Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!
Nekem márciusban volt az inszem., akkor 15e Ft volt az injekció (Merional), 5e a tüszőrepesztő, az utrogestan golyó kb. 5e, erre nem emlékszem pontosan.
Ez már a támogatott ára :(
Szia Bogi!
Most a közjegyzőhöz kell mennünk előbb az élettársi papír miatt,mert már múltkor is kérte a doki...és nálatok mi a helyzet?
Sziasztok! Bocsi, nem nagyon tudok visszaolvasni, remélem mindenki jól van, jó irányba halad. Nagyon rég írtam, sajnos hirtelen vissza kellett mennem dolgozni és azóta is nyomatom ezerrel. Gyerek az apjával, sajna nem sokat látom hétköznap. Közben megvolt a kisműtétem, ahol a polipot eltávolították a méhnyálkahártyáról, megvolt az UH-s átjárhatóságim. Minden oké már. Voltam a Szűcsnél megbeszélésen (kicsit morgott, hogy nem méhtükrözést meg laparoszkopiát csinált a nődokim, aztán belátta, hogy helyettesítheti az egyik a másikat. Na mindegy , én biztos nem műttetem meg magam még egyszer) Szóval most már bármikor kezdhetjük az inszemet - sajna a 3.nap most totál beleesett a Húsvétba, szóval tolva 1 hónapot. Addig még közjegyzőhöz kell meni apasági miatt.
A doki említette a keddi előadást. Segítsetek! Azt kötelező meghallgatni?
Meg az injekcióra 30000Ft-ot mondott. Arra nincs semmi támogatás?
sziasztok ujra itt . Mindenkinek ezerrel drukkolok.
Kérdésem lenne ha valaki hasonló cipőben járna.
IR -es vagyok + norprolacot szedek 1x75 mg/nap az IR-re pedig 2x850mg/nap 5 hónapja megy a kettő együtt , most már se rosszulét se mellékhatások viszont az elmúlt két hónapban nagyon nehezen jött meg a menzeszem , először csak 2-3 napig barnázás és csak utána kedeget a normál menzesz de ez sem olyan mint régen . Valakinek hasonló . most mennék a második lombikra de nem tudom van e értelme. köszi a válaszokat.
Riett
Ti mikor mentek a dokihoz????
Pimpa
Jajj de jó))))) Mennek a drukkjaim)))
Biztos nem lesz semmi gond!!!!
Zoé
Bármi lehet)))) Csinálsz tesztet?
Nagyon drukkolok,hogy bent legyen valaki)))))
Sziasztok,
Pénteken megyünk inszemre,ma volt egy 18 mm-es tüszőm.Az elején vagy 1 percig vizsgált de nem mondott semmit,kicsit furcsa is volt.Remélem nincs gond.
Mindenkinek szép estét.Puszi
sziasztok!
Szeretném kérni a segítségetek. Inszeminációra indultunk volna de cisztám volt, arra nem lehet rástimulálni, így vártunk. Közben megjött, vissza mentem, még mindig volt ciszta.Megint 1 hónap pihi, majd pont középidőben mentem szintén egy ellenőrzésre, bár a ciszta még mindig nem múlt el de mondta, hogy gyönyörű érett petém van, legyünk együtt a napokban, és 2 hét múlva teszteljek. Igen ám, de este elkezdtem vérezni, és pár napig tartott. Eltelt két hét, nem jött meg, viszont kívánós vagyok és a melleim nagyon fájnak. Szerintetek lehetek terhes? Én gyanítom, hogy akkor amikor bent voltam nála, ultrahanggal megpiszkált és levált/kidurrant a ciszta ( nem tudom mi a jó szó rá) Szerintetek?
Kellemes Ünnepeket Lányok,
Volt valakinél stimu alatt barnás folyás?
Köszi Bogi!
A többi hormonommal nem volt gond,jövőhéten megyek a dokihoz és megmondja ez alapján,hogy lombik vagy inszem lesz...már úgy elkezdeném:)
Mindenkinek én is nagyon kellemes húsvétot aki szeretné sok locsolót és jó pihenést kívánok!!!
Riett
Az AMH t én úgy tudom,hogy nem magában nézik,hanem egyéb hormonokkal együtt.Ez megmutatja,mennyi tartaléka van a petefészkeidnek,mennyire leszel elvileg stimulálható.
Várd meg a dokid mit mond és ne aggódj addig.
Szerintem ez a 1.5 nem rossz eredmény.
Lányok!
Mindenkinek kellemes ünnepet kiívánok! Sok piros tojást a fiúknak és sok locsolkodót a lányoknak,el ne hervadjanak))))
Köszi, jól vagyok :) Igaz, tegnap eléggé rossz volt a közérzetem, émelyegtem egész nap, de ennek örültem, mert azt jelenti, fejlődik odabent a Kicsim :)
A cicim nő, a hasam esténként puffad, semmi kaját nem kívánok, a gyümölcsön kívül, de hát valamit enni kell.
1 hét múlva uh, nagyon izgulok, hogy dobogjon a szívecskéje :)
Sikeres inszem-et kívánok neked, drukkolok! +++
Ezt helyesbítem kicsit, nemcsak a 120 perces inzulin a lényeg, hanem az éhgyomri is és a cukor is! Tehát mindegyik érték és az is, hogyan viszonyulnak egymáshoz.
A 160 g-os diéta meg azoknak kell, akiknek fogyniuk kell. Ha nem kell fogynod, akkor mehet 200-240 g ch, ki kell tapasztalni, ki mennyinél nem fogy.