A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
ja, hát ha az inzulint és mindent nézetni akartok, AMH-t pl akokr tényleg brutál sok.
Én kb. 80ezret hagytam már a Centrumlabban...
Tényleg cikcakkos. De ilyennel is simán teherbe lehet esnik mármint ez is jelenthet jót. 14 napja van "fenn" a hőd, bár csökkent, de még nem annyi mint mensikor. Nálam sajnos a csökkenés mensit jelzett, pedig csak 1-2 tizedet csökkent. mutatom:
mostani:
remélem holnapra már lesz változás valamilyen téren. POzi teszt jóljönne :)
magánban? Kva sok :D ha mindent meg akarsz nézetni :(
Én tavaly magánban voltam, a terheléses cukortól elkezdve, a terheléses inzulinon át, tsh, t4, t3, anti tpo meg sima labor is volt benne, d vitamin, vas minden nyavalya. Vagy 40 dolgot néztek
kb 45-50-et fizettem, már nem emlékszem pontosan
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Akkor a Halászhoz senki ne menjen, ha sztk-s beutalót akar.
Hölgyeim, nődokis kérdés:
Ha magándokihoz mész, ő írhat beutalót sztk-s vérvételre?
Van egy jó magándoki, aki sztk-ban is rendel. Oda nehéz bejutni hozzá, na meg gondolom a vizsgálatokra is könnyebben kiír, ha magánba megyek. Megteheti? Vagy csak magán úton intéztetheti a vervetelt?
Igen, igen!!!
Valaki, aki már átélt ilyet elmesélné hogy zajlik?
Bemegyek egy ügyeletre és? Ott mindig, éjjel is van mindenféle orvos? Vagy nem is nőgyógyász vizsgál meg ilyenkor? Vagy mi történik? Honnan tudják, hogy baj van, vagy nincs és milyen gyógyszert kell adniuk?
Szivesen, máskor is! :)
Persze majd mesélek, bár ott tartanánk már :D
Egyébként még messze van :( október 27-én reggel 8-ra van időpontom. Persze ez még változhat, ha két hét múlva már a babócát is látjuk és lesz crl-m akkor vissza kell hívni, mert attól függően változhat az időpont, mert ugye itt nagyon fontos, hogy mikor mész
bármi lehet sajna, én már ezt mondom :)
van, aki érzi a tüneteket már az ovutól. 2 hét múlva kiderül.
nekem is volt olyan hónap, hogy 10 napig görcsölgettem, puffadtam, aztán megjött, bármi lehetséges.
csajok, ez durva, hogy 2 hónapra előre kell bejelentkezni a magán rendelésekre is :(
régebben poénkodtunk, hogy még meg sem születik a bébi, de már be kell iratni az óvodába...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?