Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Mit kaptál rá? Amúgy utána helyrejött magától a dolog, vagy folyamatosan szedned kellett, hogy ne barnázz?
Nekem néha, természetes ciklusban volt ilyen, sárgatest elégtelenséget jelent. Kaptam rá progeszteron pótlást.
Hát igen, nehéz a várakozás... :(
Kittus: sok sikert nektek! :)
Kittus,sok sikert!
Nem tudom a leveleimet olvasni bent,majd otthon megnézem őket.
Juliska,nekem inszem után jött meg hamarabb,elkezdtem barnázni kb 3-4 napot és utána jött meg rendesen. Én nem voltam dokinál,de lehet én voltam a hülye :( nem mondom hogy ne menj.
Köszi szépen. A férjemnek megvan minden vizsgálat frissen, de nekem is lejárt papírjaim vannak. Megvolt minden kivéve a hsg. Csak az andrológus elhúzta az időt, na meg aztán én is vaciláltam. Na de remélem most már sinen leszünk...
Lányok segítsetek, nagyon megijedtem:
elkezdtem barnázni, pedig kb a fél időben vagyok. 12-én volt vérzésem. Lehet sikertelen lombik után ilyen zavar?
Vagy rohanjak orvoshoz?
Eddig nem is fájt semmim, lehet hogy ebből vérzés lesz, de az is lehet, hogy csak barnázni fogok?
Prezida: péntek az még tényleg messze van...
De nyugi, várjuk a jó híreket.
Helló mindenki!
Tegnap meg volt a petesejtleszívás! :))) Csütörtökön vagy szombaton kapom vissza a babócáimat! :)
Szép napot mindenkinek! :)
Pimpa81!
Nálunk egyből lombik lett,mert a páromnál volt gond! Ismerősöméknél pedig mind jók az eredmények a férjénél is és nála is,de 3inszem után mondta a doki,hogy jöhet a lombik! :) Ez tényleg sokmindentől függ!
Szép napot és sok sikert! :)
Én a nőgyógyászomtól kaptam beutalót és azt vittem, meg a házassági anyakönyvi másolatát.
Voltak laborpapírjaink, bár legtöbbje lejárt, úgyhogy most azokat csináltatjuk és megyünk a megbeszélésre, hogy mi legyen:)
Jövök mindenképp :)
Ha csak valami nagyon rossz hírt nem kapunk, de ilyenre nem is gondolok.
Jajj, csigalassúsággal telik az idő... Nem bírom ezt a bizonytalanságot, aggódást. Mondjuk jó lesz, ha hozzászokom, a következő évtizedekben bőven lesz aggódnivaló :)
Biztos minden rendben lesz!
Pénteken feltétlen jelentkezz mit mutatott az uh!!!
várom nagyon!
:)) Jól vagyunk, köszi, bár ma nagyon felpuffadtam.
Néha émelygek, nem reggel, hanem estefelé, de nem vészes.
Még nem derült ki semmi, pénteken lesz csak az UH. Addig csak reménykedem, hogy minden rendben :)
Inkább arról mesélj veletek mi van???Hányan vagytok? Jól vagy, minden oké? Uh volt lesz?
Sziasztok! Én most tervezek időpontot kérni a BMC-be. Most látom, hogy a férjem orvosa beutaló gyanánt egy sima ambuláns értesítőt adott. Ez így elfogadott? Mert nagyon nem bízom ebben a dokiban..... És elég csak az ő papírja vagy nekem is kell valamit kérni? Az én vizsgálataim már elég rég voltak.... Nem akarok fölöslegesen orvoshoz járkálni amig nem tudjuk, hogy mik kellenek....
Értem. Mindenesetre nem valami nagy védelem :((
Dehogy nincs, most szigorítptták vagy egyértelműsítették...
Dóra, nekem volt egy TE-m, én nem sok értelmét láttam, de tőlem meg se kérdezte, hogy melyik legyen :). Aztán 1 sikertelen után én kértem, hogy a következő inkább inszem. legyen.
Igaziból a TE az én esetemben semmivel sem több, mint a sima együttlét, mert nekem mindig volt peteérésem, tudtam is, hogy mikor, és meg is repedt.
Talán csak a prog. pótlásnak volt értelme.
De az inszem.-nél legalább egy lépéssel előrébb vagyunk, mert a spermiumok már bent vannak a méhben.
(szerintem nálam túl se jutottak a méhnyakon természetes ciklusban)
Ez a törvény meg van még? Szerintem már nincs :(
Jézusom, ezt az idióta állatot (a volt főnököd)... már bocsánat.
Az a szomorú, hogy az ilyen helyek kifelé még hangoztatják is, hogy családbarát munkahely és stb...
Na, nem is idegelem magam. Árt a szépségemnek :)
Hát ez marha jó, komolyan. Már amúgy is attól rettegek egy ideje, hogy elveszik a támogatás egy részét is, és mondjuk lecsökkentik 3-ra. Szüljél, csak nem adunk hozzá semmilyen segítséget. Ha arra gondolok, hogy saját zsebből, támogatás nélkül mennyibe kerül egy lombik... ki a fene engedheti ezt meg magának a mai világban?!
Igen ez íyg van ahogy írod pontosan, csak Mo-n még nincs erre bírói gyakorlat, hogy akkor szünetet beleszámítjuk-e ebbe az időbe vagy sem. A változás az, hogy eddig ez az idő nem volt meghatározott (mármint a védettség ideje) most meg júliustól ez max fél év lehet!tehát ha te július elején bejelented és nem sikerül abban az évben és mész tovább akkor még kirúghatnk januárban, na eddig ez nem volt nem volt ez a fél éves határidő. Én ezzel dolgozom úgyhogy elég nehéz valóban az értelmezése.
A lombikra 30% és ahogy idősebb az ember, ez csökken még jobban. Az inszemre meg még ennyi se.
Tudtam hogy jobban kellett volna anno figyelnem a statisztikai számokra, amikor elmondták minek mennyi az esélye..
Ha abból indulunk ki, hogy az inszemnek pont annyi az esélye, mint egy jól időzített együttlétnek, akkor tulajdonképpen mindegy. De valahogy én az inszemnek több esélyt adok.
Tigrisné, ez nem egészen így van. A kezelés alatt védve vagy, pontosabban addig, amíg ki nem derül, hogy sikerült-e vagy nem. Ha sikerült, akkor értelemszerűen nem rúghatnak ki. De ha nem, akkor két kezelés alatt simán lapátra tehetnek. Még akkor is, ha a protokol része a kötelező 3 hónap szünet. Alatta nem véd a törvény. Annó én is utána jártam ennek. A jogszabály eléggé félreértelmezhető, úgy értelmezi a munkajogász, ahogy akarja.
Sziasztok ma voltunk Sz. dokinál azt mondta vagy TE vagy inszem, döntsük el, nem tudom melyik legyen? Van értelme a TE-nek? Segítsetek dönteni:)
na ezt szeretném én is, de nem úgy sunyiban hanem hivatalosan. Az a másik oldala a történetnek, hogyha bejelented a melóhelyen akkor a kezelésektől számítva fél évig nem mondhatnak fel- de ehhez az kell, hogy bejelentsd.
De jó nekik, mi ettől nagyon elvagyunk maradva, pedig csak 5 órányira vannak..
És jó lehetett nektek is kicsit kikapcsolódni Horvátországban:)
További ajánlott fórumok: