Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Taposógépet vennék olcsón!
Aphrodite01!
Neked e témában küldtem privit! Ha még meg van a gép és eladó, kérlek küldj róla képet a safirah@chello.hu e-mail címre, ha meg nincs már meg, írd meg, hogy tárgytalan!
Köszi!
Újszerű keveset használt Panasonic TX-29PS1P Quintrix 72 cm-es Síkképcsöves TXT-es Stereo TV tökéletes állapotban a márkára jellemző csúcsminőséggel, gyönyörű tűéles képpel, rengeteg hasznos funkcióval.Pl. Magyar menű, Digitális tuner, nagyteljesítményű (többféle választható) Stereo hang, Scart bemenet, stb... Dekoratív látványával a szoba dísze lehet. Természetesen jár hozzá használati útmutató és eredeti távirányító. Ára: 38 E Ft. Nagy képek megtekinthetők a következő linken.
Sziasztok!
Megvételre keresem a Mesél a pesti zsaru,mesél a .... köteteket.Ha valakinek van, vagy tudja hol lehet beszerezni, kérlek irj, ill. keresem az Arc /Powder/ cimü filmet.
köszike
Eladó a 4 hónapos Sony Ericsson W910-es készülékem az összes gyári tartozékával, dobozzal. Fekete színű. Független, angol menüs, teljesen karcmentes kijelzővel.
Bővebb info a készülékről: [link] w910i?cc=hu&lc=hu
Ár: 25 000 HUF
Eladó egy 5.1 hangfalszett!
[link] _hangfalszett
Számla megvan, tiszta, sajnos már nem garanciális, kifogástalan, vadonatúj állapotban! Ár: 5.000 HUF.
Érdeklődni lehet priviben nálam vagy pedig a kiacz.judit@vipmail.hu címen.
Eladó egy sötétkét, mintás 20-as bicikli jó állapotban. Ha kéred, teszek fel róla képet.
HA szereted a szép gyöngyből fűzött ékszereket, nézd meg az adatlapomat, tettem fel rá pár fényképet. Megrendelésre, eladásra készítem őket, méret és színválasztási lehetőséggel.
További ajánlott fórumok:
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Lehet-e hinni a társkeresési hirdetéseknek?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Sikerült már valakinek eladnia a feltett hirdetéseiből itt a hoxán?
- A cseréppel fedett háztetőt nem lehet az újfajta módszerrel felújítani, mint a palatetőt? Mert a hirdetésekben csak palatetőt hirdetnek.