Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának fórum

Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
2013. márc. 10. 21:15
Sziasztok, kedves fórumozók ! Én is csatlakoznák hozzátok min egy 10 kg plussz van rajtam, 73-ról indulok. Jól jön a bíztatás, mert a kitartásommal gond van, nekem az esti időszakok a legnehezebbek.
269. szundika90 (válaszként erre: 268. - B582d3c5d9)
2013. márc. 10. 19:52
szia :D üdvözlönk a fogyi klubban :D
2013. márc. 10. 19:26
Sziasztok! Én is csatlakoznék, ha még lehet. Nekem is minimum 10 kilót le kell adnom. Én is fegyencezek, mint Krisz, bár gerinc-probléma miatt mostanság elhanyagoltam.
267. Gyagyus
2013. márc. 10. 19:06

Hát igen, megint hétvége :)

kajálás, szülinap -tortával-, sütike, névnapok csokival, szóval igen, megy a lazulás. Futás csak hétköznap, úgyhogy, tele vagyok rendesen.

2013. márc. 10. 16:35
sziasztok! Hát én 3. hete stagnál 71 kg-nál a dolog. Igaz én is lazulok rendesen és nem is tornázok annyit és kajálásra se figyelek nagyon! Vissza nem jön, csak nem fogyok! De jövő héttől újra komolyan megpróbálok neki állni, mert 70 kg alatt akarok lenni! és nyárra jó formába lenni! Remélem Ti is belendültök és én is!
2013. márc. 8. 11:23

sziasztok....1hét után rááltam a mérlegre és semmi :SSS

1 hónap edzésnek semmi eredménye :SSS se látszatra se kilókba...jólvan nem is várom a csodát,csak -1 kg csodát várok...de ezek szerint ez még nagyon nagyon messze van

2013. márc. 7. 17:08
Én a vasárnapokkor kajáltam... mindig volt valami ünnepelni való:P De mindig többet szaladtam:)
2013. márc. 7. 17:05

Na helloka! Én is csatlakoznék, ha lehetséges. Kb 70-72 között lehetek a 71 cm magasságomhoz. Tegnap voltam először szaladni.

Elsősorban a lelkiekért akarok fogyni, hogy újra jó partinak tartsam magam:):P... ezt arra értem, hogy elváltam és most azt érzem, hogy nem elég az önbizalmam ilyen téren.

Egyszer erről a súlyról indultam és lettem 62-63 (ezelőtt két éve április 14-től június közepéig), aztán lassan visszajött a jó szalonna és vacsiknak köszönhetően.

Nekem a szaladás a tutti, a puffasztott szeletek és a mérleg. Ezért is kell vegyek egy ujat:)

Kitartást!

262. szundika90 (válaszként erre: 261. - Csorenehomororsi)
2013. márc. 7. 13:58

sajnos én nemtudom megvenni a norbis termékeket,mármint úgyértem hogy falusi vagyok és nem is magyarországi vagyok.oké ha nagyon nagyon szeretném felutaznék pestre vagy ahol van ilyen üzlet és bevásárolnék.de szerintem ez nem olyan mert pl ha itt volna egy üzlet akkor csak kiszaladnék és amit megkívánnék rögtön megvenném...

így sajnos csak a magam módján igyekszem lefogyni...monjduk kenyeret nem eszek..azt már a fogyókurám előtt se ettem...igaz a kalácsokat meg néhány péksüteményt eszek....

261. csorenehomororsi (válaszként erre: 258. - Szundika90)
2013. márc. 7. 05:48

En ezert norbizom!:-)

Minden kajat meg tudok fozni sutni az alapanyagok(liszt,cukor) kivaltasaval.

Mi 5. Honapja csinaljuk a ferjemmel,o 14 kg-ot fogyott,en 12,5-ot eddig!:-))

Mindent eszunk!bolognai spagi,rantott husi,rakott cuccok,fozelekek....

