Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Erika75!
Köszönöm a kagylófoteleket. Keresek még egy darab 140-150-est. Ha tudsz, akkor .......
Eladnám alig használt LEG MAGIC-emet vagy szobabiciklire cserélném!
Eladó 145db béltisztító tabletta,ha valakit érdekel írjon privit.
uj osszecsukhato ,3pozicioba dontheto fejenel es labanal is, nemet jo minosegu fekete szinu masszazsagy elado ,ara 35000ft ,erd priviben.
Jelképes áron vásárolnék HANGSZEREKET, ajándékba kottát könyvet, Lego maradványokat, hiányosat is. . . elfogadnánk, elérhetőség az adatlapomon, és itt ha szükséges értemegyünk de annak is örülünk ha elhozod. . . egy 11 gyermekes család
Lenne egy eladó(nem bizti hogy jól irom a nevét!)elipsztikus kondigép.Képet tudok küldeni,ill.szállítást Magadnak kell megoldani.
Árban megegyezünk!!
anyukák négy éves unokámnak kétkerekü kontrás kis biciklit vennék ezt igazán könnyű kinőni nekem a használt is jó ugy is esünk vele párat. . . gondoljatok utána kinek van otthon. . .
A fonott hintaszékem elvileg már elkelt!:D (Remélem a gyakorlatban is hamarosan jönnek érte!)
Eladó csizmák,39-es 4 pár,alig használt!Farmer 10-11 éves gyerekre!Írj privit!A bicikli is megvan még!
Van pár darab csizmám,alig volt használva,felsők,nacik!Ha érdekel,írj privit!
Van egy gyermek szobahintám. 65 kg-ig terhelhető
Nincs agyon használva csak már kinőttük. Dönthető háttámlával .
Kis esztétikai hibája van.
(zala megye)
Eladó egy szép fonott hintaszék! Képek az adatlapomon! Az árban meg tudunk egyezni szerintem. . . .
Jelképes áron vásárolnék HANGSZEREKET, ajándékba kottát könyvet, Lego maradványokat, hiányosat is. . . elfogadnánk, elérhetőség az adatlapomon, és itt ha szükséges értemegyünk de annak is örülünk ha elhozod. . . egy 11 gyermekes család
anyukák négy éves unokámnak kétkerekü kontrás kis biciklit vennék ezt igazán könnyű kinőni nekem a használt is jó ugy is esünk vele párat. . . gondoljatok utána kinek van otthon. . .
Nekem is 37-es a lában, de ha szűkebb a fazon, nagyobbat kell vennem.
Hol lehetne megnézni a cipődet?
samagi
37-es MBT cipőmet (zárt szürke-fehér) eladnám, vagy elcserélném sporteszközökre vagy rattan (papasan) kagylófotelekre.
Nekem ezen kívül még van kettő. (Ezt ajándékba kaptam a gyermekeimtől). Nagyon szeretem, mert odafigyelek a tartásomra - helyes menés - és így nincs hátfájásom. Apropó: Amit észrevettem, hogy azóta, hogy hordom egy dekát sem híztam.
Eladó egy szép fonott hintaszék! Képek az adatlapomon! Az árban meg tudunk egyezni szerintem. . . .
szia nekem van egy eladó szobabiciklim mágnesfékes
15000 ft ért adom
Eladó egy alig használt bicikli,7-11 éves gyereknek való!!Ha érdekel,írj privit!
Szopipárna, póthuzattal eladó. Priviben megbeszéljük!
l40-es vagy 150-es rattan fotelt keresek.
játékbabák-picuritól nagyig,plüssmackók-szintén ilyen méretben elcserélendő szobanövényre,főleg fikusz érdekel,de megegyezünk...
Van egy eladó Philips satinelle epilátorom.
1x hsználtam,de nem bírja a bőröm az epilátort,ezért válnék meg tőle.
Eladó egy csomó 122-128-as fiú ruha.Pólók,nadrágok,(köztük ünneplő is),melegítő,jackie,játszó télikabát stb...
Ha érdekel,képet is küldök.
anyukák négy éves unokámnak kétkerekü kontrás kis biciklit vennék ezt igazán könnyű kinőni nekem a használt is jó ugy is esünk vele párat...gondoljatok utána kinek van otthon...
Debrecen és környékbeliek! Ha van valakinek használaton kívüli de működő képes hűtője, azt jelképes összegért átvenném.
Debrecen és környékbeliek! Ha van valakinek használaton kívüli de működő képes hűtője,azt jelképes összegért átvenném.
elado 20collos uj shimano 6valtos gyerekbicikli duplafekes, tokeletes allapotban, mi mar kinoltuk, ara :8700ft ,kuldok képet priviben.
További ajánlott fórumok: