Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik Atkinseznek fórum

Akik Atkinseznek (beszélgetés)

1025. szil123
2007. febr. 16. 18:38

Lányok!

nem hiszitiek el, hogy én mekkor megnyugvással indultam el az interjúra, mert ide felírtam , hogy megyek és gondoltam hátha valaki elolvasta és gondol rám...

ez sokat jelentett...már maga a gondolat ))

köszi szépen....

na mikor talizunk????

1024. Bazsó (válaszként erre: 1022. - Szil123)
2007. febr. 16. 18:36

Mire gondolsz?

Valahogy megoldjuk mert nem csináltam ezt a menüt.

1023. xxLady (válaszként erre: 1018. - Szil123)
2007. febr. 16. 18:36

Pont egyszerre küldtük a dicshimnuszt egymásnak:). Kedves tőled tényleg, de már inkább leszedtem a képeimet is, annyira utálok ránézni. Tükröt nem láttam (arc kivétel) már három napja. Lehet hogy felemás cipőben indultam el:).

Szóval: a pszichológia. Nagy igazság amit leírtál, de szinte mindenhol hátránnyal indulok. Neked pl van kedvesed, aki imád téged, és támogat és lehozná neked a csillagokat is. Ez sokat jelent. És ajánlom hogy kitartsatok egymás mellett, gyönyörűek vagytok:).

Amúgy jobban érzem magam, hála nektek. Akik elviseltek nap mint nap..:) És nem is mondtam még! Szerintem tök jó ötlet tőled a találkozó! Fűzd be a többieket is:) Én személyesen is meg akarlak ismerni titeket!:)

1022. szil123
2007. febr. 16. 18:31

én itt olvasgattam a menűt és van 1-2 olyan dolog, amit nem tudom, hogy hogy kell elkészíteni...

tudna nekem ebben valaki segíteni?

1021. Bazsó (válaszként erre: 1015. - XxLady)
2007. febr. 16. 18:31

Drága xxLady!

Próbálom a lelket önteni beléd!

Lehet,hogy leírva nem úgy tünik,de nagyon szeretnék neked segíteni.Megértem a lelkiállapotodat,és ne hidd hogy hülyeségeket írsz.

Te egy nagyon értékes ember vagy,de most nagyon csalódott.

Sajnos szembe kell nézni a tényekkel,és amint említettem neked kell változtatni rajta.

Igazságtalan ami veled történt,de gondolj arra,hogy ez egy jel.

Éhezni meg ne éhezz,nem fogsz hamarabb lefogyni,viszont jó kis falási rohamok jelentkezhetnek.

Köszönöm a bókot:)

Puszi Neked!:))

Imádlak:)

1020. szil123 (válaszként erre: 1019. - XxLady)
2007. febr. 16. 18:30
Drága! te nem láttál engem deréktól lefele))))
1019. xxLady
2007. febr. 16. 18:28

Szil, szerintem te így is nagyon csinos vagy és nem kellene gyötörnöd magad - viszont tudom hogy mások véleménye ez ügyben nem számít, hiszen az a lényeg: te érezd jól magad a bőrödben.

Nem tudom mikor kellene kezdeni, én szerintem hétfőn fogom, mert már hétvégére berámoltam a hűtőbe.:)

1018. szil123 (válaszként erre: 1015. - XxLady)
2007. febr. 16. 18:28

xxLAdy!

Nekem így vagy szép, ahogy vagy!!!!!

NEm tudom, hogy most téged ez érdekel-e vagy sem , de én azért leírtam))))

Ja és jó lenne ha a társadalom eljutna odáig, hogy attól hogy valaki piszkafa még nem biztos, hogy okosabb és talpraesettebb, mint aki nem 40 kiló...

Amúgy meg pszichológia: aki nincs megelégedve magával (akármivel), az sokkalta kedvesebb , hogy elfogadtassa magát a társadalommal....és kitartóbb ,mert az élet rákényszerítette, hogy neki 150% kell ahhoz teljesíteni, hogy elfogadják...

úgyhogy szumma-szummárum k...ja be a HR szakember))))

1017. szil123
2007. febr. 16. 18:24

Lányok!

csatlakozhatnék ehhez a menűs dologhoz ???

mikor akartok kezdeni?

1016. Bazsó
2007. febr. 16. 18:18
Pofi arany
1015. xxLady (válaszként erre: 1000. - Bazsó)
2007. febr. 16. 17:59

Puszi neked is Bazsó, és bocs hogy ennyi hülyeséget kell tőlem olvasni, lassan nem is merek már ideírni. Szóval komolyan gondolom, persze. Hiszen ha lefogyok (márpedig le fogok előbb-utóbb), nem akarom visszaszedni. Csak az ilyen apró csalódások, amikor a külsőm (a túlsúlyom, cicák..) miatt diszkriminálnak, ráadásul alkalmas is lennék a munkakörre, nagyon-nagyon sírós hangulatot hoznak magukkal. És az önérzetem háborog.

Ma amúgy ettem két kisebb kovászos ubit (négy és öt centi, vékonykák), három kávét, ebből egy tejszínnel. Vacsi nincs.

