A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Most várom, hogy leteljen a 2 óra, és levegyék terhelés után a vért. 2x szúrt meg könyökhajlatban sikertelenül, aztán kézfejből vette végül. Hogy most majd honnan fogja...?
Én is találtam talán egy új dokit, tnap sima rendelésén voltam, de van neki magán is. Ő intézte el mára az ir vizsgálatot és azt mondta, h ha lesz köv ciklus, akkor lesz cikluskövetés UHval :) juhú :) viszont valszeg lesz köv ciklus, mára nagyon leesett a hőm. Vagy nagyon korán meg fog jönni, vagy mensiig így lent is marad?! Majd meglátjuk.
Na elkezdek visszaolvasni, mert termeltetek sokat.
Remélem Edit jó hírrel jön :)
Nyugi. Az én hőm... hogy is mondjam, a nappali és esti hőm még mindig alacsonyabb, mint a reggeli :D
és nekem nincs 37 feletti hőm sem, szal nyugi, nem mindenki sztenderben működik :D
hát ez nagyon izgalmasan hangzik :)
az ikrekkel alapból veszélyeztetett vagy?
sajnos az Uzsokiban nem lehet CSAK szülésznőt fogadni :( orvost is kell és meg van melyik melyikkel dolgozik együtt :(
látszik, hogy minden város, minden kerület máshogy csinálja a dolgokat :(
Igen,szuper kis kutyu,de esznel kell lenni mert most is ellubickolt elole es ahogy megmozditottam a hasi aortamat fogta be,mondom basszus lelassult a szivverese.Aztan gyorsan masik kez a szivemre,s rajottem ez en vagyok,kis lurkom meg jol atvert. :) En nehezitett palyan mozgok,mert kettot kell keresnem. :D Ha az egyiket csak hallkan hallom,hajlmaos vagyok azf gondolni hogy csak a masikat hallom messzebbrol es olyankor jon egy kis para,de bizom bennuk annyira,hogy tudom mibdketten ottvannak am! :)
10hettol mar meg lehet oket talalni. :)
Drukkolok nagyon hogy ne jojjon meg es pozi tesztet kivanok mihamarabb!Meg itt mindenkinek!!!
igen, most már ott rendel. 5 évvel ezelőtt még a Bartók Béla úton voltam nála, akkor lecsúsztam a 12. hétről, 15. héten voltam nála, meg a 18-20 hetes nagy genetikán. 15 hetesen derült ki, hogy kukac lakik odabent :)
Nem egy pátyolgatós babamozis élmény hozzá menni. De ugye nem is ezért megyek hozzá ennyi pénzért :o
totál rossz helyre húzza mindkét vonalat :( már az alaphőm sem annyi volt, mint szokott (36-36,1 körül szokott lenni), ebből nem lehet megállapítani semmit :(
Csináltam, tiszta hülye vagyok, de ilyenkor mikor még "semmi más"nincs a kezembe, megnyugtató, hogy látom :)
Köszönöm!! :)
Ez a görbém totálcikkcakk :(
11 napja, ha a görbét nézem.
De az ovum 15 napja volt.
Ovu elötti csend :) Semmi nagyobb kilengès jó lesz.
Kiváncsi vagyok mit mond a doki.
Orvos témához!
Én egyeskémet vidéken szültem, magánrendelésre jártam, nála is szültem és fogadott szülésznőm is volt. Szülésznőm most is lesz!! Tapasztalatom alapján a legfontosabb.
Orvoson én is gondolkodtam, hogy mi legyen. Van most orvosom és gondolkodtam, hogy spórolok ezen és sztk-zok. De aztán úgy döntöttem maradok. Az előző dokim sem hívott be nyakra-főre, remélem ő sem fog. Így azért nem volt annyira vészes. Mondjuk én külön genetikusnál is voltam a kisfiammal és most is fogok menni. Már most!!! bejelentkeztem dr. Hajdú Krisztinához, aki elég elismert név a szakmában a 12. heti uh-ra. Eléggé előre kell hozzá időpontot kérni, és nem is olcsó, de nekem megér ennyit.
szal ez az én nézőpontom.
Ja és nekem magánrendelésen pecsételt a kiskönyvbe...
hát az ehavi görbéhez képest jól :D
nem esett le az alapra :D de én már erre sem alapozok.
:) Edit doktornő én igy szeretlek :)
Te mindig megmondod a tutit :D
az tényleg nagyon alacsony 0,26. Pajzsmirigy túlműködésre utal.
Nézess T3 és T4 és Anti-tpo-t is. Azokból kiderül mennyire komoly a dolog.
és nézess friss TSH-t is, az óránként változhat, stressztől, sokmindentől függően.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?