Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
sziasztok
hát lányok látom mások is küzdenek a kilókkal mint mindig! Sajnos az én fogyásom is 2 hete szinte teljesen megállt és ugrált föl-le. Lemenni nem nagyon ment semmi talán annyi hogy nem ugrál 1 hete és naponta 10-10 dkg-mal vagyok könnyebb, de a célom, hogy 70 kg és ne 71 kg legyek a héten nem tudom sikerül-e remélem igen. De így is elmaradok a tervezettől, mert február végére 70 alatt akartam lenni! De majd később! és fel a fejjel mindenkinek! és kitartás én is próbálok kisebb nagyobb sikerrel!
sziasztok, én itt vagyok, szoktalak titeket olvasgatni, nálam pár dekánként mennek le a kilók, lassan, óvatosan, de mennek :)
azt hiszem, elkezdem mjd mérni a centiket is, csak elő kell valahonnan keresnem.
én se fogyok.:S pedig ah...
nah szóval hallottál
Jillian Michaels: 30 Day Shred -ről?
most olvastam egy oldalon hogy 30nap kell tornázni helyesen enni és lemegy 10kg...
ő az aki benne volt a Nagy fogyás(A The Bigges Loser) című műsorba. most töltöm le a videókat és ha nem olyan lehetetlen megcsinálni akkor belekezdek.
Volt aki reg latott,de nem mondott semmit,volt akivel nyaron taliztam es elajult.
De nekem ami a legmotivalobb es bocs ha tul szemelyes,h a ferjem folyton taperal:-)),h milyen kerek mar a popesz,meg hogy veszesedik a borom!:-)))
A csalad abszolut pozitiv visszajelzesekkel bombaz meg pluszban.:-)))
hát ha 4 hónapig kitartottál és
ilyen eredményt értél el,akkor NE add fel.
nekem 2-3 hónap és......lemondom az álmaimról,de most próbálok erős lenni...mert 73 kg -an nem érzem jól magam.
am a körülötted lévők megdicsértek h mennyit fogytál le?gondolom észrevették
Az elsk cel amit kituztem a 165 cm-hez180 nap/-18 kg!83,5-rol 65,5!igy elso korben!
Majus 6-an telik le!(187 nap pontositva):-))
Aztan ha ez megvan a30+1. Szulinapom okt 3-an van,addigra 58-60 szeretnek lenni,ezt neveznem alomsulynak!:-))))))
Koszi!:-)))
Nrm!nov-dec nem mozogtam semmit,dec 25-tel kezdtem tekerni,amint meghozta a Jezuska a szobabicomat!:-))))
Azert irtam,h a masodik edzeshonapomnak lett ma vege!:-))
Jan-febr 4,2-4,2 kg ment le updateval meg bicoval!:-)))
Az elso ket honapban osszesen ment le 3,7!!edzes nelkul,csak a kajaval!de most a mozgas megdobta!minden nap 2*30 perc,15-15 km intenziv tempoban!:-)))
megosztom én is veletek a legújabb élményemet.
tegnap elcsábultam mert kicsit éhes voltam és benyomtam egy egész csomag pattogatott kukoricát (aj ne is mondjatok semmit :S) na mondom rá se állok inkább a mérlegre.de viszont reggel megmérekeztem és mit látok?: 71kg.jólvan 71 vmennyi a többit nem is láttam csak azt a szép 1-est mert mindig 72 meg 73-at mutatott a mérleg.ma happy leszek:D
GRATULÁLOK!!!!
ezek szerint 4 hónapig edzedtél rendesen?
12 kg az szép :D Csak így tovább.
Jo rreggelt mindenkinek!
Megvolt a heti mereszkedes!gondoltam megosztom veletek,hatha vkit motival pluszban;-)))))
-1 kg egy het alatt megint:-)))
17.het vege!
2.edzeshonap vege!-4,2 kg ment le!
a BMI:30,6% volt nov.1-en,most 26,2%!!:-)
Cs:111/99=-12 cm
C:68/61=-7 cm
D:101/86=-15 cm
H:106/95=-11 c
m Jovo hetfon telik le a 4. Honapom!:-)
Boldog vagyok!:-)))
Az indulo nov.1-en:83,5 ma 71,4=-12,1 kg
Konkretan ami a legkezzel foghatobb,h nem erzel muanyagizt a szadban mondkuk wgy feher csoki utan!
Van kezmuves csokija,ami horror.csak unnepnapra,de van tablacsokija 400!de az is olyan,h konkretan erzed a finom kakaovajat es nem birsz sokat megenni belole!:-))))
Norbi.hu-n minden termeket meg tudod nezni,ha erdekel!
kókuszos piskóta mnyami....ami kókusz az jöhet.
hm nem ettem még Norbis ételeket?sokkal különbözik egy norbis csoki mondjuk egy normál üzleti csokitól?
gondolom csak a cukor nincs benne...
és drágábbak is vagy azért tűrhető az áruk?
Nekem mindenütt kell formálódni , sajnos.
Vannak 40 perces teljes testet át mozgató tornáim is meg külön külön is 20 percesek minden test tájra :)
Szeretem mindegyiket :)
Igy van!nekem azert valt be az update eletmodvaltas!
Most este kokuszos piskotatekercset vacsiztam:-))))))
Up1!!0-24 eheto!:-)))
Es fogyok!:-))))
szia.
Én is R.Rékára tornázok :D tornázzunk együtt :DDD
mire szeretnél "formálódni"?
én fenék comb csipő videókat szedtem le :D
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)