ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
5-ére kaptam időpontot. Még nem tudom, hogy lesz a szülés, lehet h csak szülésznőt fogadok. Kiderült, hogy van egy ismerős szülésznő ott, vele fogok majd "tárgyalni" erről.
Mogyi! A kettő kórház egy és ugyanaz. A régi Honvéd és a régi Máv összeolvadt, és ők lettek az ÁEK. A Honvédban van a terhesgondozás és a MÁV-ban van a szülészet.
Szia, Mikor mész a dokihoz?
Én is nála voltam és nagyon szimpi volt. Én legközelebb 2 hét múlva megyek hozzá.
Ha szimpi neked akkor felkéred szülni? Vagy ügyeletesnél fogsz? Kíváncsi vagyok mennyit kérhet a szülésért, egyáltalán fix összeget mond e.
Drukkolok,hogy a szülést is vállalja el!:)
Mondjuk szinte az összes doki és szülésznő szuper szóval nem lesz gond! :)
Köszönöm a választ!
Felhívtam őket, és kaptam időpontot Kiss Attilához. Nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre!
Szia!
A betegfelvételen tudsz/kell időpontot kérni. Én az új épületbe jártam. (nem jut eszembe milyen utca-ami az Árpád hídhoz van közel) terhesgondozásra. És ha uh volt csak akkor kellett a régi MÁV-ba mennem. Na meg szülni :D
A betegfelvételen konkrét orvoshoz kell időpontot kérni.
Dr. K. Attila tényleg szuper,de éppen ezért és mivel osztályvezető főorvos, nem biztos,hogy lesz rád szabad kapacitása. dr. Tősér Emese nem annyira túlterhelt, bár én nem ismerem. Az én dokim Dr. Bálint Boppány volt. A terhesgondozásért nem fizettem, a szülés nem fix tarifás. Meg voltam elégedve vele. :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Félidős terhes vagyok, nincs választott orvosom, most derült ki, hogy jogosult vagyok a Honvéd kórházba is járni.
Tudnátok arról felvilágosítást adni, hogy hogyan is tudok bejutni oda? Időpontot kell kérni, vagy bemehetek egy "tájékoztatásra"? És ha időpontot kérek, akkor konkrétan orvoshoz kell kérnem? És ha már itt tartunk, tudnátok orvost ajánlani? Dr. Kiss Attiláról olvastam nagyon jókat.
Előre is köszönöm a segítséget!
Gratula,es jo babazast.
Danikam 6 hetes mult, nagyon elvezem a dolgot, bar a hasfajassal sokat kinlodunk.
Erdekes hogy igy idos fejjel teljesen mashogy latom a dolgokat mint regen a nagyoknal. Tenyleg nagyon jo 40 felett szulni.
Gratulálok a kisfiadhoz! :)
Mekkora volt?
Belejössz majd szépen mindenbe! Szépen egymásra fogtok hangolódni. Sok alvásra ne számíts! :))))
Naplóm van,igen. A két titkos. az első a várandós naplóm,a másik meg a babázós. :)
Jelentkezz és olvashatod is. Már amennyire időd lesz :D
Sziasztok!
Elnézést a hosszabb hallgatásért, most kapok először levegőt :) Végül császármetszés lett, a méhszájérlelő fent volt egy teljes éjszakát, de még csak puhítani sem volt hajlandó, így az orvosom császár mellett döntött. Április 30-án délben megszületett a kisfiam. :)
Katie a Te szavaid lebegtek előttem, hogy nehogy megmoccanjon a fejem miközben beadják a spinált, hát többé-kevésbé sikerült is, csak pár napig volt migrénem utána és mostanra már el is múlt.
Nagyon hálás vagyok az összes jótanácsért, minden egyesnek hasznát vettem a bent töltött 72 óra alatt. A csecsemősökkel ritka szerencsém volt, segítőkész volt mindegyik, mondjuk mentem hozzájuk mindennel és kérdeztem-kérdeztem szakadatlan. Így talán látták, hogy valóban gondját akarom viselni a gyereknek (vajon melyik anya nem????) és szívesen segítettek. A sztár csecsemős számomra is Ildikó :), de Marcsi is tündér volt és még egy göndör vállig érő hajú, akinek sajnos nem kérdeztem meg a nevét. Nagy mázlim volt a császár napján éjszakás Judit nővérrel is, 2 órán keresztül tartott amíg felálltam az ágyból és a türelmének nagyon komoly része volt ebben...
Még folyik az ismerkedés a babával, egyelőre ő áll nyerésre, de azért igyekszem renszert vinni a kis életébe.
Mégegyszer köszönet minden jó tanácsért! :)
Katie - láttam régebben volt babanaplód, most hol elérhető, írod még?
Nem csak a pocakom volt nagy. :D 3800 gramm volt benne a baba :D
Köszönöm, aranyos vagy! :)
Sziasztok Lányok, kicsit elbúcsúzom. Indulunk a kórházba, kapok zselét, hogy érlelődjön valamit a méhszáj, aztán holnap reggel indul a buli. Szurkoljatok légyszi :)
Köszönöm a rengeteg infot, amit kaptam Tőletek, így nyugodtabban indulok neki a dolognak.
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni? Ctg-re milyen számon lehet időpontot kérni? És kb milyen hamar adnak?
Én nem bántam,sőt! Előző nap még azt mondták maradunk egy napot,mert akkor sárgult be Beni. De aztán villámgyorsan lement annyira az érték,hogy hazaengedjék.
Mondjuk utána hetekig szemmel láthatóan sárga volt.
Engem kicsit előbb is kiengedték: péntek delutan 5-kor szultem és hétfőn már mentem haza délben (a hazaengedes dél korul van mindig kb., attól függ csak, hogy mikorra készül el a Te és a baba zaroja).
A szobatarsam utánam 5 órával szult, őt már csak kedden engedték, mert hétfővel még nagyon a 72 óra alá ment volna.
Szóval ha minden rendben a baboval is, akkor kidobnak, mint a sicc ;-)