Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Bocsi mindenkitől, már megint hülye vagyok (a címzés nem sikerült). :-D
Nahát, Szalma, nem állok szóba veled eztán! Hogy lehetsz ennyire vékony máááááá?!? Bakker, alig vagyok a kezdő súlyod alatt, s én megelégednék a tavaly nyáriddal. Te mikor is kezdted el a diétát? Mikor derült ki neked az IR? A kezdő súlyodnál? Ha igen, akkor értem, szegényke, hogy miért voltál kiakadva, hogy tavaly nyár óta oly nehezen mentek le az utolsó(előtti) kilók. Na, jó, bevallom az igazat: iszonyúan gratulálok neked!!! :-)))
Korábban már kerestük és nem tudtuk megnézni, mert nem találtuk sehol, így nagyon örültünk neki! :-)
Virág
Nagyon szívesen,de nem az én érdemem....
Tegnap mutatta meg az egyik győri csajszi,gondoltam áthozom ide is,mert nagyon sok embernek ad erőt))))
Szia! Nagyon köszönjük a filmet!
köszi szépen :)
2 hét múlva, de az még rengeteg idő
Már vártam, hogy jelezz mi a helyzet, minden rendben lesz, tuti ott van:) mikor kell menned megint? nagyon szorítok!!!
köszi :)) tegnapi feltöltés. tök jó :))
:)) igyekszem nem aggódni, de ma délelőtt kitört a frász...
:))) úgy értettem, hogy a petezsákon kívül semmi más. Hát valóban kicsi, csak 9 mm-es. De több utrot kell használnom, hátha attól jobban megnő
Csajok!!!!!
Itt a film!!!!!
[link]
Óóó drágám, akkor ne aggódj, sokan vannak így! :)
Ráadásul Neked nem is semmi látszódik, hanem egy szép kis petezsák :)
Köszi lányok, olvasgattam, és kicsit megnyugodtam, hogy sokaknak nem látszik még ilyenkor semmi.
Elméletileg 5+3-on vagyok.
Vagyis akkor 5 hetes terhesség, de így is rendben van, hogy üres petezsák látszódik! Szerintem.
Szia Prezida,
ha 3 hete volt az inszem., akkor még meg is kellett termékenyítenie a petesejtet, aztán be kellett ágyazódnia a méhbe. Szerintem teljesen normális, hogy a 3 hetes terhesség nem látszik még UH-n. Nekem a beültetés után 5. héten is csak egy üres petezsák látszódott és később jelent meg a szikhólyag. Nyugi...
jajjj, ne keseredj el!
sztem lesz itt valaki aki tudja a választ én nagyon drukkolok!
Sziasztok!
Voltam uh-n, 9mm-es petezsákom van, de nem látszik benne senki. Kedden volt 3 hete az inszem. Nem kellene ilyenkor már látszódnia?
A doki szerint minden rendben, de nem volt valami meggyőző... felemelte az utro-t 3*2-re.
2 hét múlva kell megint mennem.
Eléggé el vagyok keseredve :((
Sziasztok!
Lányok volt valaki, akinek a punkció után a sok fehérje fogyasztástól nagyon ment a hasa?
Szia!
Plusz az se mindegy hova szúrod, én a köldököm köré szoktam ott vhogy nem olyan érzékeny. Nekem van egy anyajegyem az segít hova kell szúrnom :)
Remélem holnap már nem fog fájni! :)
Szurkolok nagyon, h sikerüljön :)
Csillag
Igen segít!!! Próbáld ki nyugodtan)))
Egy pár percre beteszed a vattát a fagyóba,kiveszed,elzsibbasztja a bőröd,majd lefertőtleníted és szúrsz)))
Hajrá))))
Nekem ilyen egyszer sem volt,nem lenne jobb konzultálni a BMC-vel?
Lányok,lassan itt az idő,jövő héten kezdünk újra a 2. inszemmel.:)
De jó,gondolom várod már nagyon hogy visszakapd őket.:):)
Igen, így csinálom én is, és előzőleg sem volt semmi baj, már csak az utsó napokban. De hogy ma mi volt, fogalmam sincs, de köszi a tanácsot :)
hahó!
nem tudom milyen technikával csinálod de én úgy csináltam, hogy a hüvelyk és a mutatóujja közé fogtam (megcsíptem) azt a részt ahová akartam szúrni kvázi így leválasztottam a többitől és csak abba a kitüremkedett részbe szúrtam. Így nem egy laza, puha bőrbe szúrtam hanem egy keményebb feszesebb részbe viszont ide határozott mozdulattal kell szúrni.
hajrá menni fog!
Sziasztok Lányok, előző hónapban az első szurikat teljesen profin be tudtam adni, aztán az utolsó 2-3 már eléggé fájt. Ebben a ciklusban tegnap szúrtam az elsőt, semmit nem éreztem, és ma már úgy jártam, hogy negyedjére sikerült beszúrni, mert akárhova akartam, mindenhol fájt. Nem értem én ezt. Nincs valami jó tippetek? A fagyasztós vattáról már olvastam, bár még nem próbáltam. Tényleg segít? Köszönöm!
Köszi Hajna.Ma telcsiztem be a BMC-be,és pontosan 3 babóm van. :)
Ja és az egyik ismerősömnek pont így jött össze. Lombik nem sikerült és egy hónap múlva visszakérte a fagyikat. Még csóváltam is a fejem, hogy ááá korai lesz ez lelkileg, minek így sietni, aztán tessék, azóta már meg is van a kisfia, úgyhogy hajráááá!!!!
További ajánlott fórumok: