Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
köszike :) már nem is félek annyira :)
Nekem is fájt utána a hasam.Mondjuk nekem furi volt,mert mensi-s görcsöm sem volt ezer éve.De nem lesz vészes.Sok sikert!
Köszönöm a választ! Ettől a vizsgálattól tartok a legjobban, de szerencsére hétfőn ilyenkor már bőven túl leszek rajta :) Csütörtökön lesz a mell uh. Ha minden igaz aznap mehetek nőgyógyászati vizsgálatra is. febr. 6-án sima uh. 13.-án 22. napi és cukor terheléses vérvétel+vizelet vizsgálat. Az ekg meg majd ezek után. Nem fogok unatkozni :)
Nálunk szinte nincs esély spontán terhességre. Szeretnék túl lenni a vizsgálatokon és megtudni minél hamarabb milyen esélyeink vannak... :(
Sziasztok!
Most találtam rátok! Remélem csatlakozhatok. Én is a BMC-be járok. 20-án kaptam vissza a picúrokat, 31-én kell mennem vérvételre. Már nagyon izgulok, hogy mi lesz..
Te milyen bátor vagy! Én elhalasztottam márciusra. Gondoltam addig adok magamnak még 2 hónapot a spontán teherbe esésre:) Nektek akkor nagyon gyorsan meglesznek az eredmények!
Szia, gondolom, mint sok minden más, ez is egyénfüggő. Nekem borzalmasan fájt a HSG, bár így utólag belegondolva biztosan rádobott a stressz is. Nekem délután még görcsölt a hasam, de menstruációs jellegű görcs volt, szóval még simán elmentem közben ügyet intézni, ha már kivettem egy nap szabit, nem igényeltem, hogy hazamenjek, és pihenjek.
Hát ez nagyon változó. Nekem pl. csak kellemetlen volt és utána sem fájt. (Minden rendben volt odabent)
Sok szerencsét hétfőre!!! ;)
Sziasztok! Hétfőn megyek HSG-re, tudom nem lesz kellemes. Az orvos azt mondta délbe kienged. 2-re megyek dolgozni. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire fog fájni utána a hasam? Nem akarok szabadságot kérni. Majd csak kihúzom valahogy azt a napot.
Pimpa drukkolok!!!
Nekem annyit mondott a doki annak idején, h el lehet menni táppénzre, de egyén függő ki hogy érzi azért ők sem ajánlják az állandó fekvést.
Hát,nekem olyan a munkahelyem,hogy 3 műszakos,emelgetős,nehéz fizikai munka,8 órából teljes munkaidős kemény gálya...én majdan itthon maradok.Muszáj lesz...
Nem mondták,de a zárójelentésben benne van hogy táppénz vagy szabadság.De ha otthon maradok akkor meg agyalok rajta,így dolgozom.Nem sztresszelek, próbálom elterelni a gondolataimat.
Jó babásodást mindenkinek :)
Kr
A plussz progeszterontól nem jön meg,emiatt lehet azt hinni,hogy babás vagy.
Azért szokták a 17 napot javasolni a z inszemtől számítva,mert akkorra általában már emelkedik annyit a hcg szint,ha baba van,hogy azt egy teszt ki is mutatja.
Ha előtte tesztelsz,nem biztos,hogy kimutatja a teszt,egy vv biztosabb előtte olyankor.A teszt viszont otthon is megcsinálható és olcsóbb is.
Pimpa, csatlakozom a drukkolók táborához!!! :-)))
Pimpa, én is drukkolok!! :))
Pimpa!
Hajrá-hajrá, én is nagyon drukkolok!!! :)
Hajrá Pimpa!
mennek a drukkok!
Pimpa, örülök, hogy túl vagy rajta. Mennek a drukkok! +++ Pihenj a hétvégén csajszi.
Arról mondtak valamit, hogy célszerű,-e pihenni egy pár napot, vagy mondjuk mehetsz rögtön dolgozni és hasonlók?
Szia,
gondoltunk ám rád szerintem sokan tegnap:) Az biztató, hogy legalább ez nem fáj:)
Remélem sikerül elsőre, milyen szép pozitív biztató példa lenne ez a többieknek is.:)
Igen még volt házilag is :)
Aha, értem. Szóval a plusszban bevitt progeszteron, ami segít, az falsít is. :-) Akkor tényleg nincs más hátra, mint előre! :-)))) És ilyenkor szokták tanácsolni a "házi inszemet" is még. :-DDD
Pimpa
Akkor mennek a drukkok))) Jó kis szerelmet bent))
Azért szokták javasolni a nagyjából másfél hetet,hogy ne kapj fals eredményt.17 nap után már biztosat mutat általában a teszt.Felesleges előtte tesztelni,mert lehet,hogy babás vagy,viszont nem mutatja még ki a teszt,és feleslegesen aggódsz vagy csüggedsz emiatt.
Hajrá)))
Abszolut nem fáj.Olyan mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat, annyit érzel mint kenetvételnél.Össze sem hasonlítható a HSG-vel,az nagyon rossz.Most már a 17. napon vagyok, szóval addigra már simán megjöhet ez igaz.Biztosan csinálok hamarabb is tesztet,mivel (az előző ciklusomból kiindulva)addig nem fog megjönni amíg a progi tabletát használom akár terhes vagyok akár nem. Nem mondott semmit erre,ugyanazt mondta el mint a múltkor.
Gratula! Drukkolunk! És nem fájt? Ineszmnél tényleg kisebb katétert használnak, mint a HSG-nél? (Na, én azt nem kívánnám újra átélni, és lassan én is rászánom magam az inszemre, azért kérdem.) És miért csak 2,5hét elteltével kell tesztelned? Addigra simán meg is jöhet (ha neadjIsten nem sikerülne). Vagy én számolok rosszul? Erre mondtak valamit?
Sziasztok,
Még vissza kell olvasnom.Tegnap megvolt az inszem.Olyan 11-ig vártunk lent a recepción amikor felvittek bennünket az emeletre egy 4 ágyas szobába.Ott átöltöztünk és vártuk hogy csöngjön a telefon,hogy mehetünk le (ugye a transzfer az alsó szinten van).Előttünk a lombikosokat vitték be,mi a végére maradtunk.Kb 5 perc alatt megvolt az egész,utána mehettünk vissza egy negyed órás pihenésre a szobába.Aztán újra a dokihoz kellett menni a zárójelentésért, receptért,tanácsokért. 13-án kell tesztelnem.Röviden ennyi.
Megyek visszaolvasni :) Mindenkinek szép napot
Köszi,igazán kedves vagy.Meg itt mindenki olyan aranyos...
Én is szurkolok mindenkinek :D
Konc dokihoz.Én nem bánnám az ikreket sem,csak már ott tartanék...
További ajánlott fórumok: