A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
mi is próbálkoztunk, na nem olyan sokáig, ez volt a 4. hónapunk. még nincs gyerekünk, ezért már nagyon vártuk, hogy sikerültjön. remélem meg is marad a baba... olyan jó lenne!
én még csak a 29.napomon vagyok.Vagyis egy napja késik,de mivel a peteérésem is később volt mint a szokásos lehet csak emiatt jön a mensi is később.Nem érzek semmi különöset.Nagyon reménykedek hogy nem fog megjönni,de már nem merem elhinni hogy sikerülhet.Na jó nem akarok pesszimista lenni:-)Neked gratulálok és vigyázz nagyon magadra és a kisbabádra:-)
nem szeretnék dolgozni menni... nagyon vacak hangulatú a munkahelyem.
a 38. napon vagyok, még igen fiatalka a baba...
az előző mensid első napja az első nap.
mit érzek? Nagyon fájnak a cicjeim és rosszul érzem magam, szédülök, meg hányingerem is van egy kicsi, nem kívánok semmit enni. mindent úgy kell leerőltetni a torkomon...
nem tudom hányadik napon vagyok! hogy kell kiszámolni?
jaj de jó gratulálok.Ha van időd mesélhetnél.Mit érzel?Hanyadik napon vagy?
Sziasztok! Nem érek el senkit telefonon a családból (a férjemnek már szóltam), ezért nektek mondom el másodszorra, hogy határozott pozitív tesztet produkáltam! Kisbabánk lesz!
Minden lehetséges.A hő miatt még ne aggódj én is fenn voltam 5.30-kor akkor mértem 36.5-öt aztán keltem nyolc után akkor 37.0 volt.Egyébként a 29. napomon vagyok.Nem érzek semmi különöset csak a szokásos mensi előtti dolgok.A méhszájam a párom szerint nagyon fenn van ugyhogy ebben reménykedek.De jó lenne egyikünknek se jönne meg.Neked mikor volt peteérésed?
...most mértem ismét, igaz, h már ugye jövök megyek és most 37,3 lett. Ebből 2 tizedet levonok, mert kb. ennyi lenne ébredéskor. Akkor viszont egész jó a helyzet, nem? Ma tuti nem fog még megjönni! :-)) Remélem holnap sem!
Segítsetek! 28. napon vagyok, ma (nem) kellene megjönnie, semmi erre utaló jel nincs, viszont a hőm az eddigi 37 körüliről mára már csak 36, 8 volt (elég korán mértem, lehet ez is baj, mert 4:30 volt és ha később mérek, több szokott lenni de jöttem melózni). A hasam alja pár napja szúrkál és amúgy késni nem szokott a mensim. Már hajnalban jön, de legkésőbb reggel 8 körül már érzem, h mi fog következni. Most meg még semmi. De miért esik akkor a hőm? Sztetek van esély még babára? :-(((
szia! hol olvastad, melyik fórumban, honlapon, hogy a beágyazódásnál is lehet pecsétke? nekem most van a 10. nap inszem után ilyenkor van a beágyazódás. lehet hogy nekem is a baba esz, vagy már megint meg fog jönni? vasárnap lesz a 28. nap.
Én is örülök neki, de nagyon!!:)
Örömmel olvasom a döntésedet:)
Megírtuk ma osztályfőnökömmel a kérvényt, oda lett adva az igazgatónőnek, és engedélyezte h babásan elvégezzem a sulit. Húú nagyon örülök neki,tehát marad a baba.Benne volt a kérvényben, h a 2. félévben ha nem tudok mindig bejárni, akkor majd beszámolókat írok, és mivel májusba szülnék, akkor a vizsgám szeptemberben lesz.
Annyira örülök, h sikerült minden.Nagyon boldog vagyok.És hétfőn megyek a nőgyógyhoz is, akkor sztem már meg tudja mondani pontosan mikor lesz meg a babó.
szia Én is az orvost javasolnám, meg a vérvételt.
Szia!
Nem is tökugyanigy volt... a doki mondta meg hogy hoppá van egy kis pocaklakóm!!:) Ha nem vagy biztos magadba akkor menj dokihoz.:)
Szorítok hogy neked is legyen egy szép kis pocaklakód!!
Sziasztok! A véleményeteket szeretném meghallgatni.. :-)
12 napja késik, ma negatívat teszteltem (HCG). Furi a mellem, és a derekam is fájdogál.. Alig van étvágyam, puffadt a hasam.. Szerintetek? Jó lenne már egy pici babóca, fél éve nem védekezünk! ????
Á mindegy, végülis mindenki maga dönti el mit is szeretne, az is igaz egy roosz korulmenyek kozé szuleteendo baba, akit nem is akarnak igazan, ezt megérezheti...ÁÁncsi, nem konnyu dontés, foleg igy hogy meg a szuleid sem támogatnak igazán...azért ird meg hogy dontottel...
Ki az a megveszekedett doki aki a 21.században Triregort ir fel?????!!!!!!!!!!!!! Én 31 éve pont igy sikerultem:))))) Jobb lett volna inkabb mas orvost is megkerdezni mennyire megbizhato egy 19 évs lanynal aki még nem akar gyereket??? Anyám mndjuk 30 volt anno, és akartak...de hat annyi más 3. generációs gyógyszer van, könyörgöm!!!
Szia! Először is azt szeretném mondani neked, hogy jár neked pénz, mivel tanuló vagy! Ez 100%, mert én is így voltam és kapni fogok GYES és családit is! Meg persze ezt az egyszeri anyaságit szülés után! Hát a helyzet az, hogy én is terhes voltam amikor befejeztem a sulit és senkinek nem volt ellene kifogás! Különben meg ha nem engednék, akkor át lehet menni esti tagozatra, csak lehet, hogy másik iskolába kellene járnod! Legalábbis itt nálunk a környéken így szokott ez működni! Szerintem, ha nagyon szeretnéd ezt a babát, akkor ragaszkodj hozzá és ne azzal foglalkozz, hogy ki mit mond! Lehet, hogy most a szüleid mérgesek és ellenzik ezt az egészet, de amikor majd oda kerül a sor, ők fogják a legjobban imádni az unokájukat!
Szia
Először is gratulálok a babákhoz. Jó h egyszerre 3babó érkezik.
Örülök h legalább te megértesz.
Beszéltem tegnap osztályfőnökömmel, sajna itt nincs lehetőség levelezőre,mivel ez szakközép iskola.De mondta h utána érdeklődik,h van-e valami mód h elvégezzem a sulit a baba mellett,és h máskor vizsgázzak mint amikor a többiek, mert h én kb május végén,juni elején szülék és a vizsga is akkor lenne.
Még este felhívott.Mondta,h 5 emberrel beszélt,aki érdekelt a vizsgámban,ők engedélyezték,vagyis nem voltak ellene h terhesen folytassam a sulit.Mondták h ha már a végefele nem tudnék bejárni a suliba,akkor beszámolókat írnék,mint levelezn.Ez nagyon megnyugtatott,tehát nagy esély van rá,h marad a baba.Jah és az igazgatónőmnek kell írni egy kérvényt,ha ő is engedi,akkor nem vetetem el.És már teljesen beleéltem magam,h lesz 1picim.Nagyon szeretném h sikerüljön minden,úgy ahogy neked.
Túl korai, sztem még ott nincs peteérésed.
Teherbe eshettem a ciklusom 10.napján?
Elötte hagytam abba a fog.tablettát!
Szia!
Olvastam amiket eddig irtál! Megértelek...én 18 éves vagyok és ikreket várok...3 pici fiút, március közepére vagyok kiirva...szintén egyetemre járok,nekem sem akarták a szüleim h megtartsam a babókat(akkor még nem tudtuk h 3 lesz) a suli miatt...de beszélgettünk h a testvéreim (szintén ikrek, 2 fiú) is ugy születtek meg h anyu megtartotta őket pedig 20 éves volt.
Én tudom milyen érzés ez h gyógyszert szedsz és hoppá nem jön meg...
Én levelezőre iratkoztam át és 15.én leszünk 4 hónaposak. A szüleim azóta örülnek annak h nem vetettem el őket.
Szerintem azt tedd ami SZERINTED helyes, már felnőtt vagy és a szüleidnek megkell érteniük h azt csinálsz amit akarsz. Szorítok h minden rendben menjen akárhogy döntesz.
És bocsánat ha vki szerint bunkó voltam.
sztem meg szólásszabadság van, mindenki leírhatja a saját véleményét...
hello
régen nagyon sokat jártam erre az oldalra,,de már nem!
jobb is!
csak azt akartam hozzá fűzni,,,olvastam hogy van aki nem biztos hogy meg tartja a babát!
a többiek meg lehurrogják!
mindenki maga dönti ezt el,még akkor is ha ez nem az a fórum,ahol tanácsot kéne kérni,,,nem kéne lehurrogni senkit!
sztem!!!
csak azt tudom tanácsolni, hogy gondolj át mindent alaposan! Azt is, hogy mi lesz ha egyedül maradsz a picivel. képes leszel e egyedül felvállalni ezt a felelőséget.
Igen beszéltünk, pénteken.
Először azt mondták h el kell vetetni,a suli miatt, meg h nekem nem járna semmi,mivel nincs dolgozott évem.Aztán ahogy mondtam nekik,h beszélek majd a sulival, h le tudnám-e vhogy tenni a vizsgát, akkor egy kicsit már változott a véleményük.(Apumnak a suli a legfontosabb, h meglegyen a szakmám)Ez volt pénteken.
Tegnap csak én voltam náluk.Már akkor teljesen megváltozott a véleményük,volt idejük beszélgetni.Most egyáltalán nem akarják h megtartsam,még akkor se ha sikerülni a suli.Hivatkozva barátom múltjára,h neki van már 3gyereke,és arra h nem tudnánk miből felnevelni.
De még nem döntöttem,beszélek majd a sulival,és ha nem engednék h terhesen még járjak, akkor sajna nem lesz meg a baba.
További ajánlott fórumok: