Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Körkérdés .. , ha inzulinrezisztens vagyok de már szedem a bogyót akkor mi a lélektani határ amikor kezdhetem a lombikot. Ma próbálom hívni a központot hátha adnak felvilágosítást telon is , hogy mi lett a vérvétel+ terhelés eredménye.
Szia nagyon szorítok Nektek ... bízz benne , hogy minden ok lesz a szúrkálás jelentheti a megtapadást is ....
Sziasztok Lányok, járt már úgy valaki, hogy egyik ciklusban teljesen normálisan, terv szerint haladt a stimu (sima, egyszerű, inszem előtti), aztán a következőben az 1 hetes UH kontrollon még nem láttak egyetlenegy árva tüszőcskét sem fejlődésnek indulni?
Sziasztok! Már régen írtam nektek! Felpörögtek az események,szombaton meg volt a beültim! :) Most várok! Elvileg a rendes ciklusom szerint ma kellene megjönni! Remélem nem fog! :) Nem tudom ez számít-e valamit vagy a hormonok felborítottak mindent!? Úgy tesztelnék már,de nem merek! Egyébként a beülti óta szurkál a hasam és olyan érzésem van,hogy meg akar jönni! :( Nem tudom,hogy ez jó jel? Ha tudtok tanácsot adni vagy véleményt mondani akkor írjatok bátran! :) Szép napot mindenkinek! Puszi :)))
Pimpa,higyj benne h sikerül. :) Bízom benne :)
Bízzál benne hisz ugye elég lenne egyetlen 1 is :)
Hát ha nem kérdez rá az ember nem nagyon mondják meg inszemnél, h mennyi a sp, de ha figyelsz mikor hozzák a dokinak mindig mondják (legalább is nálunk)
de ott már a tisztított válogatott számot mondják :)
Sok sikert!!! Esélyetek meg van rá!!!
Sziasztok,
Nem kaptam valami jó híreket.Ez az utolsó inszemünk,ha ez nem sikerül kezdjük a lombikot.A 10 milliós sp koncentráció helyett 8 millió volt az előző inszemnél.Eléggé megdöbbentem,azt hittem ezt már az inszemnél közlik az emberrel.
Ezért most kicsit szkeptikusan várom a következő inszemet.
Szerintetek Norcolut mellé még érdemes innom a Cickafarkfüvet, vagy csak bekever?
Csatlakozom, köszönjük a linket! És elhangzik benne, amit már a nőgyógyászom is mondott nekem, hogy "Csak annak nem sikerül, aki feladja." Szóval kitartás mindenkinek!
Szia!Pénteken még volt,igen.Valami lehetett az UH-gal,mert fent rendelt Szűcs doki helyén.
Szerintem látja nekem is 3szor volt, először nem mondott semmit utólag kiderült, h nem repedt meg. Másodszor mondta, h akkor repedt meg, harmadszor pedig már úton is voltak... A stimulációm egyforma volt.
Lányok ugye dolgozik még doktornő???? ha valaki látta írja meg, köszönöm.
Lányok,mikor szoktak új gyógyszert felírni?Milyen indokkal?
Ez már a 3. stimum lesz,mindig volt domináns tüsző mégsem történt semmi.Egyáltalán látják hogy megrepedt a tüsző?
Hajrá-hajrá! Ez lesz a nyertes, meglátod! :)
Sok sikert, drukkolok!!! :)
Prezdia
Gratulálok, nagyon szép eredmény!!! Ne izgulj, ha a doki is azt mondta, hogy minden OK, akkor biztos így is van! Nyugi.
Szép reggelt Lányok,
Holnap elkezdődik a 2.0 :)Már úgy vártam.
Remélem nincs már továbbképzés és lesz Sz doki.
A filmet Oscar díjra jelölték.
Igen, tudom, olvasom az IR-es fórumot, csak írni nem nagyon szoktam. Szóval tudom hogy állsz, és szurkolok nagyon Neked! :)
Köszi a bíztatást, most először érzem úgy, hogy sínen vagyok. Bár elég vicces, hogy pl. Anyám is úgy irigykedik (mert ő is egy gömb :D) és mikor mondom neki mit hogy, akkor ááá, ő ezt nem tudja, neki erre nincs ideje...hát akkor erre mit mondjak. Nem tudom miért gondolják, hogy ez a fogyás az ember ölébe hullik, és nem millió lemondással jár. Amit én nem feltétlen érzek annak, bár vannak nehéz pillanatok, de a babáért akármit! De ezzel mindenki így van szerintem itt. :)
Elhiszem, ezért is kérdem mert tudom. Nekem még egy kis pm, alúlműkszi is van, most kezeljük és Kari óta -8 kilónál tartok úgyhogy hajrá csak így tovább!
hhvv
Nekem a sok víztől ment a hasam, utána meg a sok infűzióban kapott cucctól és végül még avlami bélfertőzést össze is szedtem a BMC-ben, szóval én kb 3-4 hétig így jártam :(
+22 kg. És nem kezdtem zabálni, hidd el. Sztem már akkor is az IR. Mert annyi fogyókúrát csináltam, hoggy csak na, és eremény 5-6 kg-nál több sosem volt, és az is kínkeservesen. :(
Csincsi!
ne haragudj, hogy megkérdezem, de veled mi történt 2008 és 2011 augusztusa között? (itt a kilókra gondolok). Most látom szépen fogysz megint de mi a bánat történt?
Én úgy zokogtam rajta mint a záporeső. De még az uram is megkönnyezte. Valóban jó, de sajnos szerintem csak az érzi át aki benne van, vagyis mi itt mind. :(
Csajok! Ez a fim tuti! Jól hullámzik (öröm-bánat), a való élet van benne (műhiba), és annyira-de-annyira kíváncsi voltam, mi lesz a végén (és nem csalódtam). Benne van (majdnem) mindaz, amit ismeretlenektől hallomásból/olvasásból tudok/tudunk. Vagyis a csoda. Szuper! Nem hiába nyert vmit (már nem emlékszem). Köszi, Bogi, a linket!
Bogica! Köszi az infót! Még csak bele-belenéztem, de nagyon jónak tűnik. Ismerős helyszínek. :-D
Le a kalappal a "szereplők" előtt!!! Én nem tudnék így megnyílni, pláne kamerák előtt felvállalni. Nem semmi, amit "bevállaltak" ezek a párok! De ezzel iszonyú sokaknak segítenek. Egyszóval: szuper!!!
További ajánlott fórumok: