Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Lányok!Mindenkinek köszönöm a tippeket,kézimunkázom(gobelin)és a fonalaimnak szeretnék egy varródobozt.A neten nézegettem a fa varródobozokat,de iszonyú drágák.
Köszi mégegyszer,körülnézek.
A szétnyithatós fa változatot most láttam a karácsonyi vásárban a kosárfonó pultjánál.
Nekem még műanyag van. Barkácsáruházban vettem sok éve.
Még most is árulnak ilyeneket max.2000.-ft ért.
Jó vásárlást!
Igen!!
Nekem is onnan van, a párom vette magának , de elkoboztam tőle, nagyon praktikus!
Szervsz!
Ne kuncogj! Én HORGÁSZBOLTBAN találtam. legyen egy szép heted.
Szétnyithatós varródobozt keresek(fa).Esetleg többrekeszes műanyag szerszámosládát.
Cserébe tudok adni Vital Center robotgépet(darál,turmixol,gyüm.centrifugál).Vagy egyéb konyhai gépet.
Eladó az Adatlapomon látható Trespass női sí és snowboard dzseki!
Mérete: M
Színe: világoskék + sötétkék
Használt, a képeken látható állapotban!
Vízlepergetős, nem fúj át rajta a szél.
Kapucnis, de a kapucnija le zippzározható! A kapucni fejre igazítható tépőzárral + szűkítő zsinórral. Áll alatt össze tépőzárazható!
A dzseki zippráros + tépőzáras!
Polár béléses (a kapucni is).
Alul szűkítő zsinórral behúzható!
Az ujja is tépőzárral szűkíthető és ez által rövidíthető is!
Elől alul, hátul alul + az ujjakon hímzett márkajelzés!
Kívül 2 nagy zippes zsebe van, + belül van még egy mobil tartó zseb (tépőzáras) és egy nagy zippes zseb. De található még egy rejtett zseb a dzseki zippzárja mellett is, ami szintén jó nagy! A képeken mindezek jól láthatóak!
Nagyon kényelmes és meleg viselet!
Bolti ára 16 990 Ft Eladni kb. 8000 Ft-ért szeretném, de alkuképes vagyok!
Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok!
Természetesen a dzseki nem foltos, szép egyszínű égszínkék, csak a fény miatt látszik foltosnak a képeken!
Bocs, de attól még hogy kutyakiképző.... igaza van Bcicusnak, 6 hetesen túl kicsik, még akkor is, ha karácsonykor könnyen el fognak neked kelni még 6 hetesen is. Csak aztán a kis gazdiknak nyüszögnek majd esténként.
Én az óriás snacimat csak 12 hetesen hoztam el a tenyésztőtől.
További ajánlott fórumok:
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Lehet-e hinni a társkeresési hirdetéseknek?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Sikerült már valakinek eladnia a feltett hirdetéseiből itt a hoxán?
- A cseréppel fedett háztetőt nem lehet az újfajta módszerrel felújítani, mint a palatetőt? Mert a hirdetésekben csak palatetőt hirdetnek.