Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
A jo alaptermeszet a bapirend es a kovetkezetesseg elengedhetetlen!szerencsere nekunk ezt dobta a gep!
A foguk ugy jon ki,h eszre sem vesszuk!a fiunak 3!!!!jon most egyszerre fent...nem is vettuk eszre csak mikor mar megcsillantak!:-))))
én el se bírom képzelni, hogy lehet bírni két picivel:) Én abba az egybe majd beledöglöttem:)
Na, remélem, rám is hasonlóan hat majd a fegyenc:) A kefir is meg a túró rudi is nagy kedvenc:)
Koszi!nagyon jol!szerencsere bagyon nyugodt babaink vannak,kiegyensulyozottak!
Szupi napirendunk van,mindig kipihentek!nincs okom panaszra!:-)))
Én csak kicsit kevesebbet eszem,de így is fogyok.Lehet,h a fegyencezésnek köszönhetem,mert azt írta,mivel saját testsúllyal edz az ember,egy idő után a szervezet fogyasztani fog,h könnyebb legyen a testsúly,vagyis próbál átâllni a fogyásra.Mióta fegyencezem,kb.3hétre rá,h elkezdtem,egyfolytában fogyok.Először volt,h éhesebb voltam,most viszont ritkábban és kevesebbet eszem-nem kívánom.Viszont azt eszem,amit eddig.Persze hetente egyszer előfordul,h salátát ebédelek grillezett hússal,de néha magos,rozsos kenyér,esetleg zsömle is van vagy rizs és krumpli.Amit nagyon szeretek és állítólag fogyásnál plussz izomépítésnêl jò,a a kefir.Sokan fehéjeporokat vesznek,ami csak felpumpál,pedig bőven elég edzés utân egy kefìr,az is ad annyi fehérjét,ami izomépítéshez kell.Ja és túró rudit is eszem,arról nem tudok lemondani:)
üdv itt:) Gratula a fogyáshoz meg a kicsikhez:) Hogy bírod az iker-anyukaságot?
Sziasztok!csatlakozhatok en is?jelenleg 72,4 kg vagyok!november elsejetol norbizom!-11,1 nel vagyok most,83,5-rol indultam!a celkituzes novemberben 180 nap/-19 kg!majus 6-an telik le ez a celkituzesem,akkor 65,5 leszek!meg van ket es jel honappm es 7 kg kell meg,remelem tul is teljesitem majd a tervet!a vegcelom a 58-60 kg,cdak elsore vmi belathato idot akartam kituzni magam ele!:_)))
165 cm vagyok es 30 eves,van egx ferjecskem es ket 8 honapps ikerbabam egy kislany es egy fiu!
A 6 óráig evést nem kell olyan szigoruan venni. Elvileg az lenne a helyes hogy lefekvés elött 3-4 órával kell utóljára enni. Mivel az átlagember régen 9-10 körül került ágyba igy alakult ki a 6 óra.
Biztos finom, de a kukoricával (bár én is nagyon szeretem) vigyázni kell mert hizlal.
Hát én se vagyok így önmagam... nem is egészséges. A módszerem, hogy megpróbálom kizárni a mesterséges kajákat, zöldség, gyümi, tejtermékek, magvak, tk.kenyerek maradnak. No és csökkenteni a ch-t. De most próbálom kicsit beindítani a fogyást, így szigorúbb 1-2 napos étrendeket csinálok két hétig, volt Level-nap, most alma-rizs nap van... hogy ne unjam meg:)
sziasztok..
szeretitek a zöldséges salikat??:D ma csináltam magamnak brokkoli karfiol meg kukorica salit.nincs benne hű de sok minden de isteni lett.
am az egyik kedvencem a kinai saláta...soha nem ettem ilyeneket de most rászoktam
Nekem is nagyon tetszik, csak 77 kilóval kicsit nehezebben megy. Az első 5 hét, amikor a program első 5 edzését csináltam, már jól ment, de amikor a második felébe kezdtem (most a héten), 8-tól fölfelé, már igencsak kifog rajtam és újra van izomlázam.
Sziasztok!
Csak bekoszonok ,mindenkinek szep napot kivanok,es kitartast!
Azt nem mondanám,hogy kidőltem,de azért volt egy kis izomlázam! :) Jó ez!Réka edzése is jó,de valahogy a faszika jobban bejön! :D
Szia!koszonom!remelem minel hamarabb lesz eredmenyem.nagyon nem erezem mar most jol magamat a boromben.
Te milyen modszert valasztottal?
nekem undorom ugyan nincs, de tény, hogy unalmas az étrend, így én csak 2-3 napot szoktam, hogy beinduljon kicsit a fogyás és megjöjjön a motiváció. Most kettőt csináltam, de holnap talán megint egy napot Level-ezek.
igen, kb 3 kg lemegy, de persze ennek nagy része víz. Viszont akkor is könnyebben érzi magát az ember:)
szia, üdv itt, jó az étrend, amit követsz, biztos meghozza az eredményét!
Niki13! Na milyen volt az Insanity? Én már a 7.hétnél tartok, most kezdtem a keményebbik felét és kínlódok. Most izomlázam is van, pedig nem tudom 100 %-osan megcsinálni. Kíváncsi vagyok TE hogy bírod?
Én imádom a tejfölt,tatárbifszteket is,de 3nap utân olyan undorom lett mindentől,h feladtam.Éhes is voltam,de valahogy nem esett jól az összeállítás..sőt,a paradicsomot is szeretem.Azért ha megpróbálod,sok sikert:)!
köszi szépen.
neten rákerestem ..hm evvel valóban 1 hét alatt lelehet adni 3kg....?mert akkor ha nagy a kitartásod akkor valóban megéri elkezdeni..és csak 5 nap..
érdekes h minden ebéd után narancsot kell fogyasztani....pont most nyomtam be egyett...:D
Sziasztok!
Lehet meg jonni?
32 eves vagyok 168cm es 75kg.A celom 58 de 60nal mar boldog leszek.Ismeros a jojozas.Tavaly januarban 74voltam julisusra mar csak 63.Most meg 75.Meguntam aszt az allapotot.A mozgas nalam teremben tortenik alkalmankanet 70-100perc.Attol fugg mennyire van idom.Addig amig nem fogyok le 70ala csak cardiozok utanna johetnek a sulyzos edzesek is.Probalom csokkenteni a cht es delutan 3ig fogyasztani oket.Utanna mar inkabb feherje es salik,zoldsegek.Nasi joghurt valami keves kaloriatartalmu gyumolcs.Nalam az esete 6utan nem eves nem jon be.Ejjeli bagoly vagyok ami a munkam miatt alakult igy.Szakacs vagyok es este 11ig dolgozok .Hajnali 3tol hamarabb ritkan alszok el.Ha 6utan mar nem ennek igen csak a falat kaparnam muszak vegere.Este 8 korul szoktam vacsizni de az mar tenyleg inkabb husi salival vagy zoldseg es nem nagy mennyiseg.A terem ahova jarok 24oras es sokszor csak este munka utan jutok le foleg amikor egesz nap bent vagyok a konyhan.Hataridot nem tusztem ki magamnak de nyar kozepere jo lenne elernem legalabb a 60at.
Jo sok voltam igy elsore.bocsi
Bocs,ha én válaszolok,de én is ismerem.5napig tart,kb.3kg-t lehet leadni vele,főleg tejföl,kétszersült és narancs van benne,de kell sonka,tatárbifsztek,fej saláta,paradicsom,tea.:))Már ami rémlik.De ha rákeresel,megtalálhatod.Én is elküldöm,ha nem talâlod,valahol megvan,de még itt is írta vki valamelyik fórumon,rákereshetsz a diétáknâl.
Nekem ma jött meg,viszont reggel 1kg-mal kevesebb voltam:).Mivel minden hónapra -2kg-t terveztem-januárban megvolt-most már ebben a hónapban is megvan a -2kg.És tényleg látszik,h 4kg-mal kevesebb vok.Még tavaly csinâltam magamnak egy előtte képet.Majd májusban megcsinálom a fényképet...de lehet,h már március végên,mert nem bírom majd ki:))
szia.
megkérdezhetem hogy milyen a Level diéta?
ugy látom egyszere menstruálunk :D
az az érdekes hogy tegnap este 77kg voltam reggelre 76,1 ruhástul, estére már csak 75,1. igaz most mulott el a mensim lehet hogy az is közrejátszott. egyébként én csak most kezdtem a "fogyokurát"
sziasztok, bekrepált a gépem, pár napig nem volt internetem. Látom, azért szépen gyülekezünk, tök jó:) Fogyi-beindításnak én most belevágtam a Level-diétába, ez mindig beválik jojózás nélkül. Csak nehéz tartani. Ma van a második napom, most még elvagyok:) 76 kg-t mértem ma reggel, remélem, a héten elérem a 74-et, már barátibb indulás lenne:)
na ezt nem tudtam..de most már igen :D
A menstruáció alatt megköti a szervezet a vizet, azért vagy nehezebb :)
További ajánlott fórumok: