Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Először elgondolkoztam,hogy vajon a rezgéstől h lehet vki fittebb karcsúbb...:D én 2 percenként szoktam váltani a poziciókat...és azért kifárad a lábam..
én jobban combra fenékre és csipőre szeretnék karcsúsodni.
Igen, azt is nézegettem. meg a Reviber plust. most még sajnos a gyűjtögetés fázisban vagyok, de nagyon-nagyon szeretnék venni. Légyszi később néhány szót írj, hogy milyen is, hogy vagy megelégedve. Köszi.
Mellesleg én hasonló célt tűztem ki, mint ti, 74ről indultam, most 72 vagyok, de nagyon nehezen megy. Ebben a korban....
De nem adom fel, teljes szénhidrátmegvonás, próbálok minél többet tenni-venni, jön a tavasz, van munka kint és bent bőven.
Sok sikert mindenkinek!
Lotos gépet vettem.sajnos rengeteg féle mára tipus van és nehéz volt eldöntenem hogy milyet vegyek.:SSS
ma kipróbáltam 20percet...hát nemrosz..hozzzá kell szoknom van benne 4 program ami ugye eleve benne van...na a P3as program az durva 10 perces és hát na...
mindegy remélem majd egyszer lesz látszatja h használom
Yeah !Vegre megtort a jeg , tobb hetig 78 voltam es ma 77,4 kg!!Happy
Eljen a torna =)
szia neked is.:D
ha jól olvasom akkor 88kg-ról 76-ra fogytál le?
Sziasztok!!! Én is jönnék , ha lehet...
76-77kiló vagyok a 168 centimhez és szeretnék 10 kilót fogyni erre maximum május 30 a határidő!!!
Kalória számlálással fogyizok , szép lassan már le fogytam 88kiló 80 dekáról idáig , de most elég gyenge vagyok egy ideje és sokszor el csábulok , sajnos. Szóval szívesen csatlakoznák hozzátok , együtt könnyebb lesz!!! :)
szia.üdv nálunk :DD
én 174cm vagyok...és jelenleg 72-73kg között ingadozom.
3évvel ezelőtt 63-65 voltam.ami majdnem az álomcélom.
Én Rubint rékára tornázom lassan egy hete :d
ma úgy ahogy de sikerült másfél órás Fittaréna dvd-re tornáznom :D
tapasztaltam én is hogy ha pár napig kibirom h nem eszek annyit akkor összeszűkül a gyomrom.
3éve mikor lefogytam,akkor az kenyérrel sikerült.reggel délbe este 1 karaj kenyér.persze közbe nasiztam itt ott.....meg időm se volt enni.....2-3hónap alatt 10kg ment le...
amúgy sokat olvastam hogyha unatkozunk akkor eszünk...sajnos mostanában sokat unatkozom és hát eszek.
a kenyérre viszatéve.NEM eszek megint kenyeret egy jó ideje.sok mindennel próbáltam helyettesíteni de csak most találtam meg a fincsi kis kenyérhelyettesítőmet.magába is isteni finom ropogós "kenyérkém"
Sziasztok! Én is csatlakoznék!
Tavaj őszig a "teltkarcsúk közé tartoztam, de a mozgáshiány miatt igencsak a az elhízott felé hajlik a mérleg!
eGY ÉVE MÉG 64 Kg voltam, tegnap előtt 72, ma már 74 kg vagyok!
Mindehhez 155 cm!!!
Ma Norbiztam egyett és óvatosan ettem!
Továbbra is tornázni fogok és odafigyelek az étkezésre!!!
Mert ez már pfúúúújjj!!!!
Azt én is alapszinten kìvánom az utolsó szülésem óta,de azért sikerült így is fogynom.Mondjuk én nem csokizom,hanem túró rudit eszem,mert imádom a túròt,de ha azt eszem,akkor vagy mást nem vagy sokkal kevesebbet,tehát nem plusszba jön mêg.
Egyébként ha pár napig kibírja valaki kevesebb,ill. kisebb adagokkal,akkor összeszűkül annyira a gyomra,h nem fog tudni nagyobb adagot megenni,mert hamarabb tele lesz.Legalább is,nálam ez működött.Ma egy rántott sajttól is tele lettem,mikor 3volt egy adagban.A többit páromnak adtam.Régebben többet meg tudtam enni.
Sziasztok!
169 cm vagyok, 73 kg. 10 kg-ot szeretnek leadni. Dietazom, kaloriat szamolok.
Sziasztok !
En 170 cm es 78 kg vagyok , kb 10-15 kg szeretnek fogyni
Voltam mar 59kilo is de hala a jojonak visszajott( soha tobbet )
Probalok sok feherjet es zoldseget enni + torna :
Jillian Mihaels Body revolution,Beres Alexandra es Callanetics( eloszor probaltam ..nekem meg nagyon fura..:D )
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)