A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
szerintem ha erős a csík nem kell másikat csinálni. Szerintem az utolsó mensitől fog számolni a doki, de ahogy fejlődik a baba, ő abból rögtön látja, hogy hány hetes lehetsz!!
hát akkor már ott lapult a baba a hasadban!:-)
ok, de holnap csak este tudok feljönni, mert dolgozom. Ma szabin vagyok.
sztem reggel :) De akkor holnap is gyere fel :D
Kár, hogy nem tudom elküldeni. Akkor lefényképezném. Erősen.
Gyenge volt. Mint a vége felé szokott.
a második csík rendesen erősen látszik?
Nem, ma reggel csináltam először. Nem tudom, hogy most kéne még egyet csinálni, vagy várjak pár napot?
és rendes mensid volt a két napban?
:D Fúú,de jó Neked :) Nem csináltál még egy tesztet ?:D
Igen, két napig. De ez nekem nem volt fura, jobban mondva addig fura volt, míg utána nem volt az a kis vérezgetés. Akkor elkönyveltem, hogy ha volt is valami, már biztos nincs.
Utoljára gyerekkoromban ettem almapaprikát. Most, hogy így mondjátok, most már kezdem komolyan elhinni. Már én is nagyon kiváncsi vagyok.
Lehet,hogy hülye kérdés,de ez azt jelenti,hogy ha erősen vérzel akkor is lehetsz terhes??
Eddig nem mondta senki. Nem vagyok jártas a babatémában, mert még nem foglalkoztam vele eddig.
Mit kell tudni a vérzés intenzitásáról?
Lehet erős, közepes vagy gyenge. Mennyiségére az elhasznált vatta, betét vagy tampon alapján következtethetünk. Jó tudni, hogy a vérvesztés 70 %-a az első 2 napban történik.
Igazából ez egy nagyon fura történet. Konkrétan még nem akartunk babát. Nem védekeztünk, de nem álltunk rá kimondottan a babaprojektre. Elmentünk egy kivizsgálásra, hogy ha majd tényleg ráállunk, akkor ne évek múlva derüljön ki, hogy nem lehet. A páromnak heresérve volt, én meg pár éve hirtelen meghíztam, és meg akartuk tudni, nincs -e gond. Mivel ott meddő párokat is kezelnek, mindig el kellett mondanunk, hogy mi még konkrétan nem próbálkozunk. De az igazság az, hogy még vissza kéne menni, mert nem fejeződtek be a vizsgálatok. Ott már akkor is rögtön segíteni akartak, hogy babás legyek. Most majd visszamegyek, hogy vizsgáljon meg a nőgyógyász, mert úgy néz ki terhes vagyok. :)))) Hogy fognak örülni.
Mi az ovulációs nap?
Az átlagosan 28 napig tartó női ciklus ( első nap a menstruáció első napja ) közepén, körülbelül a 14. napon következik be a petefészekben hormonális hatásokra a tüszőrepedés. Jellemzője lehet a középidős fájdalom, az ébredési hőmérséklet emelkedése. Az ezt megelőző és követő 3-3 napban van nagy esélye a terhesség létrejöttének.
ha jól olvastam akkor csak 2napig menstruáltál?
Ha igen akkor attól még símán ottlehetett a babuci,mert már rengeteg ilyet hallottam!:-)
hát!!!! senki nem mondta neked hogy a beágyazódásnál kicsit vérezhetsz? ????
Hát kiváncsi vagyok hány hetes lehetsz :):)
elég érdekes:) Ezek szerint akkor október körül eshettél teherbe , nem?:) Nekem ma vagy tegnap kellett volna megjönnnie :) Azért napi 1 litert nem iszok,csak naponta 1 bögrével,pedig eddig nem voltam olyan nagy kakaós :D
De lehet,hogy csak azért iszom,mert fázom a lakásban :D
És eddig nem szeretted a csípős almapaprikát ?:)
Igen? Az jó. Meg is kérdeztem fórumon, ott azt mondták, lehet hogy akkor ment el a baba, úgyhogy el is könyveltem, hogy akkor nincs. Ezért is hitetlenkedem annyira.
megkeresem neked az ide vonatkozó irodalmat várj,
és mióta szeretnétek babát?
igen az nagyon jó! de azért még ma se hagyjátok ki ha lehet :))
Hát... Én voltam egy intézetben kivizsgáláson, és ott két hónapig hőgörbét kellett vezetnem, meg minden, és vennem kellett ovulációs tesztet is. Én mikroszkóposat vettem, azon le volt írva, hogy elvileg mikor milyen a hüvelyváladék. De nem nagyon értettem. Viszont nekem általában a 14-15. napon fájt a hasam. Megkérdeztem az orvost, azt mondta, lehet az a peteérés.
az a pirosas vizelet akkor lehetett a beágyazódás!
Azthiszem vasárnap kezdődött tehát akkortól 3nap?
Vas. voltunk együtt a párommal meg tegnap.Mit gondolsz!:-)
További ajánlott fórumok: