Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok,
Ki mennyiért veszi a D vitamint?Most találtam 9$-ért 2000IU Puritan's P-os,60 szem.Ez jó ár?
Pár hónapja le akartam tölteni, de nem találtam sehol, pontosabban, ahova feltették évekkel ezelőtt, már nem elérhető :(
Ha valaki mégis megtalálja, megköszönném a linket :)
Kittus
Van egy pár ilyen oldal,ahol lehet könyveket rendelni meg dvdt.Ott találtam.Pontosan nem emlékszem a nevére,de majd megpróbálom megkeresni.
De tutira le is lehet tölteni,keress rá a címre!!
Meg a keresőbe írd be,hogy letöltés.
Almási Tamás: Sejtjeink
Ez egy dokumentumfilm
Bogica977
Te hol vetted? Ha megyek legközelebb megkérdezem,hogy ott mennyibe kerül! :)
Kittus
Nem tudom,hogy bent mennyibe kerül,de a neten le is lehet tölteni vagy megrendelni.Én 1900 ft körül vettem.
hhvv!!!!
Mizu????
Nekem is küdjél egyet! Vagy kettőt, vagy hármat!
Jó reggelt csajok!
tigrisné
Lányok, ma 2 gólyát láttam :)
Mindenkinek sok türelmet kívánok, mert szerintem nekünk az kell, ki a vizsgálatra, ki az eredményre.. , de egyszer vége lesz! És jöhet az édes 9 hónap várakozás :))))
Nikica
Örülök neki))
Ha már másom sem marad,akkor nagyon szegény leszek!
Hidd el,minden rendben lesz most már!!!
Nagyon drukkolok!!!!
Sziasztok csajok))
Annyira örülök,hogy megint mentek egy csomóan)) Lehet majd megint drukkolni ))
Jön a tavasz,hoznak majd a gólyák sok kicsi bébit))))
Hú, valami tablettát, szájon át szedhetőt, amit (ahogy azóta tudom) már nem nagyon használnak az orvosok, vannak korszerűbbek is. Nem jut eszembe a neve.
Egy dobozban 10 db van, azt be kellett szednem, és elmúlt a barnázás, majd ahogy abbahagytam, 2 nap múlva megjött.
CSak abban a ciklusban kellett szednem, amelyikben barnáztam már a pé. utáni pár napban is.
Pont akkor volt vv-m, és aszerint volt peteérésem, csak aztán valamiért a sárgatest megadta magát.
2-3 éve is volt egy ilyen ciklusom, ugyanezt a gyógyszert adták akkor is, a köv. ciklus már normálisan zajlott le.
Biztos rendben lesz minden.Szorítok!
Kittus!Nektek is sok sikert!