Heti 2* sutok is up1 sutit(piskotatekercs,almaslepeny,pgacsa,turotorta...)es fogyunk!nekunk nagyon bejott es ez egy eleten at tarthato.eletmodvaltas nelkul nimcs tartos fogyas!:-))

A kenyerebol isteni szenyokat gyartok reggelire,v akar toastot.

Gofrit is szoktam sutni,meg palacsintat a baracklekvarjaval esszuk!

En batran ajanlom,nem kamu....semmirol nem mondtunk le!

Mukodil!a minusz kilok is ezt bizonyitjak:-))))))

2013. márc. 6. 18:54
nekem sajnos nincs erőm a tornához(fizikai munkát végzek ) de remélem a tavaszi fáradságom hamar elmúlik és akkor újra kezdhetem. kitartás mindenkinek.
259. csorenehomororsi (válaszként erre: 258. - Szundika90)
2013. márc. 6. 17:45

A diplomatikus valasz,h elteszed kesobbre!!!!!

Kifogast mindig talalnank:-))))))

2013. márc. 6. 11:21

hm fahéj alma jól hangzik....

tegnap csokiztam én is :D voltam látogatóba ahol a 4éves kiscsaj kezembe nyomott egy snikers csokit :D na ilyenkot mit kell tenni ??:DD nem illik visszautasítani így megettem,nem szeretem pont ezt a csokit de benyomtam,de annyira édes volt hogy pfúúú...

amúgy nekem is a hétvége nehéz,főleg a vasárnapi ebédnél..mikor ott a finom kaja

257. csorenehomororsi (válaszként erre: 254. - Husigolyóó)
2013. márc. 6. 05:50

3 tojas,150 g kpkuszreszelek liszthez kozelire apritva garaloban v apritogepben,keshegynyi szodabikarbona 1-2 db efesebb alma!mindent egybekeversz,muffinformaba teszed,180-200 fok 25 perc!

En dupla adagot szoktam az kn 17 db!!

V alma felkockazva fahejjal,180 fok 15-20 perc!kielegiti mindketto az edesseg utani vagyat!:-))))))

Probaljatok ki!:-))))

256. a381b9a6d0 (válaszként erre: 255. - Acuko)
2013. márc. 6. 04:24
Én kb.72kg voltam január elején,ma reggel 68.2kg,ha jó a mérleg.Nekem inkább a hétvégével van a gondom.Puszi.
255. acuko
2013. márc. 5. 22:21
Hellóka! 74-ről 72-re sikerült lemenni, de még hátra van 8 kg. Muszáj lesz lefogyni, mert nemsokára lekerül a télikabát.. :)
2013. márc. 5. 21:16
Hajrá csajok:) Nekem mindig hétvégék a neccesek, hétköznap könnyebb... egész nap édesség ehetnékem volt, amit egy falat csokival próbáltam csillapítani de sajnos majd meg őrülök a nasiért.... diétás nasi tippek?
253. Gyagyus
2013. márc. 4. 17:59
Igen,sajna így van, de folyamatosan próbálkozom, majd csak lesz sikere:)
252. szundika90 (válaszként erre: 251. - Gyagyus)
2013. márc. 4. 17:43

szia :D

egy újabb fogynivágyó aki imádja a pocakját megtelíteni finomságokkal :D

251. Gyagyus
2013. márc. 4. 17:40
Sziasztok csajok! Én is most jöttem egy futásból, de sajna az evéssel még mindig hadilábon állok. De most már legalább mozgok. Számomra ez is valami.
2013. márc. 4. 13:59

szia mia neked is :D hát én tornázok de semmi látszatja.

pont most jöttem egy 3km -es futásból (kint a szabadba) :D olyan jól esett......de szerintem ha kipihentem magam akkor lenyomom egy 20perces tornát még

2013. márc. 4. 10:02

sziasztok lányok!

