Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Sziasztok! Pár napja nem volt időm írni nektek , de most itt vagyok :)
Súlyomban nem nagyon van változás 75kiló 40 dekát mutatott reggel a mérleg , de én már annak is örülök , hogy nem híztam mert a héten "pirosbetűs" napjaim voltak és ilyenkor mindig ennék és akkor ugyebár hízok is , de most ezt megúsztam :)
Mostanában elég sokat tornázok , váltogatom a R.Réka tornáit és most nagyon tetszik a mozgás , remélem ez így is marad. Veletek mizujs? Szép hétvégét kívánok mindenkinek!!! :)
Válassz olyan fogyit, aminél lehet enni... Mondjuk a testkontroll, ott csak szétválasztani kell az ételeket. Vagy a harcosok étrendje, ott este lakomázni lehet. Vagy south beach, ott csak a ch-t kell korlátozni. Olyat, ami mellett éhes vagy, nem is szabad csinálni, mert az a jojó előszobája.
ez nem akaraterő hiánya, hanem teljesen emberi dolog. Egyetlen ember sem tud huzamosabb ideig korlátok közt élni. Ez olyan, mintha megvonnád magadtól az alvást - ki 3 nap után dől ki, ki 5 után, de mindenképp kidől. És kamatostul bepótolja... Ezért működik csakis az életmódváltás hosszú távon.
nekem sincs akaraterőm,vagyis jelen pillanatba van...de egy 2-3 hónap után elszáll..és ugyanott vagyok ahol elkezdtem...
amúgy az első 3-4 nap nehéz,mert nem eszel annyit és kivánod a sok finomságot..ilyenkor jön az h na én ezt nem csinálom és eszel...de a későbbiekbe nem kivánod már annyira és hozzászoksz...
Olvasom a hozzászólásaitokat és irígykedek. Én nem bírok nem enni! Vagy inkább nincs akaraterőm. De azért örülök a Ti fogyásotoknak és majd megírom, ha nálam is történik valami csoda! Talán fogyóholdkor, olyankor biztos nekem is sikerül. :)
nemsoká jöhet a jól megérdemelt alvás :D
Hello!en hetfon merlegelek!
Ma 3*felorat letekertem!reggel-delben -este!:-ppp
Elfaradtam!:-))))
Egyébként én is menzi előtt, ilyenkor nagyon kívánom a CH-t, és a hasam is óriási, no meg vizesedek is. Ki bírnám hagyni havonta ezt a mizériát:) Hogy megy nektek a fogyi? Én most nem remekeltem, de jövő héten belehúzok... Igaz, visszafogottan ettem, de azért lehetett volna jobban is... Nem baj, kitartok:)
így-így, nem szabad elsietni! Amelyik kiló lassan megy le, az nem is jön vissza:)
Az biztos, hogy megéri:) Hajrá, le a kilókkal:)
Sziasztok! Egy pár napja nem jártam itt! Csak meg szeretném köszönni a menstruációval kapcsolatos válaszokat! Talán nekem is újra beindult a fogyás! Jelenleg 71,1 kg voltam reggel, bár ezen a héten szerettem volna ha már 6-sal kezdődik a mérleg, de majd jövő héten!
szeretek mozogni....két hete Rubint Rékára tonázok min 20percet max 40-60 mikor hogy tegnap pl 80percet sikerült és élveztem..
futni is szoktam csak hát ne lenne ilyen szar idők...
Hát igen, szerintem is valami ilyesmire kell gondolni közben, mert az segít. Valami jó ruci, vagy ilyesmi.:)
Reggelente én is nagyon éhes vagyok,de ilyenkor teával inditom a napom és kicsit később eszek valamit!Gyerek mellett kicsit nehéz azt elhiszem!
Hát hajrá azért!!!Én is esténként szerettem nassolni,de megállom!Mindig az a fürdőruha lebeg a szemem előtt amit még tavaly kaptam!
Mint írtam,kell a könyv.6gyakorlat van,de mindegyiknél több szint,a kezdőnél kezded,ami könnyű,aztán ismétlésszâm növelés,majd ha megvan,jön a gyakorlat nehezítettebb vâltozata és így tovább.A képeken ffi van,de már itt is van pár nő,aki igazolhatja,h nagyon jò alakformâló.
Nekem könyvben van meg,lehet kapni libriben,de le is lehet tölteni.Google:fegyencedzés pdf,az első 10ben lesz 5,ami jó-állítólag.Szóval nagyon kell a könyv,mertvaz egész fontos,mindenképpen olvassátok el.Én jobb szeretem otthon a rendes könyvet,mert könnyebb lapozgatni a gyakorlatoknal.4000ft szerintem nem nagy összeg és akkor mindig meglesz.Van 2.része is,de az már haladòknak van,spec.nyújtásokkal,oldalsó izmok,marok erősítése,stb.Az edzés gyakoriságát csinálhatod könyv szerint,de magad is kialakíthatod,mert te tudod mit mennyire bírsz.Én decemberben próbálgattam és kicsit több lett belőle,mint amit javasolnak.Márciustól már majd heti 5x szeretném csinâlni,de olvassátok el a könyvet,mert akkor fogjátok érteni.Jó edzést!
Engem is erdekelne az edzes!hol tufom megnezni!v vki lenne olyan kedves es leirna a kezdo alapgyakorlatokat?
Ez a fegyencezés egyre jobban tetszik!! Könyvből csinálod, vagy a netes videókból is meg lehet tanulni? Minden nap más, vagy valami rendszer van benne? Ez nekem kell!!! :)
Ne keseredj el,ált.az előző és aznapi kevesebb ennivalò csak holnap fog meglátszani.Mozgással hogy állsz?
aj az a legszomorúbb hogy tegnap reggelre megettem 2szelet olyant amit kenyér helyett eszek.délbe csináltam magamnak salit amit este is ettem.erre ráállok a mérlegre és 1kg hiztam tőle...pedig előtte való nap is csak ezt ettem.. :S szörnyű alig eszek és még hizok is...
