Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Gyöngyfűzéshez keresek gyöngyöt olcsó áron. Nem csak originált zacskósat, bontottat, már használtat is.
Gyorsan szeretnék megszabadulni egy Dyras Multi pro robotgéptől. Reszel, szeletel és két tárcsával kever krémet vagy tésztát. Egybeépített két fokozatú turmix van hozzá.
Teljesen új, de a doboza nincs meg, viszont nagyon létszám feletti :)). Ára: 5.000 ft.
Párszor használt chi gép eladó.
Ha érdekel irj privibe!
Keresek libero vonalódokat,kérlek ha van felesleges,irj!
Felszámolt raktárkészletből származó Wella Wellaton kókuszpálma kivonatos hajfesték(tejcsoki színű eladó. Véletlenül Túl sokra licitáltam. Azt hittem 5 dobozzal veszek , ehhez képest leütöttem 5 kartont. 250 ft/doboz. ' kartonban 24 doboz van. Nekem elég 1 kartonnal a többit elaDNÁM, HA VALAKIT ÉRDEKEL ÍRJON PRIVIT!
Újszerű állapotban Orion 5.1-es hangfalszett eladó Csongrád megyében
Legelső mesém Micimackóról Vadi új szép mesés könyv. 184 oldalas micimackóról 1400ft
Braun párologtatós hajformázó,szinte új,szinte ingyen eladó.
ABC Design ikerbabakocsi kitűnő állapotban,sürgősen eladó.+ fokozatban dönthető háttámla,bolygósítható kerekek,kukucskáló,levehető,mosható huzat.9500 ft
Ha sajnálod az új ruhát a bölcsibe bevinni,miért nem nézel körül turiban? Nagyon jó kis gyermekruhákat lehet ott találni olcsón.
De teljesen új ruhát a bölcsibe nem adnám rá...sajnálnám. Még ha a kínaiba vagy tescoba veszem meg a ruháit (egyébként is ott szoktam), akkor sem azt adná rá a bölcsibe. :-)
Én a kínaiba vettem neki jobb minőségi melegítőket és pólókat olcsón,vagy a tescoba nagyon jó árba lehet venni ruhákat:-)
Hát ami szintén kényelmes, nem szakadt vagy foltos de használható, nem vaci új! :-)
És azt bent is hagynám a bölcsibe. Itthon is vannak ruhái de ezeket nem viszem be mert nincsen annyira rengeteg.
Szia!
Milyen a bölcsibe való ruha?
Nekem is bölcsis volt a kisfiam,de nem volt benti ruha,mindenkinek azt vitt be ami a sajátja és kényelmes volt.
Sziasztok! Nincs valakinek 86-92-es bölcsibe való kisfiú ruhája eladó? Átvenném...köszönöm előre is!
Újszerű állapotban Orion 5.1-es hangfalszett eladó Csongrád megyében
Samsung S760 7.2 Mp-es digitális fényképezőgép garanciával, dobozában, USB kábelével Budapesten eladó 16000 Ft-ért. Igény esetén 2 gigás memoria kártya + 1000 Ft.
Zepter szalvétagyűrű eladó 2 db-os. Ára: 1.500 Ft
Képet tudok küldeni.
Philips epilátor eladó. Ára: 4.500 Ft
képet tudok küldeni.
14 dm pontom elcserélném.
Írj privit, mid van cserére.
Biztosan megegyezünk.
Susan Elizabeth Phillips könyveket keresek.
Irány a Missisippi (A csodaszer) megvan valakinek ?
Cserélünk filmeket ? Cseréljünk filmeket ! :)
:(((( Én még kipróbálni sem tudom... nincs autóm...
o persze. rendkivuli modon ;)
Tedd fel valamelyik aukciós oldalra. Hátha valaki pont erre vágyik.
Nekem is van, mert semmire sem jó. Persze, ajándék lónak ne nézd a fogát...
További ajánlott fórumok: