A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Ohh már nem is vagyok szomorú, megújult erővel fogom végig sexelni az egész hónapot és ha megint game over lesz akkor folytatom, folytatom....
Addig teljes gőzzel járok az ismerőseimhez babázni:)
Süt a nap ezerrel, beköltöztünk a new lakásunkba, kell ennél több??IGEN IGEN IGEN, idővel, ha úgy akarja, egy kis pöcsös!Akinek addigra a világon mindent megteremtünk!
Hajrá lányooooooooK!
Szép napot mindenkinek!
hello, csak gyorsan bekukk, aztán megyke is:)
Kérlek benneteket felejtsétek el azta tesztet, ami egy függőleges, egy vízszintes csíkból kell, h eredményt mondjon, alig látzsik rajta vmi, ti meg majd csak paráztok, fölöslegesen, h akkor mivan?
vegyetek coraxot, nekem bejött:)
tök egyértelmű, két erős csíkot mutat, ha ketten vagytok.
És aki még csak most tesztel várjon pár napot azután, h meg kellett volna jönnie, h nagy legyen az öröm!!!!
Ha túl korán tesztelsz, nem látszik a két csík, pedig lehet ott a Muki:)
és dobjátok ki a mikroszkópot, és ne mérjetek egyfeszt, csak legyetek szerelmesek, kívánósak,kívánatosak, bújósak, és spontánok:)
Az előző hónapokban volt olyan, hogy 3-4 negatív tesztem is lett, nagyon sokkoló érzés volt, de mindig van remény, nem is gondoltam, hogy ilyen hamar eljön, hogy megint azért izgulok mert késik, de mégis, szóval soha nem szabad feladni.
Pénteken szerinte tesztelek, remélem addigra már kimutatja, de lehet várok vele vasárnapig, hogy tuti eredményt kapjak...
Áhh el sem hiszem...remélem, bizakodok, nagyon akarok, légyszi légyszi:)
Hát igen, nagyon nehéz! 3teszttel próbálkoztam már! Első kettő ugye nem mutatott ki semmit (egy vízszintes, egy függőleges csík volt)), a 3. teszt meg negativ lett.
Én nagyon szorítok Neked!!!
És hát várunk, várunk... csak lenne eredménye ennek a nagy várakozásnak, és bizonytalanságnak!!!
Legnehezebb de várnod kell mindenképp...végülis az esélyed meg van, hogy van ott bent valaki, de ezt jobb lenne doktor bácsival tisztázni, vagy várni pár napot, és teszttel próbálkozni.
Azt szokták mondani, hogy babás vagy és mégis vérzel, az jóval kevesebb és jóval kevesebb ideig tart.
Sajnos marad a várakozás, mint nekem is...Tudom-tudom, nincs nála rosszabb..
Nekem a cicik eléggé feszesek, iszonyat nehéz ez a pár nap a tesztig...
Remélem befészkelte magát valaki...valaki, akit már nagyon szeretnénk...
Kicsit félek, mert azon kívül, hogy a cickók feszesek, semmi jele...de se annak, hogy baba van, se annak, hogy jön a mikulás...HM????????
Babás pozitíves tesztet kívánok mindenkinek!
Mi újság leendő kismamák?
Nálam még mindig semmi, a cickók feszülnek, fájnak, egyre csak növögetnek:)
Lassan kéne csinálni egy tesztet, de biztosra akarok menni...
tamo, kérzs egy kis picike pofont?:)
nem, nem baj!!!!!!!nekem se volt!!!naaaaa, ne izélj, nyugodj meg!
Most láttam páfrányokat :)))
De nincs megnövekedett folyásom az baj?
Szia Kundera.
Bocsi csak nem írt senki így kajolni mentem. Még lenne kérdésem.
Nincs 2elengedhetetlen tünet"
Mindenkinél más. egy husi bnőm kb négy hónapig gyakorlatilag semmi se érzett, nem is látzsott rjata semmi, csak az UH győzte meg mindig, h ketten van.
Sokminden lehet. Az is lehet, h volt baba, de ment magától nyom nélkül. Az is lehet, h az UH még nem látja, mert olyan pici. Az is lehet, h van petezsákod, amit esetleg lát a doki, az azért látzsik, de nincs benne embrió: abból vagy lesz még, vagy nem.
Türelem, várj még kicsit!!!!
A pozitív teszt pozítív, így nem csal.
Olyan lehet viszont , h ott a baba, de még nem mutatja ki.
Előre szedjetek folsavat!!!
önmagában az is elég, és nagyon nagyon fontos!!!!hogy majd ne őrüljetek meg a 12.heti Uh körül, h beteg lesz-e a baba!!
FOLSAV!!!!!!!!!mindenkinek!!Sok doki mondja, ha már scak akkor kezded el szedni, mikor épp két csíkos vagy, akkor az lehet késő.Perzse jobb későn, mint soha.
Jaj, itt már megint mindenki mikroszkópozik, meg mér, pedig csak szexelni kell, szerelemből, vágyból!!
A ygerek nem olyan, mint egy leves, h megnézed mi kell hozzá, megveszed, és otthon összerakod pont úgy és pont akkor!
Csak szeressétek egymást apával , csak úgy, mert jólesik. ebből lesz baba. Lásd mi:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?