Akik Atkinseznek (beszélgetés)
Szia Gombóc!
Érezd jól magad a csapatban !
Szia Bazsó!
Atkins nélkül egy tapodtat sem persze, hogy csinálom. Most éppen leálltam a fogyással, de a lelkesedésem nem csappan.
Olvaslak benneteket. Naprakész vagyok. Lehet, hogy ritkán írok, mert olyan "kis" félénk vagyok (ha ezt a párom hallaná elájulna).
Amúgy a család adóbevallásait gyártom. Ez diéta nélkül is fogyaszt!!!!!
Szia Gombóc!
Üdv a fedélzeten , kérdezz csak bátran, azt hiszem ezt a többek nevébe is mondhatom)))
Szia Gombóc!
Jó helyen jársz.. :)
Ezen a fórumon mindenki segítőkész.
Szép napot neked is!
Helló!
Üdv a csapatban!!!
Segítség van,lesz!:))
Neked is szép napot!
Kedves Csutka!
Köszi a segítséget,ari vagy!
Ha jól emlékszem,még az elején itt voltál Te is a csapatban.:)
Hol vagy elveszve,már nem atkinsezel?
sziasztok, én új vagyok még ezen az oldalon, ma kezdtem el fogyózni. 172 centimhez 75 kg vagyok, kb 10-12 kg-ot sikerült fél év alatt felszednem60-62 kg-ra szeretnék lefogyni, de nagyon
még soha nem csináltam atkins diétát, bár korábban már volt, hogy chszegény diétával fogytam le.
próbálok mindent betartani, de majd kérlek, segítsetek, ha megakadok!!!
szép napot mindenkinek!!!!
Helena, Pofi,
Azt hiszem hazaértem:-D!!!!!!!!
Sziasztok!
Előző témához:
Dietetikus ismerősöm szerint, ilyen egyoldalú diétánál meg kell enni minden reggel egy kis pohár natúr Danon jughurtot, amibe bele kell keveni egy teáskanál lenmagot. Ezzel szinten tarthatjuk az emésztésünket, és megszünnek a budiszünetek is. A ch tartalmáról nem nyilatkozom, mert nem tudom.
Újév!
Mi az a fogyókúrás káposzta?
Pofi,
én eddig nem aggódom a tejfölmániám miatt (Jó tudni, hogy ezzel nem vagyok egyedül), mára is röpke 60 dekát fogytam:-D, de azért ezentúl jobban figyelek, bár én azt is tudom, hogy a tejszín is engedélyezett, kis mennyiségben. Ezzel legalább, ha nagyon vágyom édes után, házi gyártású tejszínhabból eszem egy bögrényit, és teljesen okés leszek tőle megint:)
Sziasztok:)
Köszönöm a kedves hozzászólásokat:). De jó, hogy rátok találtam:)
Hát én bizony tegnap elnyeltem egy 375g-os nagytejfölt, de majd ma csak egy kicsit veszek:) Nem lehet kihagyni, mert anélkül semmit nem ér a képoszta;).
Szóval mai terv:
R: 1vékonyka szelet sajt, párizsi,pici majomméz+tejeskávé
E: Fogyókúrás káposzta tejföllel
V: virsli, kb.2 pár...
nem baj, holnapra már tegnap casináltam tartármártást toj meg olivaolaj , édesítő picsi bors meg picsi fehér bor, de száraz...
ubisali rá tartár és tetejére sajt , ez a vitamin saláta és imáom, holnap ez lesz az ebédem)))
a francba, pedig a tegnapi kajálásra nagyon vigyáztam, csak húsz ettem meg kevés zöldet(((
a szöszbe))
Nem vagyok nagy boros!de nagy a valószínűsége hogy igen,mivel édes bort ittál.
Egyébként a gyümik közül a szőlőnek a legnagyobb a ch-ja,ha jól tudom!
És hát te ennek a nedüjét iszogattad!:))
Szil!
Te halmozod az élvezeteket!:))
Egészségedre!:))
Lányok!
szerintem baj van, vagyis azt csináltam, nem fogytam mára, igaz nem is híztam, de eer van egy gyanúm, hogy miért nem (((
tegnap megittam 1dl édes fehér bort (5 puttonyos tokaji aszút mézédes volt....
A melegvíz meghozta gyümölcsét!!!
Veres!most nagyon jót tettél velem,millió pusz neked!!!!!!:)
Szia Pofi!
Nagyon drága vagy, hogy mindezt begépelted a kedvemért!:) Sok-sok vigasztaló puszi érte, engem is érzékenyen érintett. Sejtettem én, hogy túlságosan jó kedvűen csinálom ezt a diétát, ergo nem igazán helyesen..:) De majd mától odafigyelünk, ne aggódj!:)Hízni nem híztunk, és az is eredmény. Ma megmérem magam. Szoríts.:)
Jó reggelt Mindenkinek!
Mivel nincs itthon semmi,csak a melegvíz és az ízesítő(2 tettem a kávéba)ezt próbálom ki.
Még várom a hatást:))
További ajánlott fórumok:
- Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak.
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Törzsgárda, avagy akik összetartanak
- Iskolakezdés - Leendő elsősök és akik már tapasztaltabbak
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)