Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
4668. horakulum (válaszként erre: 4665. - Tormás30)
2019. aug. 24. 10:28

Hat én teljesen megértelek Benneteket. Ezt tényleg mindenki megérti aki megjárta a hadak útját...

Meg vagyunk győződve róla,h.mi is a régi fertőzött házunkban elő néni meglatogatasakor hurcoltunk el poloskát vagy a ruhazatunkkal vagy ciponk talpán vagy adott holmival. Szerencsétlen néninél azóta nem voltunk, voltam, pedig nagyon kedvelem, csak azt nem tudom,hogyan mondhatnám el neki úgy hogy ne bantsam meg hogy szerintem poloskái vannak. Mikor nala voltunk, szaladgáltak mindenhol a csótányok, tányéron amiben a süteményt kínálta, tévén, falakon, földön, mindenhol. Sosem tapasztaltam meg hasonlót. Leirtottunk nala a külföldi szerrel, es kerdeztuk az agyi poloskát. Azt mondta, az soha nem volt nala. A fölötte elő lakóra panaszkodott,h.egy részeges, tőle jonnek a csótányok. Stb. De ez az a strang, ahol voltak poloskák, mi a 4.-en laktunk, a néni az elsőn, akire panaszkodott fölötte a másodikon. Szerintem az egész ház fertőzött már. A neninel az ágy mellett faliszőnyeg, padlószonyeg mindenhol, tapéta, álmennyezet, szoval...nem tudom. Idős kezén nem lattam csípés nyomokat.

4667. PanniBp. (válaszként erre: 4664. - Horakulum)
2019. aug. 24. 10:19
Szia, köszönöm üzenetedet. Valóban ott maradt a helye, igaz megvakartam. Lásd, nem mérgeznek ezek, viszont hosszútávon teszik tönkre a napokat, a bőrt, az egész mifenét. Nagyon kedves vagy. Üdv.: P.
4666. PanniBp. (válaszként erre: 4665. - Tormás30)
2019. aug. 24. 10:16
Szia! Köszönöm ezt a részletes, valahol horrorisztikus tudósítást. Nem szeretnélek Benneteket überelni, csak az ITT és MOST eszembe jutott dolgot elevenítem fel - ismét. Korábban megtettem, itt. Anno 1 évvel ezelőtt át lettem hívva, a távolabbi szomszédhoz egy kis beszélgetésre. Telefonon kért, menjek át... Azt gondoltam, kérni akar tőlem valamit. Átértem, bementem a lakásba, Ő ott állt az egyik szobában az ágy előtt, és ekkor láttam valamit. Fogalmam sem volt mi az, kb. 15 cm-es átmérőben voltak többen. Ő neten próbált tájékozódni. Azt nem értettem, mondtam is anno, végülis én mit tudok csinálni. Ekkor szerintem még nem volt gond, kisvártatva jött 1 ember, megcsinálta, kimentünk a lakásból. Két óra hosszat ültünk kinn, én voltam ott, majd vissza lehetett menni, csomaglás, stb. Kellett volna egy másik írtás is. Sajnos ez nem lett megejtve. Itt a rákfene, eltelt X hónap, hiába a küszködés egy másik céggel, nem ok. Nálunk legalábbis nem. Köszönöm a türelmedet és a Többiekét szintén. Igaz nem kérdeztétek, megpróbáljuk egy másik társulattal, aki jó előre a fejembe - fejünkbe vési, mi a teendő. A hab a tortán lenne, ha nem kéne összepakolni még a fogpiszkálót is. Üdvözlet!
4665. Tormás30
2019. aug. 24. 08:32
Na hogy meséljek én is egy kicsit. Tegnap este felhívott minket egy régi ismerős, hogy nagyon nem érzi jól magát menjünk át hozzá mert el kéne vinni a dokihoz. Abban a házban lakik ahol laktunk csak másik szektorban. Ott nem voltak poloskák mikor onnan elköltöztünk. Átmentünk hozzá. A párom elvitte dokihoz én ott maradtam vigyázni a kutyusra a gyerekkel. Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy bogarak vannak a plafonon. Gyanúsak lettek. Felmásztam egy székre hogy megnézzem mik azok. Az ütő megállt bennem mert ágyi poloskák voltak.... wd40 találtam a konyhai szekrényben azzal fújtam le őket. Megnéztem az ágyát. Nagyon nem szedtem szét de az ágyneműn találtam nyomokat. Vérfoltot és ürüléket. A nagyobbik lányom szó szerint sokkot kapott. A sírás kerülgette. Ma a kocsi alaposan ki lesz takarítva. Késő este mikor haza értünk mindenki az udvaron vetkőzött le. Ruhák zsákba be lezárva légmentesen. Kint maradt az udvaron. Ma majd megy a mosásba. Az egész család attól retteg hogy nehogy haza hozzuk... már lassan 2 éve hogy elköltöztünk de az emlékek elő jönnek... ;(
4664. horakulum (válaszként erre: 4663. - PanniBp.)
2019. aug. 24. 02:05

Szia!

Viszketésre nekem anno a legjobban az Irix spray vált be, jó szívvel ajanlom mindenkinek tenyleg mindenféle csípésre es napegesre. Ha nem vakarod annyit már jobb a helyzet, nem mélyül el annyira a kivakart seb. A poloska csípés jellegzetessége a sokáig megmaradó csípés hely, ez ellen nem sokat tudsz tenni...Min.fél de inkabb egy év mire elhalványul...

Hívjatok irtot,m.igy nincs nyugodt pihenesetek, és az élő dögök tovább szaporodnak. Nyirjatok ki őket!

Kitartást kívánok!

4663. PanniBp.
2019. aug. 23. 10:52
Sziasztok! Legutóbbi "tudosításom óta" a helyzet ágyi poloska ügyben szinte semmit nem változott: lefekvés után kb. 30 perc elteltével újra és újra előbúnak. Igaz nem tömegével érkeznek, 3-4 ugrál, szalad, vagy éppen halottnak tettetve magát van. Tegnap este pl. erősebben csíptek, mint előzőleg. Ugy döntöttünk, ismét meg kell keresni egy MÁSIK céget, aki remélhetőleg megoldja a kérdést. A lényeg szerintem Nálatok is, KÉRDEZZETEK RÁ, MIT ÉS HOGYAN KELL TENNI AZ ADOTT LAKÁSBAN A CÉL ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN. NEM ÁLTALÁNOSSÁGBAN. A mindenkori ITT és MOST-ban. Egy kérdésem még lenne. Van-e krém, amelyet ismertek, a csípések helye, főleg az elvakartak, nyomot hagytak a bőrömön. Próbálkozom Sudokremmel, valamennyit javult, de nem az igazi. Üdvözlettel!
4662. Melcsi3 (válaszként erre: 4661. - Doboszika)
2019. aug. 16. 05:14

Mi pedig Pécs mellett.

Drukkolok Nektek , hogy ne legyen több dög.

Mi 4 hónapja vagyunk mentesek

4661. doboszika (válaszként erre: 4660. - Melcsi3)
2019. aug. 15. 15:51
Szegeden lakunk és július 12-én volt a 2.írtás. Azóta nem vettünk észre új csípéseket. 🙏🙏
4660. Melcsi3 (válaszként erre: 4659. - Doboszika)
2019. aug. 15. 15:03

Szia Doboszika.

Azért ez mennyire durva, hogy Nektek 2 írtás 16 ezer , nálunk pedig 1 kerül 30 ba

Megkérdezhetem merre laktok?

Egyèrtelmü , hogy kárpitos ágynál bútoroknál nem müködik a kézi gázlángos pörkölés, én azoknak szeretnék tanácsot adni, ill tapasztalatot megosztani , akik szintén fa ágykerettel ill bùtorokkal rendelkeznek.

4659. doboszika (válaszként erre: 4657. - Melcsi3)
2019. aug. 14. 21:26
Mi is vidéken lakunk és a 2 alkalom összesen volt 16 ezer forint. Szerencsére eddig nem kellett 3 írtás ami nálunk se garanciás. Nekünk kárpitos kihúzhatós ágy van, ezt nem tudom, hogy pörkölnétek de lehet oda lenne az ágy. Nekünk se adott 1 alkalommal se számlát.
4658. Robcsi76 (válaszként erre: 4657. - Melcsi3)
2019. aug. 13. 16:30

Szia Melcsi!

Ágykeret égetésnek nem nevezhetem, mert akkor elégne, így maradt a pörkölés. :) Mint írtam nálatok valószínűleg éppen időben lett elkapva és azt is megértem, hogy nem olcsó és máshoz folyamodtatok. Viszont a ti eljárásotok nem biztos, hogy mindenkinél kielégítő lenne. Pl. nagyon sok olyan ágy van, ahol nincs külön ágykeret, hanem össze van kárpitozva a vázzal és sajnos a kárpit mögé is bebújnak. Ott megnézném milyen eredmény lenne a gázláng által felhevített eljárásnak. A petéket már nem is említem. Az nem az irtó hibája, hogy másodjára nem hívtátok, viszont az ő hibája, hogy ilyen irgalmatlanul sokat kér. Nem mondtam, hogy nincs szabad vélemény nyilvánítás. Azt mondom, hogy ha konkrétan megnevezel egy embert vagy céget és rossz hírét kelted, akkor ne csodálkozz rajta, ha beperel, mert megteheti ezt hidd el nekem!

4657. Melcsi3
2019. aug. 13. 05:31

Sziasztok

Szia Robcsi

Ma már mindenre , és mindenhol van kiskapu, gondolom az írtó cégek is teljesen tisztában vannak velük, és ki is használják.

Nem bántom az írtót aki nàlunk volt, egyszerü kisember , nem világi vállakozó.

De sajna itt vidéken nálunk egy írtás 30 ezer, két hét múlva ismét 30 ezer, és nincs garanciális harmadik irtás.

Van kettö db gázmester a környéken.

Ill egy cég aki hökezel 100 ezerért.

Na ezért álltunk neki mi a házilagos írtásnak , amit Te ágypörkölèsnek neveztél.

És igen így is van , de ez legalább biztos módszer. Kombinálva a féktisztítóval.

Ez egy fórum, és úgy gondolom ma a szabad vélemény nyilvánítás idöszakában , le lehet , és le is kell írjuk , melyik szolgáltató, hogy , és miképp vègzi munkáját, akár pozítivan akár negatívan. Ezzel segítvén egymást , hisz nem kevés összegekbe kerül általuk megszabadulni a dögöktől.

Szép napot Mindenkinek

Melcsi

4656. Robcsi76 (válaszként erre: 4653. - Horakulum)
2019. aug. 12. 22:47

Miért ne adnának számlát? Persze biztosan van olyan aki nem ad vagy a megrendelő nem ragaszkodik hozzá. Én úgy tudom mivel méreggel dolgoznak és méregkönyvet kell vezetni, akkor elég nehéz úgy vezetni, hogy vett 5 liter mérget és elfogyott 3 irtás alatt, mert csak annyiról írt számlát, viszont 5 literből 100 lakást lekezel.Persze lehet erre is van kiskapu :)

Én azon gondolkodtam, ha megint bekapom a dögöket, bérelek ipari hősugárzókat azt felfűtöm a lakást helyiségenként. 60C°-ra simán be lehet, de szerintem többre is.

4655. Robcsi76 (válaszként erre: 4652. - PanniBp.)
2019. aug. 12. 22:28

Szia!

Miért ne olvashatna fórumot??? Te is dolgozol gondolom és olvasol fórumokat. A kettő miért zárná ki egymást? Én például hegesztő, lakatos vagyok és rengeteg ilyen témájú fórumban vagyok aktív fórumozó. Eddig a munkáimra nem volt panasz, sőt... :)

4654. PanniBp. (válaszként erre: 4653. - Horakulum)
2019. aug. 11. 09:55
Nálunk adtak - 2x. A harmadiknál nem - érthetően, "grátisz volt" az írtás. Megjegyzem, az elsőnél, s talán a másodiknál kérnem kellett. Sajnos ez nemcsak a poloska írtónál történt meg. Egyéb helyeken is előfordul, hogy szólnom kell: kérem a számlát, máshová is megyek. Üdv. Minden olvasónak. P.
4653. horakulum (válaszként erre: 4651. - Robcsi76)
2019. aug. 10. 15:21

Nem célom egyébként,m.hal Istennek nem is aktuális -ne is legyen- de szerintem egy szolgáltatásról barmikor véleményt formalhatunk, akár nyilvanosan is. Ilyen pl. A BKV, vagy a Sziget fesztivál :) vagy egy étterem. A nivosabb es inteligensebb helyek felveszik a kesztyűt és megvedik érdekeiket ha arról van szó, vagy ha nem értenek egyet a vevővel. Az a baj,h.poloskairtas esetén nem igen tudok arról,h.a fogyasztóvédelem kepviselne a vásárlók érdekeit. Tudjatok, engem pl.zavar az is,h.nyoma sincs hogy ott jartak,m.gondolom nem adnak számlát vagy igen?

Minden agyon van szabalyozva a de ez nem. Na mindegy!

4652. PanniBp. (válaszként erre: 4651. - Robcsi76)
2019. aug. 10. 09:53
Szia Robi! Ugy gondolom az Írtónak a munkával kéne foglalkoznia, nem pedig a fórum olvasgatásával... Egyébiránt Ő a szolgáltató lenne, mi pedig a szolgáltaltó szolgálatát megfizető megrendelő.
4651. Robcsi76 (válaszként erre: 4649. - Horakulum)
2019. aug. 9. 14:35
Szerintem a szabályzat nem tiltja, de a cég vagy irtó embert megnevesíted és negatívumokat írsz róla, akkor sajnos beperelhet rágalmazásért. Ahol neked kell bizonyítani, hogy rossz munkát végzett. Azt pedig az életbe nem fogod bizonyítani :(
4650. Robcsi76 (válaszként erre: 4648. - Malacka)
2019. aug. 9. 14:33
Elhiszem. Nem vagyunk egyformák :)
4649. horakulum
2019. aug. 9. 13:07
Amúgy a szabályzat tiltja azt szerintetek, hogy a "pancser" és "lehúzó", hozzá nem értő cégek neveit vagy elérhetőségeit megjelenítsük, megnevesítsük itt??? :o Az szabályzatba ütköző? Mert szerintem nem. Az is tapasztalat cserének minősül, nemde?
4648. malacka (válaszként erre: 4644. - Robcsi76)
2019. aug. 7. 20:00

Szia,

én magam is allergiás reakciót produkáltam, nem is kicsit, irtás után. nekem elég volt az, hogy a füst érintkezzen a bőrömmel (betartottuk a zárt lakás hatóidőt, a teljes szellőztetést és utána mentem be), és vörös lett és bedagadt + befulladtam.

amúgy a dögökre is nagyon erős allergiás reakciót produkálok. szóval hidd el, van ilyen, és én nem vagyok irtás, meg gyógyszergyár ellenes....

4647. malacka (válaszként erre: 4626. - PanniBp.)
2019. aug. 7. 19:50
akik nálunk voltak, drágák. de működött, még akkor is, ha most még egyszer kijönnek, mert ha van eszem, megúsztuk volna 1 alkalomból. valahol leírtam itt hogy melóznak, ha kell a számuk, írj rám :)
4646. malacka (válaszként erre: 4625. - Melcsi3)
2019. aug. 7. 19:48
nagyon vagányak vagytok, köszi a linket, ha még kell, szerintem ezt fogom csinálni én is! :) :)
4645. Tormás30
2019. aug. 4. 21:54
Az Eu-ban minden olyan szer tiltott a poloskák ellen ami hatásos lenne. És bizony vannak kokler cégek. Na meg a felelőtlen szomszéd aki titkolja hogy van nála. Ez egy ördögi kör. Ha nincs szomszéd aki visszafertőzzön hatásos lehet a féktisztió. Nektek Melcsi szerencsétek volt. Nálunk 9 írtás 4 írtócégtől. De annyira le van fertőzve a ház hogy borzalom. És csak az érintett lakások voltak fújva holott az egész b szemtort kellett volna. 5 hónapig laktam ebben. Soha többet!
4644. Robcsi76
2019. aug. 3. 15:58

Abban egyetértünk, hogy kóklerekkel van tele a "szakma". Nekem szerencsém volt, mert egy nagyon jó ismerősöm az irtó és kettő irtás elég volt. Igen elázik minden, igen büdös is. De ha betartasz minden utasítást, akkor eredményes. Hangsúlyozom ehhez tényleg lelkiismeretes gázmester kell és hogy mindent elmondjon és mindent betarts.

Melcsi3: Azt, hogy ti nem vállaltátok be a második irtást a ti döntésetek volt. Egy irtás sosem elég ezt mindenki mondja és nem lehúzásból, hanem a peték miatt. Az tényleg kidobott pénz volt.

Az, hogy allergiás volt a szerre nem is értem??? Kontakt a szer, tehát nem érhet az emberhez sem. A friss ágyneműt, ami véd attól, hogy ne érintkezz a szerrel előtte 60C°-on ki kell mosni és azt felhúzni. A szer porlasztása csukott ablakoknál történik és min. 4 óra múlva lehet ablakot nyitni és legalább 2-3 óra szellőztetés után bemenni. Az összes olyan ruhát, ágyneműt összezsákolni és kimosni 60C°-on és visszazsákolni. Csak annyit hagyni ami 2-3 hétre elég és azt is megfelelően mosni mindig. Nekünk ezt mind elmondta előtte és úgy is készültünk és erre írtam, hogy rohadt kemény 3-4 hét volt. Állandó mosás, zsákolás és takarítani 3 hétig semmit, főleg felmosni. Szerintem ezt az összeesküvés elméleteket a gyógyszergyárakról meg kötelező oltások stb. inkább hagyjuk, mert kimeríthetetlen vitaforrás :) Olyan embert nem ismerek, akinek valami komolyabb baja lett volna ne az orvostudományhoz fordult volna. De ezek már nagyon OFF témák a topikhoz.

4643. Melcsi3
2019. aug. 3. 12:40

Még egy történet , hogy értsétek miért is nem bízom az írtással foglalkozó cégekben.

Paks : Nemzetközi lánc egy üzlete.

Heti látogatásom során, beszéltem az üzletvezetövel, alkarján a jellegzetes polonézcsípések... feldagadva .

Már nem tudta mivel kenje , csillapítsa a viszketést.

Allergias a csípésükre.

Kiderült , egy hévizi 5 csillagos hotelböl vihették haza, kertes házba .

Ágyuk egyedi fa àgykeret.

Ki is hívta az egyik írtócèget 35 ezerért.

Kettő hét múlva ismét megyek a szokásos látogatásra az üzletbe ..

XY keze még csúnyább volt...

kiderült : allergiás az irtó szerre is.

Ráadásul a dögök sem pusztultak el, továbbra is csípték

Ekkor alkalmázták ők is a féktisztítós házi módszert.

Azóta eltelt 3 hét , a keze nagyon szép már, nincsenek poloskák .

Hát ennyi ...

Sajnos egyetértek Horakulum véleményével ...

Ki és mikor mondja majd ki, hogy valamit tenni kell ?

4642. Melcsi3
2019. aug. 3. 12:00

Kedves Robcsi.

[link]

Egyszerü Háztartási Domestos

Minden nap használjuk , nem felelötlenül összevissza locsoljuk.

Viszont a hö kezelés ami kíméletes tiszta megoldás , egyre inkább terjed Az Egyesült Államokban .

Bízom benne , hogy elöbb utóbb kiszorítja. vegyi megoldásokat

Gyakorlatilag bármilyen házi tisztító szer is tud veszélyes lenni ..

Csak az a lényeg , hogyan is használjuk ezen szereket,

Ha minden utasítást betartunk

a féktisztító sem veszélyesebb , mint pl a Domestos

Szép hétvégeét Mindenkinek

U

Melcsi

4641. Melcsi3
2019. aug. 3. 11:43

Kedves Robcsi

Nem akarok vitába szállni Veled.

Nem összevissza fújkáltuk....a férjem autószerelö.. tisztában van vele hogyan is kell használni.

Nyitott ablaknàl ajtónál végeztük...

Kicsit túlreagálod a dolgot ..

Nálunk egy írtás 30 ezer..

mindenünk elázott .. büdös volt a szer...

És ezt nem akartuk mégegyszer , ráadásul úgy, hogy meg sem döglenek.

Söt miután 40 percet beszélgettem egy hivatásos irtó cég emberével az egyek Nemzetközi lánchoz tartozó boltomban ... még inkább igaz amit lentebb írtam, nem pedig összesküvès elmélet gyártás.

De persze aki akar fizessen a cégeknek több ezer ft ot alkalmanként.

Én pedig csak megosztottam a mi történetünket itt mindenkivel.

Udv

Melcsi

4640. horakulum
2019. aug. 3. 11:38

Helyesbítek:

A kullancsok írtását is az EU tiltotta be.

Nem baktériumot kutattak ki, hanem gomba fajt, bocsánat, elírtam.

4639. horakulum (válaszként erre: 4638. - Robcsi76)
2019. aug. 3. 11:34

Kedves Robcsi76!

Nyugodtan nézd meg bármelyik másik hivatalos írtószert biztonsági adatlapját is, hasonló súnyaságokat fogsz olvasni rajta. Hidd el, én már megtettem.

Én egyetértek Melcsivel. Nem érdeke a világnak - és ez egy érdek és pénz által vezérelt világ - hogy megszabadítsák az embereket ezektől a dögöktől. Régen igen, voltak hatásos szerek, amik sajnos emberi életekbe is kerültek, joggal vonták ki őket a forgalomból. Most viszont már olyan szintű a világ fertőzöttség, hogy egy ponton szerintem beavatkozást fog igényelni. De ki és mikor mondja majd azt, hogy ezt igenis meg kell lépni, ha Ő maga nem szenved tőle? :o

Cégek millió élnek meg ebből, hogy írtják a poloskát, vagy legalább is, úgy csinálnak, tisztelet a kivételnek. Nincs könnyű dolguk a dögökkel a rejtőzködő életmódjuk miatt, de ha valaki alapos, szakmailag korrekt és lelkiismeretes, akkor gondolom, nem lehetetlen. Ahogyan néhány - nagyon ritka példa!!!! - mutatja is.

Iszonyatosan sok a kókler cég, akik annak a kevés lelkiismeretesnek tönkreteszik a törekvéseit. Az EU-ba nem lehet akármilyen szert behozni. Az EU szabályozza. De az nem érdekli, hogy szenvedsz tőle, mint az állat. Minket a csótányok is kikészítettek, felülről fertőztek minket. Volt itt írtó, de szart sem értett hozzá, addigra már kiműveltük magunkat, nyomkodta meg kenegette itt szét a "somlói galuska" kencéjét, hogy majd azt zabálják és megdöglenek. A fenét. Rá se hederítettek, vagy már totál rezisztensek voltak. Megvettük külföldről a sokak által ajánlott szert, kikentük és alig telt 12 óra, dobták fel a pacskert, fordultak fel a dögök. Azóta a társasházunk is megvette ezt a szert, és ezt használják, ha gáz van. Megoldódott a probléma.

A poloskák írtása nagy szakértelmet kívánna és megfelelő szereket, amikre nem rezisztensek a dögök. De valamiért a cucc nem hat. Amikor van olyan család, aki már 6-szorra írtat lelkiismeretesen...és még mindig marják a dögök, úgy érzik, az nem is a saját otthonuk már, hónapok óta nem aludtak jól, azoknak mit mondanál? Miben vagy kiben bízzanak még? Kit hívjanak még ki?

Mindenki maga dönti el, hogy mekkora rizikót vállal annak érdekében, hogy végre nyugodtan aludhasson. Én elfogadtam Melcsi megoldását, nekik ez vált be, nem beszélem le róla, hisz felnőtt emberek, tudják, mit vállalnak, vállaltak, vagy kockáztattak. Azóta nyugodtan alszanak. Megteheti, hogy leírja a tapasztalatát és a véleményét. Én elkezdtem szerek után olvasni, a hatóanyag után, hogy melyik lehet az, amelyikre még nem rezisztensek, de ugye por emberként, nem tudom csak úgy beszerezni, van amit csak gázmester vehet meg. Magyarországon. Külföldről meg simán megrendeled.

De ahogy itt fogalmazott egy régi visszavonult gázmester, a 20 évvel ezelőtti szerek értek még valamit, a mostaniak...

Ez olyan tudod, mint a kullancs. A kullancsok írtását is az EZ tiltotta be. Köszönjük szépen! Azóta sokkal több agyhártyagyull. elleni vakcinát adtak el...Egy vakcina több, mint 7 ezer forint, min. 3 kell belőle. Számolj. A Lyme ellen nincs gyógymód, de ha valaki egyszer elkapja, akkor csengetheti a száz ezreket magán orvosra - mert TB alapon nem fog találni hathatós szakértelmet vagy segítséget, ha egyáltalán kiderül, hogy mi a baja - sőt már a labor leletet is jobb, ha magánban vételezi, mert ott tudnak megfelelő szerológiát készíteni. Szóval csengeteti a száz ereket a antibiotikumra, meg étrend-kiegészítőkre és még közel sem biztos, hogy meggyógyul. Egyre több a Lyme beteg és már van 5!!!!! Borreile törzs!!!!! Mert szaporodnak. Mennyi embernek kell roncsá válnia, családanyáknak meghalnia, hogy történjen valami?

Magyar kutatócsop. kifejlesztett, vagyis inkább kutatott egy olyan baktérium fajt, ami elpusztítja a kullancsokat. Nem, nem kell mindent, de mivel természetes megoldás, ezért nem val. hogy megbillen az egyensúly. Érdekes, mert még mindig sehol nincsenek, nem engedték őket a piacra. Nem hát, a gyógyszeripar, a kullancs elleni töménytelen riasztószer magunkra fújva, kenve, és a vakcinák sokkal több embernek adnak megélhetést és sokkal több ember életét teszik tönkre...

Magyarországon a poloskaírtók nagy része kijelenthetjük, hogy nem lelkiismeretes, nem rendelkezik elég szaktudással - pl. az életciklusaikat és a fertőzöttség továbbterjedését sem ismerik pontosan (tisztelet a kivételnek, ha van!) - és elavult vagy nem megfelelő hígítású szerekkel dolgoznak.

Ne legyen igazam.

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook