Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
az a helyzet hogy sehol semmi:S
reggel fél9kor megittam a 2 kk só 2 dcl melegvizes löttyöt...oké 2 óra múlva mentem wc-re,de csak olyan volt mintha normál módon mentem volna wc-re.kicsit csavargatta kicsi kaki és kész...normális ez????lassan 1 óra....
szerinted kéne megint innom vagy majd később jelentkezik vmi?
Ne aggodj,megjon a hatas...:-))
Van mar vmi???
küldjél nekem is vmi finomságot :DD
am. ma reggel megittam a sós vizet...őszintén megmondva rosszabra számítottam amiket írtak róla ....nemvolt kellemes de nekem a grapefruit ízre hasonlítot.és most várom a "csodát" még sehol semmi :DDDD
Hello Csajok!a mai reggelim up1 smarni!mennyei!szamomra az update a vilag legjobb eletmodprogramja,semmirol nem kell lemondanom,csak az alapanyagokat kell kicserelnem!:-)))
Mar este megsutottem a kikevert tesztat,a ferjem meg is ette,en este bicoztam,utana meg mar nem akartam enni(nem is voltam ehes)ugyhogy elraktam reggelire!
Minden nap eszunk vmi norbis edesseget....es fogyunk!meg igy 4honap utan is ez a hihetetlen kategoria nekem:-)))
Annyira nehéz megint belelendülni! Szerintem a kezdet a legnehezebb!! Én úgy vagyok vele.
A mai nap szerintem jó volt, de még nem járt le (remélem, hogy az almán vagy teán kívül nem kapok ma be semmit)
Csinos akarok lenni és punktum:)
Kitartást mindenkinek! Nekem egy mérleg kellene elős sorban:)
majd rádgondolok hogy te megmondtad mi vár rám :DD...
holnap reggel fogok csak inni majd mesélek :DD
Micsoda kis terrorista..:-)))
Nyomj ma a szajaba egy csokit es kvittek vagytok!:-))
Orulok,h megmosolyogtattalak...majd mikor utana nezel es latod fenn a kepeket,jussak eszedbe...majd irj,ha megneztrd!
Fel nap v par ora es kiurulsz!
Nem tart let napig...ne aggodj!
Tartsd az adagot!
Jo szorakozast:-))))
hol lehet kapni ilyen fizet?csak gyógszertárban?
tehát ugyanolyan mintha sós fizet innánk?
remélem nem haragszol meg de annyira jót nevettem amit írtál. :DDD "kis alienek"
utána nézek a collonix-nak.ma nem tervezem meginni mert megyek vhova...szerintem csak holnap reggelre belöngyintem....akkor 2kk só 2 dcl víz lesz a menü...
csak attól félek,lehet oltári hülyeséget mondok hogy kakilni fogok vagy 1 hétig....mármint mindenütt azt irják h megiszod és 4-5 órán belül már jön is a híg kaki..... max 2 nap és átmegy ez rajtam nem?
Ebben igaza van pms1-nek!
Nem tudom h allsz anyagilag,de az ilyen problemakra a collonix beltisztito kura a jo!
En minden nap mentem nagy wc-re,de 3 eve megcsinaltam a kurat 3 honapos...ugy lepucolta a belfalrol a belsarat...nezd meg a neten,vannak kepek is,nem kamu az mikor kigyo szeru belsarragadvany jon ki,en is atturiztam anno a wc-t...durva amik kijoztek...kis alienek!
A lenyeg,azota minden bap reggel esre tuti h van kaki,van h meg delben is!akkorakat kakilok mint egy ponilo:-)))bocsi,de ha mar temanal vagyunk leirtam...sose vagyok puffadt azota!
Szoval ezt tegyleg keszpenznek vehetex,sajat tapasztalat:-))))
En probaltam mar lebojt elott,neg a ferjem is kapott mar mutet elott..2tk 2deci vizbe!huzdd le gyors...nem kellett nekem 4-5 ora!!:-))))
Mara mar ne tervezz progit!:-)))
tornázom és "egészségesebben" is eszek..(jobban mondva nem eszek annyit amennyit szoktam na meg persze jobban nyomom a salátákat magamba)
a müzlit én is szeretem..volt egy időszakom h csak azt ettem :D hát meg is untam akkor..
Erre nem megoldás a keserűsó, hozzászoksz, és spontán még ritkábban fog sikerülni. Ha meg egyszer használod azzal mit érsz el?
Jobb lenne a táplálkozáson változtani, meg mozgás. Kajában nekem a müzli a tuti :)
hát székrekedésem nincs,de szerintem jól jönne egy nagy toj-toj a wc-n.
mert egy átlag ember minden nap elmegy nagy wc-ni nem?én 1 héten ha 2x elmegyek.oké van olyan időszakom h járok rendesen de ez ritka..
szerintem egyrészt ezért is vagyok ilyen amilyen..mármint kövérkés....mert rajtam lassan megy át az emésztés......
tulajdonképpen most nem is a fogyás miatt próbálnám ki,hanem h kitisztuljak.gondoltam hogy nem adok le vele rögtön 10kg :D pedig nem is lenne rosz.
én csak 1x szeretném kipróbálni......próbáltad már vagy csak hallottad ezeket.?
olvasgatok róla de egyik oldalon azt írják hogy 2kk só 2dcl vízbe.....másik oldalon meg h 2kk só 1 liter vízbe...most akkor?
En ismerem...mutetek elott adjak a korhazban,h kitisztitsak a belrendszert es ne legyen mellekhatasa az altatasnak!
Szoktak ajanlani lebojtkurak elott pucolodasra...olyan mintha tengervozet innal...de!!!en is olvastamar sokat ezekrol....vigyazz,mert az eroltetett urites megviseli a gyomrot es belrendszert,nem is ajanlott meg rovid tavon sem a hasznalata,csak alkalmankent!!!
Akkor is modjaval...de amugy pucol tenyleg...de fogyni nem fogsz vele,max annyit ami meg volt tapadva a belrendszeredbe...es ha az kijon nyilvan annyival majd kevesebbet mutat a merleg..de ennyi a hatas!!!
ismeri vki a Keserűsót?hallotatok róla esetleg vki próbálta már?nekünk van itthon most lettem csak rá figyelmes és modt olvasok róla.
hát ugye elsősorban kitisztítja a szervezetedet a káros anyagoktól főleg a belekben amik lerakódtak.
hát nemtudom merjek e inni,mert 4-5 óra elteltével már érezni lehet a hatását...
viszont van keserűsó fürdő-ez jobban hangzik....lefekvés előtt fürdőzni kell 20percet ...
Koszi!
Erdekelne ki hogy all....???:-)
Nyakunkon a nyar!!!!:-)))
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)