Bocs,technikai probléma történt.Reggel 6-kor kelek,10-ig nem is vok éhes.Akkor eszem,de akkor se sokat.Utána 1-2órakkor jutok el oda,h tudok enni ebédet,de ma pl.egy kis natur csirkemellet ettem párolt,vajas kelbimbóval.Utána eszem túró rudit,este 7-kor vacsora,ennyi.De pl.tegnapelőtt este 6-kor a kisebbik fiamnak pucoltam pomelot és azt ettük.Lefekvéskor jöttem rá,h nem vacsoráztam,mert nem voltam èhes,elég volt a gyümölcs.Tehát a szervezetem tényleg ráállt,h csökkemtse a súlyt.És mivel izmokat építek,fehérjét kefirrel,néha tejföllel viszek be,az elég is.Bocs,ha kicsit hosszú lett a válasz.A neten van fenn a fegyencedzésről video is,bárki-gyerek,aggastyán-is elkezdheti és nagyon jó edzettségi szintet,erős izmokat,gerincet,izületeket eredményez,időben se sok,otthon végezhető,nem kell felszerelés,tehát nem pénzigényes.
A fegyencezés az Fegyencedzés,tehát nem diéta:),hanem edzés.Régebben én is igaznak tartottam azt,h az étkezés a lényeg a fogyásnál.Most már nem,mert ez szerintem csak azoknak jön be,akik nem az utolsó 5-10kgt szeretnékleadni.Én az evésemen csak kicsit vâltoztattam,azt is csak nemrég sikerült,valószínűleg a fegyencedzés hatása miatt.Eztaz edzést januárban kezdtem el ténylegesen,bár decemberben is edzettem,de akkor ismerkedtem vele,h mennyit bírok,mi legyen az optimális,a könyv vagy egyéni.Azóta 4kg-t fogytam,de először nem nagyon tudtam kevesebbet enni,mert az látszott a legkevésbé drasztikusnak.Aztân edzettem,izmosodtam,formálódtam-el sem hiszem,h ennyire gyorsan látszódik-és most már anêlkül kevesebbet eszem,h fegyelmeznem kellene magam vagy lemondásal járna.Azt írta a szerző,h mivel ez az edzés saját testsúllyal történik,a szervezet próbál majd megszabadulni a feleslegtől,h könnyebb legyen a súly.Na ez először logikusnak,csak hihetetlennek tűnik.De tényleg működik.:)Valamit már nem is kívánok és ritkábban eszem,kevesebbet,mert jóllakom hamar.Reggel6
sziasztok.
megkérdezhetem mit jelent a "fegyencezés"
gondolom vmi diétás vmi...
am nekem is nehezen megy a fogyás..mert van egy barátom aki igencsak szereti a hasát.mindig annyit eszik de a combjai meg a feneke olyan feszesek mintha minden nap tornázna.oké h anno focizot..meg állós munkahelye van de akkor is..én is dolgoztam állós munkahelyen és én meg csak dagadtam.hiába neki jók a génjei.oké a hasa az kicsit nagy :DD
na és azért megy nehezen a fogyás mert eldöntöm h nem eszek már este,de mikor ő felhozza a finomabbnál finomabb kajákat muszály ennem belőle....sajnos elcsábulok :S
Koszi!estere azert elfaradok az biztos...de megeri!imadnivaloak!:-))
Hetfon lesz a heti merlegeles...majd megirom!:-))
Hát, az biztos, hogy valóban úgy van, ahogy a dietetikusok mondják, 70% a kaja, 30% a mozgás szerepe a fogyásban. Diétás kajarendelés esetleg? Bár tudom, nem olcsó. Talán a reformkonyha segítene, akkor ehetnétek sokszor, csak épp egészségeseket:) Nekem a nyersétel-receptek pl. nagyon bejöttek, "süti" gyümölcsből-magokból, spagetti cukkiniből stb. A kicsiknek is jót tesz+finomak...
hát, jobb a hagyományosnak hinni:) A digitális ugyan általában pontosabb, de könnyen el is állítódnak. Ha fontos neked, esetleg keress rá a gugliban, hogy van-e a közelben ingyenes testsúlymérés, gyógyszertárakban néha szokott lenni.
hát igen:) Azért akkor is elismerés, biztos nem sok időd van pihenni. Hogy megy a fogyi?
Érdekes! Az én hagyományos mérlegem 77,5 kg-ot, a barátnőm szuper digitálisa 83,3 kg-ot mutat. Nem mindegy! Persze látványra a centik számítanak, amik lassan csorognak lefelé, de a BMI szempontjából fontos a testsúly is! Melyiknek higgyek????
Hát az az igazság, hogy én nagyon falánk típus vagyok. Reggel ébredéskor folyton korog a gyomrom, és mivel itthon vagyok a kisfiammal - aki májusban lesz 2 éves -, ezért nem igazán figyelek. Ő is állandóan enne, és így én is. Kicsit próbálok odafigyelni az estékre, de január közepe óta semmit sem fogytam. Szóval tuti,hogy a kaja lenne a lényeg, mert elég rendesen nyomom a tornát, és a mostani Insanyti-programok már 1 órásak. Jó lenne, ha valaki odafigyelni a kajámra és főzne rám. Úgy biztos menne, de magamtól nem. :(
Huha!Akkor már várom,hogy ott tartsak!!!Csak nehogy megbánjam! :):) Egyébként te hogy étkezel mellette?
Mennyire használ ez az edzés?
További ajánlott fórumok: