Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának (beszélgetés)
Köszi!Elég vegyes,nagyjábol a Norbis kódokat próbálom betartani,de nem szigorúan,nekem inkább mennyiségi gondjaim vannak,szeretem a hasam,meg persze ha nem vagyok éhes a gyerekek maradékát akkorse tudom otthagyni.Ezt már két hete befejeztem,megy a kutyusnak!Este megpróbálok már nem enni,a vacsit 6 előtt lerendezem.Azóta tornázom is,nagyon eltunyúltam,először a Norbi duci tréninget alíg bírtam végigcsinálni,most van a kardio alapedzés az majdnem 1 óra és ha van időm akkor levezetésképpen csinálom a duci-tréninget.De van réka és béres alexa dvd,de ezek nekem még kemények.
Jelen pillanatban 76 kg vagyok a 162 cm-hez.Nagyon elvagyok keseredve,remélem hamarosan megindúlnak a kg-lefelé!
Sziasztok!
Ha lehet én is csatlakoznék.
Én 75ről szeretnék lemenni 63-ra. :-)
Gratulaaaaa:-))))
Csak igy tovabb...
:DDD
én is ma ráálltam a mérlegre.......és begdöbbentem...71,1 kg-ot mutatott......pedig még a mensim is megvan...
Hello!en ma merlegeltem,felcsusszant 70 deka,de kozrejatszott,h a mult heten pihi volt a bicoban...
Matol ujratoltve indulok tovabb,a reggeli tekeresen mar tul vagyok,7 utan jon az esti adag...kaja ma mar nincs...nem is vagyok ehes...:-pp
Sajnalom h az uzletbe nem jutottal el.....
Jol hangzik a kajcid...en ma isteni zoldseglevest csinaltam a mikros sutivel ma is.
Igen,terheskepet teszek fel!
Nemsokara...meg nem ertem oda...tanciztunk a Dudulikkal Caramelre...egesu terhesseg alatt nyomattam,imadjak....
xijamija :D milyen képeket teszel fel?a terhességedről?:DDD
majd szólj és meglesem :DD
én nemrég jöttem haza....aj kifáradtam mint egy kutya..sajnos nemvolt időm megkeresni azt az ützletet..:SSSsajnálom nagyon.
de cserébe megjutalmaztam magamat egy finom salival :Dtescóba vettem...200ft egy csomag....ahhoz képest milyen finom és ha egy jó nagy adag van benne olcsó.....nem is saláta levelek vannak benne hanem káposzta meg répa hajszálvékonyan lereszekve...tettem bele tatárskát és ennyi :DDja meg anyum tegnap csinált tejfölös csirkemellett..na abból tettem egy csepp zaftot meg husit...hát vmi isteni :DD
Ahjoz h ikrek nem volt oriasi hasam,de nagy volt!jol fejudtek...popo volt,de az mar ugye elotte is...kulonben azt mondtak,h szep kisnama volram!
Szep volt a borom,az arcom...mibdig vigyorogtan,semmi bajom nem volt...nagyon szep terhessegem volt!
38. Heten mar csak azert fektettek be,mert a dokimat mar cseszegettek,h mar barmikor barmi lehet...
Az abaj,h nem a Duduliktol hiztam meg...sot!terhesseg elott 87 kilo voltam,szinten updateval lementem 80,5-re,az volt a kezdo sulyom!
A ket gyerekkel osszesen 14,5 !!!!kg ot hiztam csak...konkretan ok,a lepenyek meg a magzatviz,es lement szulessel 20 kg!74-el jottem ki a korhazbol...
Aztan a rossz szokasok miatt visszajott majd 10 kilo!5 honaposak voltak en meg 83,5!!!
Aztan azt mondtam ez igy nem mehet tovabb...ket ilyen gyonyoruseget nem tolhat egy hordo!!!
A ferjemnek ugy is szep voltam,de mivel o is akart fogyni...belevagtunk ujra a norbi eletmodjaba...szerencsere van is eredmenye!:-))
Mensi elott vagyok egy hettel,remeldm csak az jatszik kozre az erzesembe,h stagnalok!
Holnap kiderul....
Ha nem ment le semmi az sem baj,idom van,a modszer mar bizonyitott...megyek tovabb:-))))
További ajánlott fórumok:
- Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- Akik 75 kg körül vannak és 10-15 kilót fogynának
- Akik csak néhány kg-t fogynának
- Játékszoftvereket ha kiírok DVD-re (egy lemezre több játékot), akkor azok működni fognak? A játékok elvileg csak lemezről indulnak el.
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)