A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
arra már én is gondoltam, egy hcg-t nézetni, de az idő pénz, itt is nagyon látszik :D
inkább várok 2-3 napot :D ha péntekig sem jön meg és a tesztek is negák péntek este vagy szombaton nézetek egy hcg-t :)
:) Sziaa jó hogy újra benéztél :) még pár nap van ovuig mutatom a görbém olyan kis aranyosnak látom :D ha lehet ilyet mondani rá :D Te mit szólsz hozzá?
Köszike a pozitiv energiát :)
Sziasztok! Csak kapkodom a fejem, hogy mennyi minden történik, győzök visszaolvasni.
Edit: én még mindig nem venném biztosra azt a nega tesztet, drukkolok :)
Lemonchello: remélem tudtál orvoshoz menni, és minden rendben van.
Nálam eseménytelen napok, illetve annyi, hogy most vettem észre a márciusi leleten, hogy a TSH-m 0,26. Ami csöppet alacsony. A doki anno átnézte a 3 oldalnyi leletet, és csak a tesztoszteront mondta hogy nem jó, a TSH-t nem kifogásolta. Ezért nem is nézegettem én a leletem, csak most hogy az optimális teherbeesésről olvasgatok, azt írják, hogy 1-2 kettő között az igazi. Valakinek tapasztalat?
Edit!
Vegyél clearbluet (elég az olcsóbb) és walentint! :)
Ezek jók. És nagyon szorítok!
hú, de izgalmas, tényleg működik a szívhangfigyelő? és megtalálod mindkettőt külön-külön?
azt hiszem Skate is írta, hogy neki is van és hogy milyen jó :) annyi kérdésem lenne felétek! :)
már 12. hét jön, te jó ég!
nagyon drukkolok és gondolok rátok hétfőn!
Jó Reggelt Csajok :) Apránkènt olvasok vissza.
Dunham hatalmas gratula :)
Edit22 drukkolok a pozi teszthez :)
Fulop minden rendben lesz :)
Reni nagyon várom a fejlemènyeket lehet vannak majd viszzaolvasok :)
Marcsix biztos fini volt az a kaja :) Hol tartasz a ciklusban?Küldöm a pozitiv energiákat :)
Fibi várom a pozi tesztedet :)
Lemonchello ha vèrzel doki,kórház,ügyelet!!!
Skatebabe,Micike31,Krisztinna,Trixi hogy vagytok?
Sziaaaa! :) Koszonom jol,epp most mielott ezt leirtam,behallgatoztam a szivhangfigyelommel hozzajuk(mindketto megvan) es szepen pulzal a szivecskejuk ♡♡
Kb egy hetet kell kibirnunk,hogy fellelegezhesseunk(ugyebar az a bizonyos mumus 12.het...) Eleve a vetelesek miatt,meg ikerterhessegrol csak ezt betoltve beszelnek az orvosok.De nagyon bizom bennuk,hogy mindketto ott fog integetni a hetfoi uhun! :)
Nem, sosem szokott késni. És a szurka keddtől szerda délelőttig tartott, ez tuti, pont akkor nyaraltunk.
Ráadásul ez töknyugis hónap volt, nyaraltunk, még a vitaminokat is csak hébe-hóba szedtem.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?