudok jelentősebb eredményekről beszámolni (én is nemrég kezdtem!).
Viszont tavaly nyáron, augusztus 21-én kezdtem bele, és szeptember 13-ig hét kiló ugrott le rólam (de csak az első fázist követtem). Muszáj volt sulikezdésre a régi cuccokba beleférni:)
Sziszto!
Én csak érdeklődni szeretnék mindenkitől,hogy míóta csinálja és mennyit fogyott már.Na meg persze tornáztok-e mellette és a tiltott falatokkal,hogy álltok?Mennyire tudjátok betartani.
Szeretném én is elkezdeni az Atkinst.Nekem jól hagzik ez a diéta mivel imádom a húsokat
Előre is köszi az infókat mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)