Szép vagy nagyon, megnézegettelek. TündérAnyus. :)

1014. xxLady (válaszként erre: 996. - Pofi)
2007. febr. 16. 17:49

Imádlak Pofi. És sajnálom hogy most nyűg vagyok a nyakadon (meg akik néha olvassák amit hozzászólás címszó alatt elmentek), mert nyűgös is vagyok.

A társad vagyok, próbáljuk meg! (még nem is néztem mit vállalok, de annyira lelkessé tettél, bízok benned:D)

1013. szil123
2007. febr. 16. 16:48

lányok!

most indulok az interjúra...

ja és végzett HR vagyok))), úgyhogy ne szidjatok)))

1012. Bazsó (válaszként erre: 1011. - Bazsó)
2007. febr. 16. 16:26

Ja azt elfelejtettem,hogy manónak az a legújabb heppje,mindent megszagol!

Mindenre azt mondja BÜGÖS:)

De anya jó!(nem bügös)

1011. Bazsó (válaszként erre: 1008. - Veres)
2007. febr. 16. 16:24

Most értem haza a bótból.

Manó nem régen ébredt fel.

Apa csak a jövőhéten megy dolgozni.Csengus biztos jól érzi majd magát:)

1010. Újév
2007. febr. 16. 15:43
Az előbb épp friss meggyes rétest utasítottam vissza, amit a kollégák kínáltak:)))))) HŐS VAGYOK!!!!
1009. Újév
2007. febr. 16. 15:08

Ti sportoltok mellette?

Mert én ugyan 89,9kg-ról 87,1-re lementem ezalatt az 5 nap alatt, de nem tudom miből adódik ez a 2,8 kg súlyveszteség, mert centiben nem mentem összébb:(. Jövő héttől akarok járni tornázni, a pilatest néztem ki;).

1008. veres
2007. febr. 16. 14:21
Gyerkőc mennyit aludt? Nekem egy órát, és akkor sem tudtam pihenni, mert anyut kellett hozni-vinni. Holnap lagziba megy és vittük az ajándékot, meg a tortát. Uram nemsokára itthon van. Iskolába farsang van, lehet, hogy lenézünk, pincuri biztos élvezni fogja. Legújabb szava: gumicsimma
1007. Bazsó
2007. febr. 16. 14:19

Lilla szintén!

Súly most áll!

Reg: kolbászos rántotta

Ebéd: Virsli+saláta

Elfogyott a tepeeertyűű,elvágtázok a bótba!:))

1006. veres
2007. febr. 16. 14:11
Ja csík lila. Ma is ettem fél almát. R: kávé tejszínnel, kicsi kolbi, E: tejszínes kapros hal, zöldsali
1005. Újév
2007. febr. 16. 14:09

Bercsi kösözönöm, azt hiszem ki is nyomtatom gyorsan;)

A tejszínbe csak norbis édesítőt teszek (üveges,kék tetővel), az nekem nagyon bejött, semmi mellékíze, tényleg olyan, mint a cukor:) Hűű lehet az lesz a vacsi, a két decis tejszínnek még megvan a hátralévő része, otthon vár a hűtőben.

Nekem is megvolt a tejföl, de ma "csak" 175g, 3,4gCH/100g.Ez volt a desszert is;)

1004. Bazsó (válaszként erre: 1003. - Veres)
2007. febr. 16. 14:05

Veres!

Ha most láttad volna az ábrázatomat,lett volna nevetés ezerrel:))))))

Hirtelen nem tudtam,hogy minek kellett hatnia:)))

De már képben vagyok!:)

1003. veres (válaszként erre: 971. - Bazsó)
2007. febr. 16. 14:01
Örülök, hogy hatott. Nekem is volt egy kevés.
1002. f772199837 (válaszként erre: 1001. - Pofi)
2007. febr. 16. 13:48

LAZÁBB HETI MENÜ

Reggeli: 2 dl tejeskávé Ne feledd naponta legalább 10 pohár ásványvíz vagy natúr tea!!!!

Hétfõ: Ebéd: 2 grill csirke combi + sopszka saláta sok ubival

Vacsi: sajtsaláta

Kedd: Ebéd: 2 sajttekercs körözöttel töltve

Vacsi: Pulykatekercsek (2-3db) sajttal+sonkával töltve

Szerda: Ebéd: sajtgolyók+1 csomag (10dkg) gépsonka

Vacsi: tojássaláta

Csütörtök: Ebéd: 2 db kaszinó tojás + 1db sonkatekercs

Vacsi: Görög saláta + 1 grill csirke mell

Péntek: Ebéd: Tonhalsaláta

Vacsi: natúr hússzeletek +savanyú káposzta + vörös hagyma + kefír + reszelt sajt

(ez mind agyagtálban vagy jénaiban összesütve) Nagyon fini!!

Szombat: Ebéd: 1 tányér húsleves (tészta nélkül) fõtt húsival 2 db grill csirke combi vagy 1 csirke mell

Vacsi: Virsli+tojás sali összekeverve (nyam-nyam!)

Vasárnap: Ebéd:sült húsi baconba tekerve + vmilyen majonézes sali + (ha a héten fogytál

1db süti bármilyen ne légy szívbajos (én néha 2-3-at is lenyomok), amit megkívánsz) ha nem fogytál a héten akkor sajna nincs süti és a vacsi már csak savanyúkáposzta lehet.

Vacsi: 15 dkg eper tejszínhabbal

DRASZTIKUSABB MENÜ

Reggeli: 2 dl tejeskávé

HÉTFÕ:

Ebéd: 1 marék mogyoró + 2dl multivitamin pezsgõtabletta

Vacsi 19-ig Császárszalonna magában kb 20 dkg (szigorúan kenyér nélkül), ha ez nem megy vágj le egy szelet sajtot kockázd fe és minden katona mellé kapj be egy kis sajtot.l

KEDD:

Ebéd: 1 marék mandula + 2 dl vitamin

Vacsi: 1 grill csirke (igen egy egész, böröstõl ha meg bírod enni) TUDOD NINCS KENYÉR!

SZERDA:

Ebéd: 1 marék tögmag + 2 dl vitamin

Vacsi: 1 cs júhtúró v brydza (125g) felkockázva és összekeverve 5-6 szem zöld olivabogyóval

CSÜTÖRTÖK:

Ebéd: 1 szelet sajt tökmindegy milyen (én trapistát v karavánt szoktam kb 5-10 dkg)+ 2dl vitamin

Vacsi: 2-3 kemény tojás + ha még éhes vagy pár szem mogyoró

PÉNTEK:

Ebéd: 2 kaszinó tojás+ 2dl vitamin

Vacsi: Görög saláta 2 szelet piritott pulykamellel

SZOMBAT:

Ebéd: 1 cs mandula 80g-os (sós) + 2dl vitamin

Vacsi: 1 olajos hal+ kockázott sajttal v olivabogyóval 10 szem összekeverve

VASÁRNAP

Ebéd: 1 csomag 100g-os szalámi v sonka stb

Vacsora: 1 kefír összekeverve 1 marék savanyúkáposztával

1001. Pofi (válaszként erre: 999. - Újév)
2007. febr. 16. 13:45

Szia!

Királyka az etalon. Állítólag 40 kg-ot fogyott ezzel az étrenddel. Rákereshetsz az adatlapján, de Mariann elkezdte múlt héten és begépelte a menüt. Kétfajta is van, egy könnyebb és egy nehezebb.Még Hoxa is felvitte valahová, de most hirtelen nem tudom hol keresd. Ha van időd kis böngészés után tuti ráakadsz, de kicsit késöbb utána tudok nézni én is és belinkelem neked.

ÖÖööö... a cikk most nem jut eszembe, de majd megnézem.

Jelentem túl vagyok a tejfölön. Isteni volt.

Délután grillpipi vár.

Teszel valamit a tejszínedbe?

1000. Bazsó (válaszként erre: 984. - XxLady)
2007. febr. 16. 13:40

Szomorúan olvasom csalódásodat.

Azt meg se forduljon a fejedbe,hogy bűntudat!!

Lady!

Tudom lerágott csont már,hogy előszőr fejben kell eldönteni,ha belekezdesz egy diétába.

Viszont nagyon igaz!

Az atkins nem egy síma diéta,hanem egy éltmódváltás,aminek vannak szigorú szabályai!

Ha Te komolyan végiggondoltad,hogy váltasz akkor ezt az elvet KELL(nem megpróbálni!!)következetesen csinálni.

És miért ne tudnád megcsinálni,hiszen itt vagy velünk,örülünk egymás eredményeinek,tök mindegy mennyi,van hogy bűnözünk(bocsássa meg Atkins),de a cél közös.Cél nélkül pedig sehol nincs eredmény!

Fel a fejjel és hajrá tovább!:))

Puszi Neked!:))

999. Újév (válaszként erre: 996. - Pofi)
2007. febr. 16. 13:35

Szia Gombóc, én is kösözntelek, bár én is csak tegnap jöttem;)

Pofi, milyen Királyka étrend? Az a szigorúbb, amiről cikk is van?

998. Pofi (válaszként erre: 997. - Bazsó)
2007. febr. 16. 13:32

Bazsókám!

Gyere hozzánk is :)))

997. Bazsó (válaszként erre: 994. - Csutka)
2007. febr. 16. 13:26

Csutka!

Ha ráérsz nyugodtan írj!

Valaki mindig itt van:))

Én most bazira megvagyok magammal elégedve,lakás csillog(most fejeztem be a takarítást),ebéd megvolt,most pihizek!

996. Pofi (válaszként erre: 984. - XxLady)
2007. febr. 16. 13:12

Sajnálom, de ne szomorkodj! Pár hét és zsebretesszük az összes HR-est. :)

Filóztam éjjel a gyenge pontunkon, és mindig oda lyukadok ki, hogy be kellene vállalni Királyka étrendjét. Kicsit fázom tőle, számomra nagyon durva, de ott az 5 dkg. az 5 dkg. és nem annyi amennyit a szemem kíván.

Nincs kedved velem tartani?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook