Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia!Ühm,valami nekem is derengett,hogy nem lesz egyszerű.Pedig nekem a világon semmi bajom az Intézettel,de ha nem tudnak segíteni,akkor muszály váltani,mert én nem szeretnék évekig várni.
Valamint azt se tudom,hogy hová menjünk.A bp.-i Kaáliban nincs embrio donor.Petesejt donorunk nincsen.Stimulációt nem szívesen vállalnék még egyszer(1-et talán),mert iszonyat adagokat kaptam:napi 10amp. Merional,stb. és ennek ellenére 8 tüszőből egyben sem volt sejt.Félek a hormonok következményétől ekkora dózisban.A barátnőm napi fél ampullát szúrt.Ha ahhoz nézem ez 20X-os adag.Nem beszélve,hogy összegben is horribilis.Totál kész vagyok most attól merre tovább.
Sziasztok!
Sajnos ma tudtam meg,hogy az embrio donoros lombikunk nem sikerült.A legrosszabb hír nem ez volt ma,mert ezek után az orvosom nem bíztatott.Mutatta,hogy hány doszié vár arra amire mi,és hogy majd hívnak.Ehhez azért nem fűzök semmi reményt,mert most is csak azért kaptunk,mert egyfolytában a nyakukra jártam,maguktól nem hívtak volna.Így muszály lesz vmit kezdenünk,de egyszerűen fogalmam sincs merre tovább?Nem írna nekem vki egy Intézetet,vagy orvost aki nem lehúzni,hanem segíteni akar?
Illetve hogy működik a leletek kikérése a BMC-ben?Telefonálok,összeszedik és mehetek értük?
Iszonyatosan hálás vagyok így ismeretlenül is annak a párnak,aki ezt a lehetőséget felajánlotta,mert így legalább egyszer kipróbálhattuk,legalább volt 2 hetünk mikor azt érezhettük,hogy hátha....
Sziasztok :)
Most értünk haza:
11 mm, és dobog a szíve :)))))
Rögtön láttam, hogy van a petezsákban valaki, én már itt elvesztettem a fonalat :), aztán mikor a doki mondta, hogy dobog a szíve, kész voltam :) Sírtunk mindketten, aztán meg mikor leszálltam az ágyról, akkor már összeölelkezve bömböltünk :)
Ki is ment mindenki a vizsgálóból :))
Hihetetlen érzés, nagyon-nagyon boldog vagyok :))) Az uramat még sose láttam így sírni (na jó, mikor részeg volt :D)
Aztán elmentünk párom lányáékhoz, ott is sírtunk egy sort, aztán következik a 3. felvonás, amikor Anyukámhoz megyünk el :)))
Kittus, hhvv: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült:((
A sikertelenségemen bánkódom én is, de ilyenkor ha más bánatát olvasom, rájövök arra, hogy nem vagyok egyedül.
Pimpa neked megy a drukk!!
Nálunk is csak úgy lehet(
Én tavaly óta augusztustól diétáztam,torna nem nagyon volt,csak egy kis gyaloglás,ha menni kellett valahova,futni utálok,viszont most a bicaj is bejött))
Nem nehéz a diéta,de szerencsére mióta látványos az eredmény,sok ember kéri tőlem az anyagokat és fogynak ők is szépen)))
Mennyit kell várni?
Hát az függ attól,hogy mennyire rossz az eredményed.Ha nem nagyon,akkor elég lehet egy diéta is.Ha nagyon,akkor gyógyszert is adnak rá,akkor 3 hónap kb minimum kell,mert akkor tudnak kontroll terhelést csinálni.Nekem az endokrinológus mondta,hogy csak akkor enged nyugodt szívvel,ha jók az eredményeim.
Januárban (ha lett volna rá keretünk) mehettünk volna))))
Van olyan,akinek pl az első gyógyszertől nem javul az érték,nála adnak másikat.Szóval ez az idő változó lehet.De ha a cél lebeg a szemed előtt,egy illatos kis szuszogó csomag,akkor szerintem nincs min gondolkodni))
Csinálni kell és csak előre nézni....
Én fél áév alatt 17 kg-al lettem könnyebb!!
Az eredményeim is szépen javultak))
Nem lehetetlen helyretenni,és nagyon sok csaj van,aki utána spontán esik teherbe!!!
Hhvv
Nekem az egyik ismerős ivott "csodateát".
Hasonló mint ez.
Volt akinek segített is.
Sajnálom,hogy most nem sikerült((
Zsike
Ami rosszul indul,az jól szokott elsülni a végén! Durva ez a baleset!!!!
Remélem nektek nem lett semmi bajotok!
Sajnos ha PCOs vagy,akkor nagy valószínűséggel az inzulinod sem lesz tökély((
De kitartást,mert hamar lehet rajta javítani)
Moncsy
Barátnőmnek 27 ezer volt az inszemes gyógyszere.
Remélem neked is kijön ennyiből)
Riett
Mi egyenlőre parkolópályán vagyunk.
Ha lesz pénz a gyógyszerekre,akkor kezdünk.
Remélem hamarosan meglesz minden papírotok és mehettek is)))
Sziasztok,
Holnap megyünk a 2. inszemre,drukkoljatok!
Majd jelentkezem
Puszi
Úgy gondoltam, hogy a következő beavatkozás előtti hónapokban próbálnám meg. Úgy lehet nem?
És ha meg elkezdik a stimulációt akkor abbahagynám.
Sajnálom lányok! :(:(:(
Ennyi rossz hírt! De kitartás Nektek, talán ilyenkor tavasszal a napsütéssel együtt könnyebb előre nézni! :)
Sziasztok!
Tegnap voltam a 2. lombik HCG vv-n. Sajnos nem sikerült:-(
Most próbálok természetes "praktikákat" is alkalmazni.
Az alábbi teakeveréket találtam a neten. Valaki próbálta már?
Fogamzás –teakeverék:
• - barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)
• - citromfű (jóízű)
• - kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
• - körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve
• - kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)
• - rétilóhere- virág
• - cickafarkfű (1.)
• - palástfű (2.) (Főleg punkció után)!
Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.
Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.
Sziasztok én holnap megyek és ha minden igaz és jók lesznek az eredményeim nekivágunk a 2 lombiknak.
Akkor esetleg majd tudok friss gyógyszer árakat is irni.