Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A terhesség jelei (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A terhesség jelei
én kivártam türelemmel mig a párom szeretne babát!
Neked nagyon örülök,hogy sikerült,de itt nem sok valakit ismerek,innen lépek.
szerintem egyáltalán nem félelmetes!
Én ösztönösen érzem ,hogy akarom és nem parázom!
Ezek a pasik....:-DD
jaj, az enyém is fél...tegnap pont beszélgettünk erről, és mondtam neki,ha ma nem jön meg ,holnap veszek tesztet,és megcsinálom..erre azt mondta,hogy még nem kell ,mert csak késik..és mondom , mivan akkor ha nem késik,hanem babánk lesz?:) Erre azt mondta,hogy örülne neki, nagyon örülne :) Meglepődne,de örülne..sztem tuti besz**na :D:D
Azt hiszem igen bár én jobban!:-)
Tapasztalatom szerint a férfiak jobban félnek a családalapítástól!:-DD
na tök jó:)
És ő is szeretne babát?:)
Fél éve vagytok együtt és babát szeretnél tőle? Együtt laktok, vagy házasok vagytok?
Bocsánat, nem akarok indiszkrét lenni.
Azt hiszem ő az a fiú akit nekem teremtettek!:-DD
Eddig senkivel nem volt ilyen harmónia!
hát nem korai, ha nagyon szeretitek egymást :) Úgysem az időn múlik :)
Hát igen én azokat írígylem!
Miért korinak találod?:-D
Hát igen én is azt hittem ilyen könnyen megy!
Sok ismerősömnek rögtön össze jött!
Vannak, akik tényleg csak egyszer nem védekeznek és ott a baba. Ők nem mind akarják.
óóó, az még csak az első hónapod volt :) Nem szabad ilyen hamar kiakadni :)
De tényleg milyen nehéz babát csinálni :D Nem? Azt hittem,hogy csak egyszer nem védekezik az ember,és hoplá ott a baba... :)
Na megyek kicsit dolgozni, vagy vmi hasonlót csinálni :D
Örüljetek!!! JUPPIIIJJJÉÉÉÉ!!!
ja szerintem is túl rágörcsöltem!Most tök laza vagyok!:-DDDDD
Akkor most már lassan elkezdek boldog lenni. Kiváncsi vagyok a párom mit szól, ha hazajön. Reggel még hitetlenkedve néztünk egymásra. Jaj de jó!
igen ez igy van! sok ilyen esetet hallottam én is.
Közhely, de általában aki nagyon akarja nem jön össze. Volt egy pár ismerősöm, aztán a végén megunták, nem foglalkoztak vele, és szinte rögtön ott volt a baba.
mindenhol osztom az észt látod :))
Pankusz, ha nekem olyan csíkom lenne mint neked!!!!! Én nagyon boldog lennék!!!!
További ajánlott fórumok: