A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jaj már!Pedig úgy vártam a jó hírt, francba.
Sajnálom, de hátha van még remény, a helyedbe mindenképp elmennék dokihoz, nem egészen normális, hogy ilyen hosszú időre kimarad a menszi.Szerintem...
Kitartás!Ne legyél szomorú!
Amúgy rendesen megjött?
Nekem egyenlőre semmi, de tünet sincs nagyon, cicik feszülnek, nyomásra érzékenyek, hát nem tudom mi lesz ebből....
Zoé!
Reggel megjött, fájó görcsök kíséretében:S:S! Dokihoz 10re mentem vna, de lemondtam, mert muszáj volt bevennem fájdalomcsillapítót+görcsoldót! Így meg megvizsgálni sem tudott vna rendesen, meg vérvételre sem tudott vna elküldeni! :S
Gondolom ezek után nem lehetek babás:S Vagy volt vkinek hasonló? Hogy kihagyott 1-2hót, majd megjött, és mégis babát várt??
Nekem teljesen mind1 ki hozza, csak jöjjön már:)
Mindenkinek sok sok sikert, vasárnapi menszit nem várós csajok hogy álltok?
Nekem eddig semmi, cicim befeszült, kemény, mint a dió:)
Ha holnap se jön senki/semmi, akkor csütörtök fele tesztelek...Szerintetek akkor már kimutatja?
:D
Nekem Bencust meg a télapó dugta a pocakomba!!!
Imcsire 2, 5 évet! Ő most lesz 7 éves!Bencénél már óvatosabb voltam , és úgy voltam vele, jön amikor akar! rá nem is kellett csak 3 hónapot!!!
Nem lesz semmi baj!!!
Menj el a dokihoz, mond el mi a panasz és ad rá gyógyszert! A kis manó meg tudja hogy várjátok , és biztos kapaszkodik ügyesen!!!
Nagyon köszönöm, nagyon rendes vagy.Próbálok nem aggodalmaskodni, de már anníyira régóta szertnénk egy picit, hogy féltem mindentől.
A párom el sem akarta hinni, hogy + a teszt, megcsináltatta velem másnap újra,(már egyből 2db-osat vettem), és az még erősebb csíkos lett.Nagyon boldog vagyok, most lesz a szülinapom, ennél szebb ajándékot sosem kaptam még.
Ti mennyit vártatok a picire?
végül is azért nem lehet eldönteni, mert lehet a vetélés jele is , de lehet az alacsony HCG -nek a jele!!
Én nekem utrogestant írtak fel!!
Ha mész a dokihoz úgyis megmondja! de az idegeskedéssel ártasz a legtöbbet!
Pihenj sokat , kapcsolj ki, nézz valami filmet!! bármit! csak ne arra gondolj hogy baj lehet!!
Hidd el segít!!
És nagyon drukkolok!!
tudom milyen rossz , ha sokáig kell várni a babára!!
Ha holnap reggel csinálok egy tesztet, az kimutatja?
Az elmúlt időben 5-én jött meg, de előző hónapban 7-én, akkor nagyon éreztem, hogy babás vagyok, szerintem levált...
Nem tudom mi van ilyenkor, tegnap volt 5.-e de lehet holnap megjön...
Lehet nem kéne ennyit agyalnom, de ez a megőrüléses időszak...
Hétfő!Menszesz sehol!Mellfeszülés van!Hmm, kiváncsi vagyok, úgy érzem meg fog jönni...
Cloe mikor mész orvoshoz? Rögtön beszámolni, hogy mi volt
Sziasztok!
Segítsetek légyszi. A felpuhult méhszáj és az enyhén krémes vizes folyás a mensi előtt van, vagy babás tünet? Tegnap kellett volna megjönnie, de még nem merek reménykedni.
Fel a fejjel, süt a nap, csiripelnek a madarak:)
Ne legyél szomorú...
Örülnék!!!:)
3teszt közül egyik mutatott negatívat, a másik kettő meg nem volt jó (1vízzintes meg 1függőleges csík volt)!
Amúgy tényleg minden jel erre mutat, jaj hnap után doki!!! Kicsit tartok tőle!!!
Nekem meg hajrá!!!:)
Jah és képzeljétek el...ma dobálom be a mosógépbe a ruhákat, és kezembe akadt egy rugdalozó...fogalmam sincs honnan került oda...alig várom, hogy haza jöjjön a szerelmem, hátha ő tud róla valamit..
Lehet ez egy jel:))))))))))))
És lehet én már megbolondultam:)))))
Húha!!Akkor tuti babás vagy!Irány a doki!Bár már én is ott tartanék...
Kicsit megdagadtak a cickók, de szerintem ez a menszesz előtti jel...sajnos...
Még van, de azért, ha 10 nap múlva sem jön meg és még mindig negatív a teszt, akkor menj el dokihoz! :)
Sok sikert!
Szia!
Szóval van remény?
Szia
Én a 30. napon negatívat, a 33. napon pozitívat teszteltem! Várj pár napot, ha nem jön meg, akkor próbáld újra! Kitartás!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?