Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Nagyon kivagyok ettől én is. Én nem akarom, hogy a gyógyszereket kifizessék helyettem, csak legalább támogassák annyira, hogy a párok ne menjenek bele tönkre, dolgozni szeretnék, de úgy, hogy meg tudjuk oldani, hogy vannak napok mikor vizsgálatokra kell mennem.
Úgy érzem, sokan nem is tudják milyen ez,
nem lehet gyereketek? nem baj, majd csinálnak nektek a dokik, már olyan "megszokott" dolog a lombik, de közben nem tudják és nem gondolnak bele, hogy ez mivel jár (testileg, érzelmileg, pénz és idő)!
Nem vagy feszült drága ez a nagy büdös helyzet itten!
Figyu én is így gondolom ahogy te, szívesen felmondanék de minek? nekek 3 beültim volt nem jött össze akkor már rég munka és még mindig gyereknélküli lennék...Nem ez a megoldást ezt mindaketten tudjuk. Egyszerűen csak azt szeretném ha olyan munkahelyem lehetne ahol ez nem okoz a főnöknek problémát, főleg ha nő az illető mint. az én előző főnököm amikor visszamentem az első sikertelen után akkor megkérdezte, hogy ja te itt vagy, én azt hittem ez 100%-os módszer és nem jössz vissza...utána valami mondvacsinált okkal még fegyelmit is kaptam! Merthogy a gyerektéma miatt ne tudtam kellően koncentrálni a melómra...Én?
Bébinyúl, teljesen igazad van, nagyon felháborító, ami ebben az országban folyik... :((
Voltunk a hosszú hétvégén Horvátországban, és azoknak, akikkel mentünk, volt egy jó észrevétele:
a horvát nőknek van idejük, lehetőségük Nőnek lenni, öltözködni, kisimultabbak a vonásaik, mert ott még megszokott, hogy a férfi eltartja (és el is tudja tartani) a családot.
A gyerekes nőknek nem kell azon agyalni, hogy jajj, miből vesz pelenkát, mert az ura megoldja.
Nekünk itt még pluszban a megélhetésen is kell görcsölni...
Igen, tudom a sorrendet, de a kettő (sajnos!)elég szorosan összefügg. Felmondanék szivesen,hogy el tudjak járni, de ha összejön, nem szeretnék 25650 Ft-tal gyesen lenni min. 2-3 évig, sőt még tovább, mert nem egy gyereket szeretnék.
Én sem mondom el a munkahelyemen,valami más indokkal kirúgnának.
Annyira dühít, hogy állandóan a "kevés a gyerek szöveggel jönnek", kihalunk meg ilyenek, de aki szeretne annak nem segítenek, más meg veteti el, meg kidobja meg egyéb szörnyűségeket művel..
Azt hiszem, kicsit feszült vagyok, bocsi:)
Bizony ki kell találnod Bébinyúl mert, hogyha ezen is izgulsz akkor az még egy plusz izgalom faktor ami egyáltalán nem tesz jót.
Nekem viszont az nem jött be, hogy elmondtam a melóhelyemen csak hátrányom lett belőle, a mostanin nem tudják és nem is fogják.
Ki kell találni valamit és szem előtt kell tartani a fontossági sorrendet (vagyis mi az első, hogy legyen babád, vagy, hogy ne rúgjanak ki). Ez tudom kemény de sztem ez van mostanában.
Szerintem 3 után már lehet kérni a dokitól, ne legyen több, 35 év alatt is.
Úgy látszik, intézettől, dokitól is függ.
Pimpa
elméletileg hatot, de 35 év felett már csak 3-at.
Ha az orvos úgy találja, indokolt esetben, kortól függően lehet rögtön lombik is.
Lányok,hány inszemet kell végigcsinálni,hogy lombik következzen?Mi az átlagszám?
Tudom,hogy ez sokmindentől függ.
De jó újra hallani rólad :)És nagyon örülünk neked
puszi
Szia! Dehogy is rossz!!! Nekem legalább is erőt ad ha jó híreket olvasok!!! Családban is van 2 pöttöm fiúcska imádom őket egyszer majd a sajátomat fogom kényeztetni :D
Úgy hogy írogassatok csak nyugodtan!!! :))))
Könnyű szülést és jó egészséget Nektek!!!! :)
Szia Hajna!
Nem hagytalak el titeket, mindig olvasom mi van veletek! Drukkolok mindenkinek, csak nem tudom hogy nem lenne-e furcsa úgy idejárni ebbe a fórumba hogy nekem sikerült és van akinek még nem :( De biztosan tudom hogy fog mindenkinek!!!! Nem akarok senkinek rossz érzést abból hogy .. na tudod...
Egyébként még nem született meg a picike, van még 3 hét, ha tervezi hogy bent marad végig. :)
Nikica1983 nagyon sajnálom,hogy ez történt:(
Cate 77, mi lett az eredmény?
Prezida gratulálok!:)
Köszi a választ!Akkor nem lesz nagy hercehurca!
Én úgy tudom öt évig Őrzik meg a fagyibabákat,de ez nem 100%.De minden évben kell egy nyilatkozatot írni,hogy az adott évre is kérjük a tárolást.
A tárolásért nem kell fizetni.
kÖSZI!
ki ajánlotta? van aki már megcsináltatta, mit tudsz még róla? 24eur tényleg sok ahhoz, hogy "ismeretlenül" nekiváágjon az ember- bár elég meggyőző az oldal.
Pimpa!
hol van ez és mennyi?
köszi
Engem is elhajtottak ezzel a kéréssel :)
Jaj lányok alig várom,hogy elkezdődjön a következő stimu :D Most olyan bizakodó vagyok.Kiszámoltam,hogy idén végig is tudjuk csinálni(persze csak akkor ha kell) az összes inszemet.Halottatok már a homotoxinról?Most gondolkodom hogy megnézetem,de elég drága.