Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Kösz Csajok a biztatást , kedvesek vagytok!!! :)
Jó hogy itt vagytok ill. itt vagyunk és biztatjuk egymást , bár én nem tudok túl sokat írni , de azért jó tudni , hogy itt vannak fogyitársaim :)
Ugyanígy vagyok!!!!!! Épp kéredezni akartam, de megelőztél! :-)
A héten jön meg a menstruációm és két kilóval többet nyom a mérleg, miközben mindenre ugyanúgy (sőt még jobban) figyelek! Ezek szerint ez normális! :-)
sziasztok
Érdeklődnék, hogy valaki tudja-e, hogy lehetséges-e menstruáció alatt többet nyom az ember és a fogyás is megáll? A héten jött meg és jó pár napig 1-2 kg-val többet nyomtam és a fogyás is megállt torna és kajára odafigyelés mellett! Csak kíváncsi lennék Ti tapasztaltatok-e ilyet?
Reggelt!Kicsit elaludtam!Nektek,hogy kezdődik a napotok?Nekem az elalváson kívül remekül!Lejött már tegnap az Insanity!Ma ki is fogom próbálni!
Én nem tudom,hogy reggel könnyebb vagyok-e,mert nem szoktam mérni magam!Az esti nassolással szerencsére nekem nincs gondom!18 után már nem eszek!
Én is este vok több,gondolom a napi ennivaló:)Torna dvd-t akár le is lehet tölteni.A neten szinte mindenkié fenn van.
Szerintem az Insanity jobb,mint Réka.Na és Shaunt szìvesebben nézegetem,mint Rékát;))Főleg a hip-hopnál.
dede, én is éjjel szoktam fogyni :)
annyi különbséggel, hogy én már este nem eszek, nem is nassolok
amúgy nemtudom hogy vagytok ti de pl én mondjuk este nassolgatok és mondjuk vagyok 72kg ...reggelre üres hassal ráálok akkor már csak 71kg vagyok.....
oké h járok wc-re de csak pisálni és hát megkönnyebülök biztos pár dekával de akkor is....
veletek ilyen nincs?hogy pár kílót kialusztok?vagy ez miért van?
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni!75 kg vagyok és olyan 15 kilót szeretnék leadni!Rékára szoktam én edzeni,de most ki akarom próbálni az Insanityt!Nem tudom,hogy más hogy van vele,de nekem a Réka nem nehéz!
Ti hogyan csináljátok?
Sziasztok!!! :)
Ma reggel olyan boldog lettem ahogy meg méreckedtem mert 75kiló 80dkg-ot mutatott 1 hónapja majdnem 81 voltam , tehát most örülök meg közben félek is , hogy el szúrom , de nem fogom március 30.-án szülinapi buliba megyünk , nagy társaság élőzene nagyon szupi lesz , na szóval a bulira minél csinosabb szeretnék lenni és addigra el tudnám szerintem érni a 70-et vagy legalábbis nagyon közel kerülni hozzá :)
Szóval most ez a nagy célom!!! Útálok duci lenni és ezért nem érzem jól magam nincs önbizalmam ... szóval ügyes leszek és meg csinálom !!!
én ugye 174cm vagyok és mikor 65kg voltam sokan mondták nekem h nem is látni rajtam...sokan mondták h nem hiszik el mert csak 55kg nézek ki.
oké vastagok a csontjaim is..az is nyom a súlyomon
a magaságnak szerintem ez az egy előnye van h a kílók nem látszódnak úgy..na igen a alacsonyakon meg nagyon is lűtszódnak..
szia.
jó magas vagy lehet tényleg nem kéne fogynod ehez a magassághoz.de hat csakis te érezheted h kell e fogynod vagy nem...
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)