Elég kevés mostanában a hozzászólás pedig elég sokan jelentkeztek, hogy részvesznek és beszámolnak! Mondjátok hogy haladtok, segítsünk egymásnak hátha úgy könnyebb és kitartóbb lesz az ember! Jelenleg stagnálok és a hétvégén rendesen el is tévedtem :) édesség kaja hegyek, este is és no torna! meg is lett az eredménye! sajna!

2013. márc. 2. 11:52
sziasztok.ismét szép napos napra keltünk :D
2013. márc. 1. 21:44
Első nap sikeresen ment. Nektek hogy telt a napotok? Mondjuk most iszonyat éhes vagyok.... fene vinné el...
246. szundika90 (válaszként erre: 245. - Mandella)
2013. márc. 1. 17:40
hát akkor most eddz jobban és próbálj ne péksütit enni.
2013. márc. 1. 17:21
tudjátok, én nagyon félek attól, hogy ha erőteljesebben elkezdenék mozogni (most max. a séta van benne), akkor nagyobb lenne az étvágyam, mert amikor rendszeresen jártam edzeni, hatalmas volt, és ott szúrtam el, hogy akkor reggelente péksütiket ettem - torna után.
244. szundika90 (válaszként erre: 243. - 8878e3a650)
2013. márc. 1. 17:04
szerintem a napi 30 perc vagy 60 perc séta is nagyon jó kis "edzés"..végülis mozogsz...multkor sétáltam én is a faluba..és jól éreztem magam tőle..
2013. márc. 1. 12:18

sziasztok! köszi a biztatást lányok! Teljesült félig meddig a célom, mert már 70-nel és nem 71-gyel kezdődik a súlyom! Ha napi 10 dkg is, de akkor is szépen lassan kúszik lefelé! és hátha már 1-2 hét múlva 6-sal kezdődik! Nem is tudom milyen célt merjek kitűzni, mert csak ez a február végi volt! Szeretnék 60-61 kg lenni, de mivel már lassabban megy le így inkább csak 65 kg lesz az április végi cél!

Ami miatt biztos, hogy lelassult, hogy bedöglött a trénerem és már kevesebb időm is van rá kinti munkák és gyerkőc miatt! Próbálok mindennap 30-40 percet sétálni ahogy az idő engedi! De szerintem az nem pótolja a trénert (napi 30 perc volt)! De hátha segít a séta!

És nem akarok telhetetlen lenni, mert már ez is szép eredmény majdnem 8 kg 2 hónap alatt! Még nem vagyok elégedett de már ez sincs rajtam és életembe még soha nem voltam ilyen kitartó (bár azért nem egyszer megestem most is :) )

242. mandella (válaszként erre: 233. - 8878e3a650)
2013. febr. 28. 19:36

köszi, neked is kitartás!

igaz, én nem 75-ről indultam, de most már elértem, sőt meg is haladtam (visszafelé), ezért csatlakoztam ide, és most már "csak" 9 kilót kéne valahogy leadnom, illetve hát többet is, csak ha már a kilenc meglenne, boldog lennék, nagyon rég voltam 65, nem is emlékszem rá...

241. Gyagyus
2013. febr. 28. 19:27
Nekem is volt ma sikerélményem! Ugye nekem a kaja rész nagyon nehezen megy. 7 hete csinálom az Insanytit, ugyan nem fogytam egy dekát sem, de úgy éreztem jobb az állóképességem. Tegnap felálltam az ellipszistrénerre és fél órát tekertem egy huzamban. Nagyon elégedett voltam, ez eddig csak 1/4 óra volt. Mi a falu szélén egy nagy vetés mellett lakunk, ezért a szép idő miatt ma kimerészkedtem futni. Ezt a bizonyos vetést eddig 3-4 megállással tudtam lefutni, ma elsőre megállás nélkül ment. Úgyhogy ha nem is fogytam, de tényleg erősebb lettem. Nekem ez is öröm!!! :)
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook