Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) fórum

ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)

❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
2523. SHM27 (válaszként erre: 2522. - Alaszka81)
2013. aug. 12. 17:46
Szia!Ahogy én tudom, és már a többiek is leírták egy párszor, szülésznőt nem lehet választani/fogadni, a szülészet szerintem tiszta, legalábbis a látogatás alkalmával az volt, és úgy tudom hogy nincs egy ágyas szoba.
2522. Alaszka81
2013. aug. 12. 15:20

Sziasztok,

Lenne pár kérdésem, és nagyon megköszönöm ha valaki válaszol.

32 hetes vagyok első bébivel, a ÁEK MÁVban fogok szülni és a következő kérdések válaszai érdekelnének:

-Dr Gulyás István dokival van e valakinek tapasztalata

- érdemes szülésznőt fogadni, ha igen, akkor kit ajánlanátok?

- mennyire tiszta a kórház?

- van lehetőség egy ágyas szobába kerülni (gondolom pénzért)?

Nagyon köszönöm előre is a válaszotokat.

2521. barbidu76 (válaszként erre: 2512. - Csibike6)
2013. aug. 10. 19:51
én majdnem nála szültem, a terhesgondozásnál nem volt gond, és csak jókat hallottam a szüléssel kapcsolatban is róla.
2520. katie_rose (válaszként erre: 2518. - Csibike6)
2013. aug. 10. 16:45

Én dr Bálint Koppányhoz jártam és maximálisan meg voltam vele elégedve. Szülésznőt a MÁV-ban nem lehet fogadni,de cserébe az összes nagyon nagyon aranyos! Még szerintem senki nem írt itt róluk rosszat. Csecsemősöknek meg tuti nem adnék pénzt. :)) 3 nap alatt 6 különböző nővér váltja egymást..az összeset lehetetlen és nem is érdemes "lefizetni". Azt a 3 napot túl kell élni :) Fontos,hogy nem várt,hogy segítsenek maguktól. Ha kérdésed van,akkor szólj,mert nem tanítanak meg pl. mellre tenni a babát csak ha kéred. Illetve ha bedurran a cicid,akkor nem foglalkoznak vele csak ha szólsz (és jókor). Én pl. kaptam segítséget egy fiatalabb, Viki nevű csecsemőstől (ő volt az egyetlen értelmes). 1,5 órán keresztül segített maszírozni a mellem,hogy ne gyulladjon be.

Az tuti,hogy utálják ha valaki beadja éjszakára a gyerkőcöt. Szóval kipihenni nem a kórházban fogod magad. :)

2519. MViki (válaszként erre: 2517. - Kilencedik)
2013. aug. 8. 19:33

Szia!

Nekem terhességi cukrom volt, igaz nem voltam inzulinos, "csak" diétás. A dokim Dr. Spánik Gábor volt, nem jelentett ez neki gondot. A terhes cukros kismamák a Honvédba járnak hetente-kéthetente ellenőrzésre a dietetikára Dr. Baranyi Éva főorvos asszonyhoz.

Nem tudom ezzel segítettem-e :-)

2518. csibike6 (válaszként erre: 2516. - Katie_rose)
2013. aug. 8. 12:46
Sziasztok!kedves katie_rose!És érdemes szűlésznőt választani még a doki mellé vagy aki segít nekem?Ha igen kit ajánlanál?Akkor gondolom ha pénzt kapnak a csecsemősök,amelyik nekem szimpi biztos foglalkozna velem nem?Vagy tudsz esetleg más dokit kórházat javasolni?Köszi a választ.csibike6
2013. aug. 7. 20:58

Sziasztok! sajnos az én terhességem nem problémamentes... 23. héten vagyok és 12. héttől napi 3x szúrom az inzulint. Vidéki vagyok és a legközelebbi kórház nem "vállal".

Hosszú a történet, de a kérdésem az, hogy ki az a szülész-nőgyógyász, aki ebben a kórházban inzulinos kismamákat vállal? Terhesgondozás, UH, szülés egyaránt! (itt lesz a cukorgondozásom, ezért keresek itt orvost)!

Remélem valaki tud ajánlani egy jó orvost... végre:) köszi

2516. katie_rose (válaszként erre: 2512. - Csibike6)
2013. aug. 7. 18:39

Kazár doki nagyon rendes, epidurált lehet kérni bármikor (de azelőtt fél órával kérd,hogy feladnád,mert ha műtőben van az altatóorvos,akkor így jártál)!

A csecsemősök olyan...hmm... vagy bunkók vagy semmilyenek.

Régebben már írtam,de leírom,mert azóta már sok hozzászólás van: Akkor kell segítséget kérni tőlük,mikor vizit van, mert az orvosok előtt mindegyik egy angyal! :D

2515. csibike6 (válaszként erre: 2513. - Judystar)
2013. aug. 1. 09:50
Szia!Előre megbeszélt császár lesz?Megmondom őszintén eléggé félek a szüléstől,de nem tudom milyen lehetőségek vannak mit lehet kérni,vagy csak pénz kérdése?Mert ha lehetne vagy epidurálist kérnék,vagy császárt,sajna nincs tapasztalatom még,de azt tudom kicsi a fájdalomküszöböm.
2514. vszani (válaszként erre: 2512. - Csibike6)
2013. júl. 30. 05:23

Szia,

Én is jókat hallottam Kazár Dokiról. Én a napokban szültem,nem nála. Az Én dokim Dr. Spánik Gábor volt, őt is jószívvel tudom ajánlani. Ugyanott rendel, ahol Kazár doktor. Ha szükséged lenne a bejentkezéshez telefonszámra, küldj egy privát üzenetet és megadom.

2513. Judystar (válaszként erre: 2512. - Csibike6)
2013. júl. 26. 19:57

Szia mi Dr. Kazár Tiborhoz járunk 2 hét múlva császároz nagyon rendes lelki ismeretes orvos,most szabin de azt mondta bár mi van rögtön hívjuk és intézkedik.

A többiről nem tudok nyilatkozni:)

2512. csibike6
2013. júl. 25. 11:19
sziasztok!Mi majd most szeretnénk babát,én dr Kazár Tiborról hallottam jókat,tapasztalatok?Máv-Hónvédban is lehet kérni epidurális érzéstelenítést,milyenek a z ápolónők?Köszi Niki
2511. panndi
2013. júl. 15. 13:39

Engem is Benkő Zsófia vett fel, mikor szülni mentünk, de sok kapcsolatom nem volt vele, kedves volt

Jajjj, de hiányzik a pocakosság :)

2510. lujza10 (válaszként erre: 2509. - Pindy002)
2013. júl. 13. 11:39
Szia, köszönöm a választ!:-)
2509. Pindy002 (válaszként erre: 2506. - Lujza10)
2013. júl. 12. 20:11

Elvileg minden hónap màsodik szerdáján van szülésfelkészítő, de ebben a hónapban elmaradt.

Legközelebb augusztus 14-én lesz.

A csecsemőgondozás előadàs minden hónap 3. szerdáján.

2508. Judystar (válaszként erre: 2505. - Vszani)
2013. júl. 12. 13:12
Szia, Köszi a választ, nekem még a dokim ilyenről nem beszélt igaz nem is kérdeztem.
2507. Leny (válaszként erre: 2490. - B.sz84)
2013. júl. 12. 12:38

Szia!

Volt fogadott orvosom (Dr.Zilahi) de az osztályon míg nem érkezett meg, a doktornő foglalkozott velem!

Nekem nagyon pozitív volt a vele való találkozás, "pofátlanul" fiatal, és annyira összebarátkoztunk, hogy a császáromnál bejött, ő volt Zilahi doki jobb keze :)

Ő is fejezte be a műtétet, gyönyörűen varrt össze :)

Ha problémamentes a terhességed, és neked nagyon számít a kedvesség, ajánlom!

Szakmailag nemtudom hol tart, mert nem ő kezelte a terhességem! Biztos, hogy nincs annyi tapasztalata mint egy 30 éve praktizáló orvosnak, de mint említettem problémamentes terhességnél merem ajánlani!

2506. lujza10
2013. júl. 12. 11:46

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mikor van szülésfelkészítő előadás?

Köszönöm,

Lujza

2505. vszani (válaszként erre: 2504. - Judystar)
2013. júl. 12. 10:26

Szia,

Nekem az orvosom adott egy listát, amin rajt van, hogy 3-4 body meg ugyanennyi rugi, de nem kötelező. Voltunk szülésfelkészítő előadáson és Dr.Vermes is azt mondta,hogy nem kell ruha, amit kapnak a babák, azt nyugodtan el lehet fogadni, nincs velük baj. Ami fontos és kell vinni, az a pelus és a popsitörlő!!!!! Ezekben elég szűkösen vannak, vagy ahogy Én kivettem a szavaiból kvázi nincs a kórháznak.

2504. Judystar
2013. júl. 11. 20:07
Sziasztok,aki mostanába szült ott a kórházba a pici babának kell be vinni ruhát? vagy ott adnak?
2503. tercsibe (válaszként erre: 2501. - Vszani)
2013. júl. 8. 23:05
Nekem anno azt mondta a dokim, hogy sokáig várjak, hagyjam kicsöngeni a telefont, mert egy ember van ott, ő csinál mindent, vizsgál, közben adminisztrál stb. És mikor mentem, láttam, hogy tényleg így van, szóval türelem, előbb-utóbb felveszi. :)
2502. barbidu76 (válaszként erre: 2501. - Vszani)
2013. júl. 7. 22:49

legjobb ha elmész személyesen. :)

én azt tettem, mondjuk tőlünk kb. 15 perc gyalog..

nehéz őket elérni..

2501. vszani
2013. júl. 7. 15:31

Sziasztok,

Tud valaki abban segíteni, hogy milyen telefonszámon lehet időpontot kérni UH-ra a MÁV-ba? Ami nekem meg van szám azt soha nem veszik fel. Ha holnap kérek időpontot vajon van még esélyem, hogy csütörtökre kapjak?

ELőre is köszi szépen mindenkinek!

2500. csvmarcsi (válaszként erre: 2488. - SHM27)
2013. jún. 27. 16:20

Szia,

én 2-szer voltam. 13 hetesen egy fickó csinálta egyedül. Nem volt szimpi, mert durván nyomkodta a hasam. Nem is mondott semmit csak, hogy minden ok. Várni nem kellett, pont időre szólítottak.

20 hetesen egy középkorú nő volt és még 2 másik valaki, asszisztensek. Az egyik írta, amit a vizsgáló doki csinált. A dokinő mondta sorba a szerveket, hogy mit lát. Kérdeztem a nemét azt is megmondta kapásból. A férjem bent volt és ő kért képet. Az asszisztens erre azt mondta, hogy kevés a papír, a vizsgáló doki rávágta neki, hogy amíg van addig adunk és kész. A másodiknál várni kellett kb fél órát, mert sokan voltak. Telefonon vannak napok amikor egyszerűen nem lehet őket elérni. Nekem ezek a tapasztalataim.

2499. mogyi
2013. jún. 26. 13:53

Sziasztok!

Mikor szokott lenni szülőszoba látogatás?

2498. panndi
2013. jún. 26. 09:42

Holnap újra: [link]

Gyertek, kismamák, vagy már babával, nagyon jó :)

2497. b.sz84 (válaszként erre: 2494. - SHM27)
2013. jún. 23. 04:15
Szia!Nagyon szépen köszönöm a válaszod,én eddig egyszer voltam nála rákszűrésen,szimpatikus volt,de mégis valamiolyan furi volt,nem tudom őt egyelőre hova rakni,de ha arra kerülne már végre sor,nem biztos,hogy őt választanám,viszont mást meg nem ismerek,mert vidékre jártam.
2496. orcalin (válaszként erre: 2488. - SHM27)
2013. jún. 21. 22:49

szinte mindig mindenre húzzák a szájukat, szóval tök mindegy hányszor akarsz menni, vedd fel a fapofát és kérd az időpontot

a végefelé már minden ctg után kellett flowra mennem, akkor mesélte egy sorbanülő apuka, hogy nekik is gyakran kell menniük (az okot nem tudom) és egyszer beszóltak nekik, hogy miért jönnek ilyen gyakran, mire apuka válasza: "Mert itt olyan jó a hangulat!" hehe, még most is kacagok ha eszembejut :)))))

2495. SHM27
2013. jún. 20. 19:03
Bocsika, elfelejtettem odaírni hogy B. Zs. dnőről van szó. :-)
2494. SHM27 (válaszként erre: 2490. - B.sz84)
2013. jún. 20. 19:02
Szia! Én kb 2szer voltam nála még az elején. Először úgy voltam vele, hogy az jó hogy nő, és fiatal, mert frissebb tudással rendelkezik, de elbizonytalanodtam, mikor nem csinált rákszűrést, pedig szerintem kellett volna, és hogy sokat nyomkodta a telefonját, mintha abból nézné mit kell csinálni. Engem ez zavart és elbizonytalanított ezért váltottam. Amúgy egy kedves aranyos doki, és lehet szakmailag is profi, de nem éreztem magam biztonságban, persze ez csak egy, az én véleményem, biztos van akinek bevált.
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook