A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
aztajóélet, van egy ára Gyarmatinak...
Jex Annáról már én is olvastam, nincs egy weboldala sem, szájról szájra terjed a telefonszáma és lehetetlenség hozzá bejutni.
Jó reggelt, csajok!
Hát ma reggel is csontnega. Amúgy hivatalosan is késik. Ugyanis visszagondoltam kicsit, előző ciklusban szerda este szurkált ovukor és 2 hét múlva kedd este jött meg.
Most keddtől szerda délelőttig szurkált, tehát ez alapján tegnap délelőtt kellett volna megjönnie.
Semmi mensis tünetem nincs most, éjjel a hasam sem görcsölgetett és a hőm sem csökkent.
Lemonchello, mi van veled, mentél ügyeletre?
Fibi, én még tavasszal voltam a zuglói sztk-ban, egyébként ott a Fekete dokit dícsérik, nekem most van hozzá egy időponton október közepére, meglátjuk. Még sosem voltam nála.
Hajdúval semmi bajom nem volt, amíg fogigátlót írt fel meg rákszűrést csinált, évekig jártam hozzá.
Most beszélgettük tegnap őt: [link] de nincsenek árak a weboldalán.
Egyébként, ha nem is az Örs környéke, de Zugló: én még mindig Timmermannt ajánlom: [link]
Csimicsanga, írj ide nekünk a várakozás alatt :) majd mi lefoglalunk :)
Dunham, gratula az eredményhez, mostmár nagyon jól álltok friss babások! :)
Sziasztok lányok.
Elmaradtam tegnap az olvasásban, de ma pótolni fogom, ugyanis megyek ma IR vizsgálatra, szóval lesz két fölös órám!
Dunham: Szerintem is szuper ez az érték! Ilyenkor lassúnak tűnik az idő, de meglátod, hamar eljön a péntek. :)
Lemonchello: Orvoshoz remélem hamar eljutottál. Sok volt itt a csoportban is a negatív tapasztalat ilyennel kapcsolatban. De remélem nálad nem lesz gon! Kitartást!
Jó reggelt mindenkinek!
Edit! Várunk! :)
Lemonchello remelem elmentél dokihoz es mindnen rendben van!
Fulop köszönöm a biztatást! Annyira örülök :)
Annyira kiváncsi vagyok, hogy pénteken mit fogunk látni! :) nagyon várom már!
Csajoooook! :)))) megjött az eredmény :)
Mar aludtam, most folebredtem vmiert es látom világít a telo.
Nem is szamitottam ilyen értékre, mivel 369 volt szombaton es most 1507 :) en olyan boldog vagyok
Nekem volt olyan, hogy fájt az egyik oldalon a pocim, a köldökkel egy vonalban. Nekem nem is a hasam elöl, inkább az oldalam. Olyankor én oldalt feküdtem, és simiztem. Most ez biztos viccesen hangzott, de ez valahogy megnyugtatott.
Ha jobb oldalt elöl a pocin, köldökkel egyvonalban fájt nekem (babásan vagy mostanság) akkor emésztőrendszeri problémám van.
Téma volt a cigizés. Régen én is cigiztem de kb. tíz éve nem gyújtottam rá. Pedig sokszor ott voltam a közelében, volt pár hullámvölgy.
Jajj, valaki írta a gyertyázást. Néha én is gyertyaállásba vágom magam akció után. Vagy párna a popsi alá.
Nekem is hátrahajló méhem van.
Helló csajok!
Itt vagyok én is, délben haza kellett jönnöm, mert rosszul voltam. Vettem be deadalont és végigaludtam a délutánt. Egyszerűen a melegben semmit nem kívánok és napok óta alig eszem, iszom. Azt hiszem ma ez ütött vissza. Mensim viszont el is múlt, nem vitte túlzásba hálistennek, szóval lassan belekezdhetünk az új hónapba :-)
Fildus, örülök, hogy minden okés! Szorítok továbbra is.
Skate, helló kismami! Jó látni, hogy nem felejtettél el bennünket! :-)
Dohány Kati, Roxie, sajnálom, hogy megjött.
Edit, ne csüggedj,lehet még pozi az a teszt holnap vagy holnaputan!
Marcsi, veled mizujs?
Szia! Nekem a négy terhességből (2 gyermek van, 2 missed ab) sosem volt beágyazódási vérzés. De valakinek van. :)
És hogy lehet-e érezni? Én sosem éreztem semmit.
Dohány Kati sajnálom hogy megjött.
A magvak ilyen gyorsan csiráznak?:o
Milyen edzésre gondoltál?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?