Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
Ugrai Sebestyént ajánlom. 06302926687
Ha nem gond, kérlek meg tudnád írni itt, vagy privátban a céget, amit említettél? Előre is köszönöm. Amúgy reklám ide vagy reklám oda, ha valóban jó az ajánlott szakember és ettől oldódik meg pár - a topikot olvasó - elkeseredett sorstársunk problémája, már megérte, hogy megosztod.
Akkor ti is máshonnan kaptátok, mint mi :( Hátha nem tudnak már visszajönni, ha ti is lezártatok mindent. Nekem képes volt az irtó azt mondani, hogy panelben nem terjed egyik lakásról a másikra, biztos átjárkálnak egymáshoz a szomszédok, és úgy viszik át! Nem is értem, hogy mondhat ilyen hülyeséget. Alattunk is most irtottak a héten... nem túl megnyugtató. Tervezzük mi is a költözést, meglátjuk, mi lesz belőle.
Tegnap a szembe szomszéd megállított,hogy vigyázzak mert felettem ágyipoloskát írtottak pár napja.Nagyon be van tojva,hogy átmásznak,inkább el se mondtam neki,hogy bizony nállunk már kétszer is volt.Ezek szerint mostmár tuti,hogy nem én hozom haza valahonnan,hanem a szomszédból jön 😞De legalább írtatják.Elvagyok keseredve.Nállunk nem volt már két hónapja,ha visszajönnek elköltözöm a francba kertesbe
Még annyit, hogy ezt a szert gyerek/cica mellett használhatom biztonsággal? Köszönöm!
Köszönöm szépen! Akkor ezek szerint társasházban laksz te is. Mi is leszigeteltünk mindent, ami csak eszünkbe jutott, én sem tudom, a többi lakással mi a helyzet, remélem nem fertőzött a fél ház.
Szio
Igen altalaban csak azt szoktam mostmar ,de hozzam mashonnan nem is nagyon tud jonni,nem panel . 3* irtottam vele , (a bogarak elso alkalom utan eltuntek ,de biztosra akartam menni igy meg 2x megismeteltem) ,akkor a butorok aljat,ruhasszekreny belsejet, parkettaszegoket is atfujtam . Ebayen megtalalod ,en a javasolt legmagasabb koncentracioban hasznalom (50 ml / 5 liter viz)
Most eppen nem tudom van e mellettem ,de volt ott is . Alattam felettem nem tudom mi a helyzet,a gocpont (velemenyem szerint) itt az emeleten van .
Szia!
Csak az ajtó és ablakkereteket fújod át?
Honnan lehet ezt a szert beszerezni?
A melletted/alattad lévő lakásban vannak bogarak?
Én attól félek, visszajönnek, mivel először is az alattunk lakótól kaptuk. Borzasztó, hogy ilyen hamar elterjed egy házban, így nem sok esély van ellenük :(
Sziasztok
En a fendona 6sc nevu szerrel irtottam ki oket vegleg .
Mar itt voltak amikor bekoltoztem a lakasba,sajnos fertozott szinte az egesz haz. En azota is (1 eve) havonta korbefujom az ablak-ajtokeretet a szerrel es nem jottek vissza .Meg a legy is megdoglik amelyik leszall a mergezett feluletre .
remelem segitettem valakinek ,undorito kis dogok ezek .
Privátban esetleg megírod, hogy kik voltak nálatok? Mi szerencsére nagyon hamar észrevettük, így hamar megoldódott, de az alattunk lakónàl még mindig vannak :(
1+2 panellakásba teljes irtás volt 12000 a 2 havonkénti ismétlés 6000.Viszont nekünk elég durva volt mire megtaláltuk ezt a céget mert csúnyán elszaporodtak a hozzá nem értő kóklerek miatt.
Szabad ide kiírni? Nem akarom hogy ingyen reklámnak gondoljatok az admin.
Értem. De mióta nem találtok bogarat? Megkérdezhetem, ki volt nálatok , és hogy mennyibe kerülnek ezek a kéthavi megelőző irtások? Én is debreceni vagyok.
Még nem tudom biztosra mondani mert csak akkor nevezhetjük sikeresnek az irtást ha minimum hat hónapig nincs bogár.nálunk most volt az 5.irtás de ebből az első 3 kókler volt. Jelenleg csuriban az összes ujjunk és reméljük a legjobbakat.
Zsuzska1118 nektek ez a két havonta irtás segít, hogy ne jöjjenek vissza? Egyáltalán nincs most nálatok?
Mire gondolsz pontosan? Az ingyenes irtót is én intéztem neki, annak ellenére, hogy amikor a házmester végigkérdezte a többieket, letagadta, hogy van nála. Most is én telefonálgatok helyette a rovarirtónak ,hogy jöjjön megint, mivel még mindig van nála. De ugye zsákolni, mosni stb. mégsem mehetek a lakásába, amikor tele van poloskával, ez gondolom érthető.
Ha egyet is átviszel vagy valamit amin peték vannak akkor felesleges volt az egész költözés. Nekem annyit mondtak, hogy ha költöznék akkor az új helyen egy irtással indítsak ha netán áthurcolunk pár dögöt valahogy.Mivel egyedül nevelem a fiúkat nekünk esélytelen a kertesbe költözés. Marad a rendszeres irtás meg a reménykedés hátha nem jönnek vissza.
Elkeserítő.Egyenlőre most talán megszabadultunk tőllük,de már egyszer visszajöttek,úgyhogy aggódom.Akkor egyetlen végleges megoldás a kertes?
Nem gátolja a ruha őket. Nekem simán bemászott a pólóm alá pedig nyakig be voltam takarva.Igaz hogy engem nem csíptek de akkor is gáz arra kelni hogy a ruha alatt sétálgat egy két dög.
Miért nem segítetek az idős hölgynek? Két "legyet" ütnétek egy csapásra ha összefognátok vele, ill. segítenétek neki a hatékony irtásban. EGyrészt ha idős és beteg akkor nem úgy kellene hozzá állni, hogy "majd én elszigetelem magam ő meg pusztuljon meg" mert ha még titeket is ennyire zavar fiatalon és egészségesen, akkor képzeld el, hogy neki milyen nyűg lehet, tehetetlenül. Szóval ezzel rajta is segítenétek, meg magatokon is egyben.
Mi is. A szakember szerint alig van ház ahol nincs poloska. De az újkertet meg a tócit is ugyanúgy ellepték a dögök. 😢
Sajnálom ti hol laktok?mi a vénkertben.
Sziasztok! Mi április óta harcolunk a dögökkel. Sajnos praktizál jó néhány irtócég akik csak lehúznak anyagilag de nincs eredmény... Mi a 3.céggel értünk el tartós eredményt de így is kértük a 2 havonta ajánlott kedvezményes méregmező frissítést. Panelben lakunk Debrecenben de a szakember szerint fertőzött az egész város lassan, így költözni nincs sok értelme... Jobb híjján beleépítem a rendszeres kiadások közé ezt is. 😢
ok, köszönöm szépen! A fűtéscső kész, az ablakot fújom akkor naponta, kinyitni sem merem.
Fűtéscsöveket az plafonnál és padlónál sziloplaszttal le lehet szigetelni.redőny gurtninál csak protect-b segít be kell fújni naponta.
A redőnytokkal, és a klíma kivezető csövével pl mi a helyzet? Nekünk az is az ablakkereten keresztül megy, ott is bejöhetnek? Azt nem tudom leszigetelni :(
A szobában a fűtéscső mentén, és a konnektoroknál megcsináltuk. A laminált padló szegőnél is kell, vagy azalatt elvileg nem lehet rés? Hol kellene még vajon a szobában?
Szigetelni mindent ahol fel tudnak jönni! Pollenháló az ablakokra. Fürdőt konyhát is a vízcsöveknél!
Sziasztok!
Tegnap tudtam meg, hogy az alattam lakó idős nőnél hemzsegnek a poloskák :( Tegnap volt kinn nála a ház irtója, de gondolom az nem sokat fog így egyszeri alkalommal érni, ráadásul mivel idős, beteg, nem igazán tudja elősegíteni az irtás sikerességét, nem fog zsákolni, mosni stb. Mit tudok most tenni szerintetek, hogy ne fertőzzön újra vissza? Ez így borzasztó, hogy állandó rettegésben kell élni, ablakot sem merek már nyitni. Van valami jó ötletetek?
Remélem sikerült, bár nem aludtunk most otthon egy hetet, meglátjuk.
További ajánlott fórumok: