Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Nekem nagyon elcseszett csomós számat korrigálta Zsolt. Nagyon szép lett még mennem kell egyet augusztusban is ,hogy elérjük a formát, amit szeretnék. Csak a legjobbakat tudom mondani.
Sziasztok! Azt szeretnèm tudni pròbalta email me valaki a hideg lèzeres ajakfeltöltès? Ez egy fájdalommentes tű nèlkūli eljárás . Ha igen
Sziasztok! Aki Krasznainál járt, tudna nekem tapasztalatokat mondani? Engem kifejezettem a száj formájának korrigálása érdekelne, van akinek van ebben tapasztalata?
Sziasztok! Valakinek PermaLip el tapasztalata?
Voltam Wágnernál 0,5 perfecthat töltött de nem nagyon látszik erre a fajtára lehet tölteni szilikont?
Wágner doktor szerdánként hánytól rendel ?
Ha melyebbek mar a rancok akkor szerinem is botox.
En tuti Krasznaihoz vagy Laszlo Zsolthoz mennek.
Sziasztok!
Tudom, hogy nem szájfeltöltés, de hátha valaki tud segíteni... Szóval szerintetek mit kellene a szemöldök-homlok közti ráncba töltetnem, mert nagyon zavar már. :/ Illetve ha valaki tud segíteni akkor ajánlhatna dokit is.. Wagner esetleg? Csinálja még az ipart? Milyen anyagot tesz bele és mennyiert van 1 ml? Köszi ha valaki tud segíteni.
Én a doktornőmet ajánlom neked :) irtam privit
Sziasztok:-) ajak feltoltesen gondolkodom....vélemények dokikrol es árak ?kinek mennyire fajt ?koszi csajok ;-)
Sziasztok! Valakinek esetleg Traub doki töltötte a száját ?
Ha jol tudom Zsolt Juvedermmel tolt... Nekem eddig nem ez volt benne (elvileg a hyaluron max fel ev)
Most "tagitjuk" a szovetet. Nemsokara ramegyunk mégegyszer , aztan varunk es utana talan megprobalom majd szilikonnal..
Szió! és melyik gyártóktól kaptál hyaluront?
Juvaderm voluma is nekem 2 hónap cca...
most Hyalin-nal próbálkoztam... azt mondták 1-2 év, ha 10 hónapig tartja magát, akkor boldog leszek...
Most hyaluronnal mentunk ra! Nekem sajnos elotte mas nagyon elcseszte, ugyhogy a csomokat korrigalni is kellett. Szervezet fuggo, h kinek mennyi ido alatt kezdi el lebontani. Pl nalam sosem maradt meg 6honapig. Csak a csomok...
Szia Matyuskababa! mivel töltött, tartósság szempontjából mi a tapasztalat...?
Sziasztok!
Tegnap toltotte Dr. Krasznai a számat! Nagyon szép lett az eredmeny. Most varunk 2-3 hetet hogy taguljon a szovet és utana ramegyunk mégegyszer!
(Barati tarsasagomban is toltott csak ajanlai tudjuk. Emberileg, szakmailag!)
Sziasztok! DR brandl beatrixrol tud valaki valamit ajakfeltöltés téren?
És a szilikon olaj jobban meglátszik? Kevesebb kell belőle mint a hyaluronsavbol vagy ugyanannyi? Esetleg jobban fáj?
Sziasztok! Tudja valaki esetleg, hogy Teosyal nevu anyaggal melyik Doktor Ur tolt szepen Budapesten? Koszonom:)
Szerda az a nap, amikor lehet menni hozza. Nem hiszem, hogy ez valtozott volna. Nem kell bejelentkezni sem. A rokusban van.
Sziasztok!Volt valaki mostanában a Wágner doktor úrnál? Bekell jelentkezni előtte hozzá vagy csak odamegyek szerdán mikor rendel ? Ha bekell jelentkezni sokat kell várni időpontra ? Hol dolgozik ? Ha jól olvastam a rókus kórházban ? Most lenne az első feltöltésem ! Köszönöm
Sziasztok! Lányok,Wágner Pál melyik klinikán tölt szilikonolajjal? Valaki le tudná írni az elérhetőségét? Köszönöm,most lett aktuális!
100 ft /1 ml és szilit is tölt
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Krasznainál mennyi 1 ml hyaluronsavas ajakfeltöltés? Esetleg szilikonnal tölt?
Tehetek fel képet ,ha úgy jobban tudnátok segíteni.
Lányok. Szeretném kérni annak a segítségét aki már töltette a száját és szép lett,hogy hova szúrjanak hogy szép legyen, ne kifordult? A száj melyik részébe?Nagyon várom ,hogy írjatok mert holnap megyek a dokihoz és még nem vagyok nyugodt emiatt.
Köszike
En most keszülök nyaron Janky doktornal egyet-kettöt-harmat kiszedetni.
Latni annyyyira nem latni a gumokat, inkabb ha mosolygok. Viszont kitapintani ki tudom öket.
Egy par eve egyet mar szedtek ki, de azt itt Nemetorszagban erzestelenitesben. Nem volt veszes az egesz.
Sziasztok! Segítséget kérnék abban h van-e köztetek valaki vagy esetleg ismerőseitek között aki szedett ki szilikont a szájából? Köszönöm!
Hogy tudok képet feltölteni? Szívesen küldök...
További ajánlott fórumok: