Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Jó, hogy jössz:) Akkor Te is fegyencezel:) Megyek majd a klubba, kösz, hogy felvettetek, olvasom már, csak jó sokat írtatok:) Még most tartok az első lépcsőknél, Frisshús-program, 4 hete csinálom, imádom:) Milyen étrendet követsz?
Tényleg, ha valami kérdésetek van, szinte minden diétát ismerek már, egy diétás újságnak dolgozom tíz éve:)
Akkor egyidősek vagyunk:) Gratula a fogyásodért... nekem a te súlyod az álomsúly:) Egyetértek az életmódváltásban - ha lassabban is, de biztosabban elérhető vele az ideális alak. Majdnem minden más diéta jojót okoz. Én már csak tudom - 64 kg voltam, mikor elkezdtem fogyózni, hogy 2 kilót lefoggyak még. Életem legrosszabb döntése volt, évek alatt (végig "fogyózással") így lettem 78 kg. Pedig fogyókúra területen dolgozom, szóval elméletben mindent tudtam...
Sziasztok!Én 72kg voltam decemberben és 14kg lenne,amit le szeretnék adni.Elkezdtem a fegyencet és most 69kg-nâl tartok.Most hozzávettem az insanityt,ha van rá időm,de lehet,h futás lesz,ha jobb lesz az idő. A fegyencet viszont nem hagyom abba,annyira hatásos és szeretem.Az evésemre megpróbálok én is jobban odafigyelni,bár nem eszem túl sokat.Nekem valószínűleg a több,intenzívebb mozgás hiányzott.
Üdv itt:) Irigyellek a mozgás-dologért, jó lehet ilyen edzettnek lenni... A 11 kilós fogyásnál milyen étrenden voltál? Gratula érte! Jojót csak a rosszul megválasztott diétás étrend tud okozni, ha okosan voksolsz, nem lesz gond!
Akkor a Harcosok étrendjét neked találták ki:) A lényege, hogy egész nap csak gyümölcsöt meg zöldséget ehetsz, kis kefirt vagy sajtot, ha nagyon éhes vagy, este pedig lakoma van:annyit eszel, amennyit akarsz, csak a kaják sorrendjére kell figyelni. Először zöldség, aztán fehérje, aztán szénhidrát. Van itt róla fórum, ha érdekel.
Mennyire Ch-mentes? Én is csináltam, de én nagyon bejojóztam tőle... persze eszetlenül ettem a diéta után:)
Sziasztok!
Csatlakoznék én is, bár már csak 63 kg vagyok.
2009 nyarán 75-ről indultam, és 1,5 év alatt leküzdöttem 15 kilót. Azóta visszacuppant néhány, sajnos.
Lényeg, hogy ne egy diétát kövessetek, mert annak az a vége, hogy a leadott kilók visszajönnek, amint visszatér az ember az eredeti étkezéshez.
ÉLETMÓDOT kell váltani!
Ez lehet Update, de költségkímélőbb a kilófaló életmód.
Én a kettőt ötvözve tartom magam (majdnem) kordában.
Mindkettő lényege: cukor és finomliszt kiiktatása.
Utána már hogy ki milyen édesítőt és csökkentett szénhidráttartalmú lisztet használt, egyén (és pénztárca) függő.
És persze a mozgás. Az elengedhetetlen!
Az én célom: 40 éves koromra 57-58 kg körül lenni. (Sajna már csak szűk egy évem van)
Szép napot Nektek: Szilvi
Sziasztok! Lehet még csatlakozni? 78 kg vagyok! Február elseje óta -egyetlen napot hagytam ki,- minden este a Zumba flat-abs 17 percét tornázom le. Étkezére igyekszem odafigyelni, bár nehéz. Azt hiszem, a héten megpróbálom a 48 perce zumba kardiót is. Annak segítségével 2 éve ugyanerről a súlyról indulva ledobtam nyárra 11 kg-ot!
Lassan visszakúszott, de nem adom fel. Elegem van a jojó-ból!
igen , minden álmom ez lenne
..Nálam a vezérmondat ..hatossal kezdődjön:DDD
Nekem egy gondom van egész nap el lennék kaja nélkül , este meg jöhet bármi ,bármilyen mennyiségben ezen szeretnék változtatni valahogy. Amugy Norbi tornát csináltam valameddig de egyedül hamar feladja az ember ,
ch mentes...csakis az jön be nekem:D
Nem semmi, főleg az, hogy viszonylag jól megtartottad a súlyodat! Te legalább már tudod, mi az, amitől fogysz, hogy tudod elérni a kívánt súlyt! :)
Ügyes vagy!
Én is insanityzek, most mondjuk kimaradt egy hét (de aranyérrel elég nehéz lett volna kivitlezni a dolgokat), és ma kezdem a maxos hónapot.
üdv itt, milyen módszerrel fogyizol?
Hát az nagyon szép, a 25 kg-os fogyás... Őszinte elismerés. Norbi szerintem is jó, csak én vega vagyok, így nekem kicsit nehezen tartható lenne.
Hali nektek csatlakozom én is ,egy 10-től én is megszabadulnék :)
Nem, az Insanity más... A fegyencedzést valóban egy fegyenc találta ki:) Tulajdonképpen "súlyzós" gyakorlatok, ahol a saját tested a súly. Nekem, a szuper-edzetlennek is megcsinálható volt az első lépés, és fokozatosan nehezednek a gyakorlatok, úgyhogy nekem ez az, ami követhető. És csak heti két alkalom, kb. 10 percnyi edzés. Ez is nagy szó tőlem:)))
Én 74-ről indultam múlt hétfőn. De történethez hozzátartozik, hogy 3 éve 90-ről lefogytam 65-re, de ez a fránya 9 kiló visszamászott lassan. Azóta, ha nem is Norbi termékeivel, de többé kevésbé update szerint eszem. (Dia Wellness) Múlt hétfőn kezdtem az insanity-t és szigorítottam a diétámon.
De jó, hogy jöttök:) Csapatban könnyebb:) Milyen módszert választasz?
Fegyencedzés, vagyis insanity? :)
De, de van nálad lustább: én:) Évek óta SEMMIT nem mozogtam, max. séta az oviig a gyerekkel meg vissza. Utoljára tesiórán alkottam valamit egyetemen:) Én is nagyon boldog lennék már 70 kg-val is, noha az még csak félút az álomalak felé, de már az is olyan jóóóóó lenne...
Én is itt vagyok:D 78..és egy tizest szeretnék:D
És mit mozogsz? Nekem ez sajna gyenge pontom, de most belevágtam a fegyencedzésbe, eddig nagyon tetszik.
Én is 76 vagyok jelenleg, és durva, hogy pár hete még 72 voltam:(((( No mindegy, most már komolyan belelendülök:) Én már nagyon sok diétát kipróbáltam, mindnek jojó lett a vége, úgyhogy most azzal próbálkozom, hogy kizárom a mesterséges kajákat, és főleg zöldség-gyümölcs-zabpehely-barna rizs-teljes kiőrlésű pékáru- tejtermékek kombinációt eszek... Pékáruból persze minimálisat. És Ti? És hány centik vagytok? Én 173, tehát kb. 63-65 kg lenne az ideális. (Szülés előtt 60 voltam, de olyan vékony sose leszek már).
Hali,hat en is itt vagyok...en valahol 76-77 korul vagyok, nekem is egy 65 volna a cel, de ugy vagyok vele, hogy 70-nek is nagyon orulnek...
En kaloria szamolassal probalkozom, no meg probalok kicsit mozogni, futni, mert maskepp nem megy, viszont nallam lustabb ember nem hiszem hogy van...:-(
Ha ez vígasztal, én még karácsony előtt 70-71 körül voltam, most meg azóta is 74-ről el nem mozdul a mérleg.
Én egyébként a mozgásban hiszek elsősorban.
Meg persze abban, hogy este ne egyen már az ember. :)
Én egy kicsit több vagyok-77-sajna-de nemrég még 74 voltam-azért csatlakoznék ha nem baj...Ti milyen módszerrel fogyóztok?
Én 74 vagyok... és 65 körül van az elsődleges célom. :)
Sziasztok, fogyózik valaki ilyen paraméterekkel? Csinálhatnánk együtt...
További ajánlott fórumok: