Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Sziasztok!Jól nekilendült a fórum,most olvastam végig...Lehet hogy én vagyok a hülye de mi az az insanity?én egyébként kaját rendeltem a Gastroyaltól,azzal fogytam 12 kilót két hónap alatt két éve,az nagyon jó volt...azóta négy kiló jött vissza..sajna
Köszönöm!!!! Számíthatsz rám! De nekem tuti kelleni fog 1-1- s...be rugás, hogy fel ne adjam :-) A mai napomnak már ennyi a sok zabálás miatt! Rögtön leteszem a kisfiamat aludni, neki is állok az étrendem összeállításában. Bár sajnos nagyon oda kell figyelnem, mert nem nagyon tudok plusz pénzt ebbe belefektetni :-(
Te hogy tervezed? Én maradok az update-nál, és amint megyek dolgozni, kezdődhet a sport része is.
én öntök beléd erőt, de nekem is kell! :)
de ügyes vagy!!!
én is 156 centi körül vagyok. és te hogyan váltottál életmódot?
Sziasztok!
Én 156 cm vagyok és 2010.11.15-én úgy döntöttem hogy a 74 kg nem az én súlyom. Mindig is dundus voltam, a legnagyobb súlyom 78 kg volt, a legkevesebb 65. Azt hittem hogy én nem is lehetnék vékony. Mert vastagok a csontjaim, lassú az emésztésem... Mindig volt magyarázat.
Lefogytam én 65 kilóra ezerszer, aztán jojóztam, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
De 2010.11.15-én megváltozott az életem. Rájöttem a nagy titokra, hogy a fogyókúrát el kell felejteni. Egy életre meg kell változtatni az étkezési szokásainkat.
Lefogytam (53,5 - 55 kg vagyok) és - életemben először - tartom is az új súlyomat:)
Csak ajánlani tudom hogy ne kampányszerűen fogyózzatok, hanem olyan étkezési rendszert találjatok ki magatoknak, ami meghagyja az evés örömét és segít megtartani is a leadott kilókat.
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Én is csatlakoznék, én szerintem mindenkinél durvábban állok a kitartással. Mikor úgy érze, igen! Most megcsinálom, akkor jön vmi és nekiállok zabálni :-( Sajnos mindig találok kifgást, hogy most épp miért eszek: ideg, fáradtság, stb. Pedig szülés előtt updattel én is ledobtam 15 kilót, teherbeesésemig tartottam is (az kb 2 év volt) Azóta....nah hát saját magamtól undorodom néha. Most rászántam magam megint updatra- erre bezabáltam :-( Tudom, hogy magamnak kell rájönnöm, hogyan csináljam,. ezért ma este folyamán összeállítom a heti érendemet, amitől egy fél ropi erejéig sem fogok eltérni. Azért sem értem magam, mert annó nagyon szerettem az update alapján élni. Az biztos, hogy segítségre lesz szükségem.... remélem tudtok majd erőt önteni belém:-(
szaisztok!
én most vagyok 76,4, és 65 szeretnék lenni május 15-ére legkésőbb
a dátum semmi különös, csak úgy kitaláltam :)
Én tavalyelőtt ősszel kezdtem mondizni,de 5hónap után csak izmosodtam,de a combomròl pl.egy deka zsír nem ment le.Alatta ott voltak az izmok,de rajta a zsír.Inkább abbahagytam.A fegyencedzés viszont fogyaszt is.Másfél hónap és mindenhol -2cm lett.Derék,csípő,comb.Viszont a bicepszem nőtt,de az integetőizom eltűnt.Vékonyabbnak is tűnik a felkarom.Tényleg a centiken látszik jobban az eredmény,de csináltam képet magamról tavaly,aztán majd áprilisban újra csinálok,azon látszik legjobban,ha változik a test.
A paleó tényleg nagyon jó. Én napi mérős vagyok, nekem ez jön be, én nem bírnám egy hónapig:)
Állítólag semmi alapja nincs a 6 után nem-evésnek, épp elég, ha lefekvés előtt 3 órával már nem eszel. Ha 8-ig megvacsorázol, még a szervezet ritmusához is teljesen igazodtál, szóval szerintem ne kínozd magad...
Megyek dolgozni. Este leszek megint. Szép napot! :)
Sziasztok!
Én 76ról indultam Január elején, most 71-72 között mozgok. Én is az életmódváltás szerint próbálok fogyni, illetve januárban jártam kondizni (na nem vittem túlzásba, sajnos, de mikor ott voltam másfél órákat eltötöttem kardioval meg kicsi erősítéssel). Azóta nincs pénzem, hogy drága kondibérletet vegyek, így rátaláltam a bodyrock.tv-re és most ott csinálom a 30 napos kihívást. Nagyon tetszik, hogy mindennap más gyakorlatok vannak. :) Ez is csak 10-15 perc naponta, és nagyon intenzív. Nem eszek cukrot és fehér kenyeret, próbálom a napi 2 liter vizet meginni, és az 5x keveset elv alapján eszem. Én is itt naplóban vezetem, hogy mit ettem és hogy éreztem magam aznap. :) A célom nekem is a 63 lenne, de inkább centiben mérem mert az erősítéses edzéstől nem fog olyan gyorsan menni a mérleg, sőt lehet h meg sem mozdul, de a centikben már van eredményem. :) Azért jó lenne ha legalább 6-ossal kezdődne...és mondjuk 5-össel végződne :D
Főleg paleózom, mert van egy betegségem(cukor, liszt, tej nuku), ezenkívül sokat tornázok.
Este torna után már nem eszek, így szépen mennek le a kilók.
Havonta egyszer mérek súlyt,helyette a szűk ruháimat próbálom fel:ez a kontroll!!:)))
Hat után igyekszem nem enni, bár ez nagyon nehéz. És ugye annak sincs értelme, ha estére telepakolom magam. Nehéz megtalálni a középutat!
Szeretem, mert könnyű (a fokozatosság miatt) és nagyon hatásos, már pár edzés után észrevehetően izmosodtam. És mert csak heti két nap, 5-5 perc, ezt bárhova be tudom iktatni. Akkor szoktam csinálni, mikor a lányomat altatom:) Csak ott kell vele lennem, amíg elalszik, úgyhogy én tornázok, ő meg figyel, egyre laposabbakat pislogva:)
Igen, már jelentkeztem, egyelőre még a visszaolvasásnál tartok, jó sokat termeltetek:)
Tulajdonképpen 6 gyakorlat, ami lépcsőkön keresztül épül fel. Első pl. a fekvőtámasz, de ez úgy épül fel, hogy először csak állva a falnak dőlve nyomod ki magad. Ebből egyre többet csinálsz, mígnem tovább léphetsz a következőre, amikor már az asztalra támaszkodva "fekvőtámaszozol". És így tovább, amíg el nem éred az igazi fekvőtámaszt. 6 gyakorlat, a kezdő programnál csak 4 (fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás és lábemelés), heti 2 edzéssel. Ha érdekel, megvan a könyv pdf-ben, elküldöm.
Bizony! Van egy klub is itt, ha gondolod.. :)
A harcosokba én is belevágtam egyszer, de én se tudtam tartani, úgyhogy csúnyán bejojóztam. Így még egyszer már nem merek belevágni, pedig mikor tartani tudtam, akkor szépen mentek lefelé a kilók.
Sziasztok! Mit jelent ez a fegyencezés? Már olyan sok helyen hallottam!
A 173 cm-hez én is 60 kilósan éreztem szuperül magam, bár sokan szóltak, hogy már túl sovány. De én imádtam:) Így, szülés után én már megelégednék 63-mal is, az is nagyon csúcs lenne...
akkor már három fegyences is van:)
Én is kb. így vagyok vele... 11 kg mínusz kéne, de lehet az 13 is:)
Harcosoztam,de gondjaim vannak,valószínű a hormonjaimmal-egyenlőre kivizsgálásokra járok-,úgyhogy hol sikerül betartanom,hol nem.Szeptemberben fogytam vele 3hét alatt 2kg-t,de októberben kezdődtek a problémáim,akkor abbahagytam.Most megpróbálok arra is visszaállni.
ÉN is 75kg vagyok, 172 cm. Kb öt évvel ezelőtt 60 kg voltam. :(
Jó lenne ismét 60kg-ra lefogyni.
Sziasztok!
Én jan 2-a óta diétázok komolyabban.79 -ről indultam, most kb 73kg vagyok.Legközelebb március elején mérek.
Olvaslak benneteket.
Én is azt csinálom! :) csak nem eléggé motiváűltan. Csak lazán.. :)
Mikor ezt most megláttam, rögtön magamra gondoltam. :) Igen, 74-ről, minusz 10kg, már lement 2 kg, úgy hogy még 8 még hátra van, de lehet az még 10 is.. :)
További ajánlott fórumok: