A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
Hát, most hogy a teszt pozitiv lett, meg is ijedtem, mert ráadásul a csípős almapaprikát eszem, nem árt -e esetleg a babának. Nem akarlak ok nélkül bátorítani, de egy hete, napi kb. 1 liter kakaót iszom. :))) Lehet, hogy ez is jel?
Na szóval. Októberben még rendes menstruációm volt. Aztán novemberben megvolt 2 napig, utána semmi. Aztán rá két hétre amikor wc-n voltam, láttam, hogy kicsit pirosas a vizeletem. Azt hittem megint megjön, de az elmúlt. És most ott tartok, hogy hétfőn kellett volna megjönnie, ma reggel csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Egyértelmű két vonallal. Most itt tartok. :)))
hát pár napja fájdogált jobb oldalt!
De ez olyan furi,hogy a mellbimbóm is fáj ez is lehet attól?
Most már inkább sűrű fehér krémes folyásom van!
juj,de jóó :) Végre valaki,aki nem is sejtette,hogy babás :) Mindenki azt meséli,hogy rosszul volt, stb stb :)
Az nem semmi, hogy birod az almapaprikát mindig?:D
De most nem értem teljesen.. Mikor jött meg utoljára? Vagy hogy volt? :):)
Gratulálok nagyon :)
Én meg kakaót iszom mindig :D Remélem lehet jel :D:D
Szia!
Igen, én úgy tudom lehet a peteérés jele is. Hasad nem fáj?
Sziasztok!
A peteérés jele lehet az átlátszó nyúlós folyás?Mint a tolyásfehérje és pár napja a mellbimbóm is nagyon érzékeny!
Mit gondoltok?
juj,de jóó :)
És semmi tüneted nem volt?
Szia!
Persze nagyon örülök neki, csak nem tudom még elhinni amíg nem lesz biztos. Az orvossal még várok, az itteni tapasztalatok alapján, még lehet, hogy korai lenne. Lehet, hogy a hétvégén csinálok még egy tesztet. Mit gondolsz?
SZIA!
Jaj te drága! szerintem baba van a pocakodban:)) remélem örülsz neki!!
Sziasztok!
Most vagyok ezen a fórumon először. Segítsetek légyszíves. A ciklusom 28 napos. Az előző menstruációm 2 napig tartott, utána kb két héttel jelentkezett még kisebb vérzés, ha wc-n voltam. A rendes időpont hétfő lett volna, amikor meg kellett volna jönnie. Tüneteim nincsenek, legalábbis azt hittem, de ahogy olvastam a hozzászólásokat lehet hogy mégis. Fáradt vagyok, és minden nap almapaprikát eszek. Most reggel csináltam egy tesztet, pozitív lett. A kérdésem az lenne, hogy akkor valószínű, hogy terhes vagyok, vagy a teszt játszik velem?
A segítséget előre is köszönöm.
Szia!Szerintem mindenképpen menj el orvoshoz!!!
Így megtudhatod,hogy van e babuci??!!(amit remélünk..)A párom nagyon elkeseredett,de én valahogy még mindig bizonytalan vagyok...mivel csak 3 nap volt a menzeszem,ami egyébként 5-6 nap szokott lenni...és a rosszullétek nem múltak el...
Nagyon szorítok neked és ne felejtsd el az orvost!!!
Sziasztok,Esztici;Zsanetta!Hát én nem "lettem" pozitív...sajnos csütörtökön megjött..:(
Remélem nálatok máshogy alakult...
Szia!
Én fehérvári vagyok, és rengeteg orvost megjártam már. Akit mindenek felett ajánlani tudok neked, az Dr. Rubliczky Levente. Érdekes fazon, először meglepő, ahogy "elvan magában", aztán a 2. vizsgálatnál rájön az ember, hogy azért ilyen, mert nagyon alapos, és 10x átgondol mindent, nehogy bármi le-ki-elmaradjon. Szerintem a leglelkiismeretesebb orvos a környéken, és az asszisztensnője is figyelmes, segítőkész. Nagyon jó csapat ők ketten, érdemes felkeresni! :)Én sztk alapon járok hozzá, pénzt még nem látott tőlem, mégis olyan alapos, mintha pénzzel tömném minden alkalommal. Tudom, hogy babaváráskor nem ez az elsődleges szempont, mert az ember mindent megtesz a babóért, de azért ez a hozzáállás sem mellékes. Ha összejön a babánk, akkor én is átmegyek a magánrendelésére, addig azonban így maradunk! :) Sok sikert neked (is)!
én péteken tesztelek.
én lombikos vagyok és remélhetőleg két babám van a pocimban
Köszönöm szépen!!!Sokat segítettetek és kicsit megnyugodtam....
Esztici:szurkolok és bátorság!!!!
tehát két hónapja nem menstruálsz!!!
én csinálnék a helyedben vagy ha nem mennék dokihoz!!!
légy bátor!!