Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Vital Center 1 éves TV-Shpos robotgépet cserélnék szétnyitható varródobozra,vagy eladnám 5000 forintért.Darál,aprit,turmixol,gyümölcsöt centrifugál.
És van egy Moulinex miniapritóm 3000 forintért,kisbabásoknak remek,mert kicsi,2 dl-es tégelye van,1-2 adag ételt lehet vele késziteni.
Sziasztok!
Eladó egy teljesen új almazöld színű TRIUMPH melltartó! Mérete: 85D! :)
Képek az adatlapomon!
elado 2db nagy meretu 6szemelyes ZEPTER edeny,fazek ,nagyon keveset hasznaltak csak nyaraloban.
ara:28000ft/db egyutt a 2db 50000ft +ajandek ZEPTER fritozkosar es tisztitofolyadek,
3elado meg 20collos gyerek bicikli 6valtos,SHIMANO
ara 9000ft,.
erd:itt vagy T:20/9237578
Mennyire nagy rád az a csizmi?
Nekem 35,5-es a lábam,van egy piros 38-as csizmám,ami belül bundás.Mivel eléggé fázós vagyok,és a csizma is nagy,2 vagy 3 vastag zoknit veszek fel,így a csizma is pont jó és a lábujjaim sem fagynak szét!!(=
Keresek tengerimalacnak ketrecet kedvező áron. Csere is érdekel !
Köszi
Eladom:
- Norbi Titok (1300 Ft)
- Norbi 2. Titok (1300 Ft)
- Norbi 2006-os zsebkönyv (600 Ft)
(ha egyben mind a 3 könyv, akkor "csak" 3000 Ft)
Továbbá:
- Béres Alexandra: Súlykontroll (1500 Ft)
Érdeklődni: lillagrace@freemail.hu
Sziasztok!Férfi parfümöt keresnék,újat.Cserébe lenne pár dolgom:14 pont Libero vonalkód(ajándékra lehet váltani),új algida hűtőtáska,,új kék M-es Hallmark galléros póló,2200 pont a mivilágunk webshopjába(szintén ajándékokra lehet váltani)
Aki cserélne valamire:ujvarosinekata@freemail.hu
Retrus babakocsi eladó
Újszülőtt kortól 15 kg-ig
Mózeskosaras, egy mozdulattal leemelhető a vázról.
Ülő része 150° alá, de nem vízszintesig dönthető, több fokozatban dönthető háttámla
5 pontos biztonsági öv
Nagy méretű, fékezhető, gumi kerekek, nagyon jó rugózású, füvön, terepen is könnyedén tolható és nem rázódik össze a baba.
Lapra csukható
Alul rácsos kosár
Napernyő
Baba táska : belsején látszik hogy használt válpántján patent, melyel a kocsira lehet kapcsolni Újszerű állapotban van, 3 hónapig használtuk Brendon honlapján megtekinthető újban. Én 20.000 Ft-ot szeretnék érte
További ajánlott fórumok:
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Lehet-e hinni a társkeresési hirdetéseknek?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Sikerült már valakinek eladnia a feltett hirdetéseiből itt a hoxán?
- A cseréppel fedett háztetőt nem lehet az újfajta módszerrel felújítani, mint a palatetőt? Mert a hirdetésekben csak palatetőt hirdetnek.