A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
Te 100% h terhes vagy!!! De a tesztet szerintem jobb ha holnap reggel csinálod...akkor jobban megbízható!!!!!!
Szorítok neked is!!!
Ird meg te is h mi volt!!! ;)
Szia!
Nyugi!!! Ne izgulj, szerintem babás vagy!!! Már irtam elötted h hamis + teszt NINCS!!!! Nem feltétlen kell 37-vagy fölötte.Szerintem ha bizonytalan vagy menj dokihoz,ő 100% megmondja h babás vagy-e vagy nem!!:) Szorítok!!!!
Majd irj h mivan veled!!! Pussz
Sziasztok!
Olyan tanácstalan vagyok, egy kis segítséget, és tájékoztatást szeretnék kérni. Jún.6-án volt egy missed ab-om(vetélés),az 1. mensim 36. napra jött meg. Most késik, tegnap teszteltem egy +at, ma is csináltam egy tesztet, és azon csak 10-20 perccel később jelent meg a 2. vonal, és nagyon-nagyon halvány. Nincsenek tüneteim, nem feszül a mellem sem, ami egyébként rám mensi, és baba előtt is jellemző. Csak az éjszakai pisilések vannak. Most még hiába is mennék dokihoz, mert nem látna semmit. Nagyon rossz ez a bizonytalanság. Tesztelt már valaki közületek +at, és mégsem volt babás? Szerintetek terhes vagyok, vagy ez csak a véletlenek összjátéka? Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Sztem érdemes csinálni...ha negatív is lesz inkább menj el dokihoz!! Ne feledd hamis pozitív teszt nincs, de hamis negatív van!!!
Szorítok
Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket és nagyon örülök, hogy csatlakozhatok! Lenne pár kérdésem, ha valaki tud válaszoljon nekem! Január óta nem szedek fogamzásgátlót. Nem védekezünk csak vigyázunk! Egyik hónapban késett két hetet csináltam tesztet semmi, aztán megjött. Utánna 1 hetet. Most (ma) megint két hetet késik, szombaton csináltam tesztet negatív. Nincs mellfeszülés, hányinger csak 1-2 napja esténként mintha izomlázam lenne mindenhol. Ma van kis barnázás. Szerintetek csináljak tesztet, vagy ne is reménykedjek! Írjatok légyszi! Köszi
Sziasztok lányok!
Megnéznétek a görbémet?
Szerintetek ez trifázisos?
Ez a 24. napom, 4 napja fájnak a cicijeim, tegnap óta nagyon. . . , és bár ingadozott a hőm azért kicsit izgulok, hátha mégis van valaki :)
Ovu után 7. napon volt nagyon pici vér, mondjuk ez előző két hónapban is volt, és nem lett baba. . .
Szóval szerintetek?
Sziasztok!
Megvan a 8-as babánk!!!!!!!
Brigibaby:Üdvözletem nagyvilág!2008. 08. 08. -án 19:00-kor 1800g-al születtem. Míg saját számom nem lesz anyukám mobilján tudtok elérni. Puszi:Bence Roland
Sajna csak ennyit tudok,ha valami új infóm lesz beírom.
hétfőn...de vasárnap jelentkezett elöször...ma már semmi sem volt...felhívtam a dokimat mobilon azt mondta h lehet vmi fertözés...de nem hiszem
Mikor visszajött azt modta azonnal menjek el hozzá
Neked is!!
Nagyon aranyos és gratula...
Ma reggel semmi nem volt!! Ez baj? nem vagyok terhes? Viszont van hőemelkedésem...most mit csináljak? Ha gyógyszert veszek be akkor az árthat neki...csk hideg borogatás és zuhany van...ez jó így nem?
Ugye nem ment el a pici?
igen attól félek nagyon nagyon!!!
Bocsánat h ilyeneket kérdezek de fiatal vagyok még,igaz nem terveztem be de nem fogom elvetetni...Te is terhes vagy mennyi időd van még?:) Persze ha elmondod és nem személyes...
A legtöbb ismerősömnek csak 6-7 hetesen kezdődtek a megszokott tünetek, de ne ijedj meg ha nem lesz pl. hányingered mert azért jócskán vannak olyanok is akik megússzák minden hányinger és émelygés nélkül.
A bajnál mire gondolsz? Hogy elmegy a baba mert emeltél? Biztosan nem lesz abból baj:-))
2
De akkor semmi baj nem lesz? és a többi jel csak késöbb lesz?
Köszike nagyon hálás vagyok:):):)
25-ig sajna elment olaszba...
Tehát a legtöbb jel csak késöbb jön?
Még valamit: azt szeretném kérdezni hogy ha megütötték a hasam vagy valami nehez emeltem akor elmehet a baba? Vagy van esélyem arra hogy megmaradt a baba?
Sziasztok!!
Elöször vagyok itt és azt szeretném kérdezni h vajon terhes vagyok-e ha van vizelési ingerem de csak az! Semmi hányinger,mell nagyobodás...az egyik teszt szerint nem vagyok az...de a másik szerint igen ez megy már 2 hete...orvoshoz nem tudok menni mert szabin van...lécci vki irjon nekem akár itt akár privibe lécci nagyon fontos!!(Első baba lenne)
Igyekszek!
Már vezettem is! Olyan fura, mintha mindent újra kéne tanulnom......
Még vásárolni is fura volt a napokban.
De csak belerázódok:-))))
Már a melót várom!
Azon vagyunk :)
Te meg mielőbb erősödj meg!
Pihenj, amennyit csak tudsz, felrakott lábakkal. De ezt biztosan tudod.......
Vigyázz magatokra!
Jól vagyunk, köszi :)
Már nagyon furakodik a kishölgy lefelé, úgyhogy tényleg már csak pár hét :) Sajna elkapott engem is ez a vizesedős dolog, úgyhogy most már annyira nem problémamentes a 3. trimeszter, de ez legyen a legnagyobb bajom! :)
Puszi Rekag!
És Te hogy vagy? Pocikád? Látom, alig egy hónap és karodban tarthatod a kislányod:-)))))
Szia Szamó!
Örülök, hogy már gyógyulgatsz :)
Nagyon sokat gondoltunk rád.
De a lényeg, hogy végre otthon vagy és már hamarosan megerősödsz. :)