Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Neked a háziorvosod kiírhatja az inzulinra a vérvételt?
Én mikor rákérdeztem az enyémnél, határozottan mondta, hogy Ő nem tud elküldeni, csak szakorvos.:((
szia Niki!
nekem sem volt ezzel gondom, de a 3, beültetésnél (ami egyébként fagyi volt) szedtem. Nos nekem az történt, hogy sztem a nyákom nem lett vastagabb de az ovumat jól kitolta egészen a 21. napig...és ugye azután volt a beültetés. Szóval nekem immunerősítésre talán jó volt de én nem ajánlom tiszta szívvel.
Én bevettem párat inszem után, de hogy használt-e, nem tudom. Meg azt se, hogy most szedjem-e vagy sem.
Majd megkérdezem a dokit, hogy milyen vastag most a mnyh, és az jó-e.
Sziasztok!
Volt már úgy valaki,hogy több hónap,vagy pár év után ment vissza a fagyibabáiért?
Konkrétan az érdekelne hogy kb. hány hónappal előtte érdemes odatelefonálni nekik,és milyen vizsgálatokra lehet számítani?
Nagyon sajnálom,de fel a fejjel.
Biztosan lesz babátok :)
Olyan nincs hogy nem. Én próbálom mindig elkészpelni milyen lesz ha már megszületnek,milyen lesz a terhesség,sokszor úgy képzelem el hogy többen lesznek :)
Ölellek
Cate, drukkolunk neked! +++
Prezi, ez szuper hír! Erősen kapaszkodik a lurkó :)
Niki, de jó, hogy velünk maradsz, a babások úgyis sorban itthagytak minket sajnos. Gina, Momo és a többiek. Kriszti is olyan ritkán ír már. :( Pedig jó lenne tudni róluk. Gina babája talán már meg is született azóta.
Sziasztok!
Cate77
Mindannyian szurkolunk neked holnap!!!!:-)
Írd meg, hogy mi volt az UH-n.
köszi :))
ma is pozitív lett, rögtön megjelent, és majdnem olyan erős, mint a kontroll csík :)
Nikica!
ne add fel! sírd ki magad aztán fel a fejjel! Hidd el itt mindenki megéri amit érzel, hiszen sokan közülünk átéltük ezt...van aki nemegyszer...
Szóval szerintem egy hónapot most szünetelj és csak utána legyen fagyi ha megfogadsz egy tanácsot.
Prezida
Gratulálok))))
Nikica
Sajnálom,hogy ez most nem sikerült(((
Az nagyon jó viszont,hogy elindult!!!
Barátnőmnek az ikrei a 2. próbálkozásra fagyibabákból lettek!!!
Fel a fejjel és hidd el,hamarosan babáztok!!!
Ölellek Drága!!
Nikica, dehogy baj!!
Nyugodtan gyere, amikor úgy érzed, tudod, itt sorstárak vannak!!
Fel a fejjel, majd múlik a fájdalom. Sírd ki magad nyugodtan...
Ez ,hogy lehet az előbb még azt írta Nikica1983 törölte adatlapját.
Most nézem most meg itt van .????????
Hurrááááááááá
Nagyon sajnálom:((((
De ne add fel, tudom most nagyon nehéz....