A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok lányok! Sajnos én kiszálltam most a körből... De nem baj, mert még nem is voltak igazi próbálkozások, az ezután fog következni. :)
Nektek drukkolok és némán olvasgatlak titeket itt a fórumon. További szép napokat! Puszi
Jó reggelt! Nagyon remélem, hogy nem fog megjönni, de úgy gondoltam, hogy ha péntek reggelig nem lesz semmi, akkor tesztelek. Egyébként én mérem a hőmet is. Tegnap reggel 37,1 volt, ma először 36,9 aztán 37. Nem tudom, hogy ez menszi előtti csökkenés vagy nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki. No majd meglátjuk. Veled mi újság? Érzel valamit?
Jó reggelt vesszőcske!
Nekem sem sok folyásom van, csak a hüvelyben van krémes. Mikor akarsz tesztelni? Én majd csak a hétvégén ha addig nem jelentkezik pirosszka.
Nekem nem nagyon van folyásom, legalább is említésre méltó. Majd meglátjuk a héten, hogy mi lesz. A naplódat meg lehet nézni, mert én nem tudok eligazodni ezen az egészen. Jó éjt!
Neked milyen a folyásod? Nekem sok és krémes. Pedig ilyenkor már mindig száraz vagyok.
Na persze mindennap megírom, meg naplót is vezetek itt a hoxán.
Szorítok neked.
Jó éjt
Hát ez akkor már elég izgi!!!!! Majd azért írd meg, hogy ha történik valami. Én továbbra sem érzem azt, hogy holnap megjönne, bár nem akarom elkiabálni.
semmi gond. mindig a 28. napon kezdek el élénkpirosan pecsételni, majd a 31-32. nap erősen megjön. Ez már évek óta így van ( amióta abbahagytam a fogamzásgátlót )
jaj, ne haragudj, ez elkerülte a figyelmem, hát így már eléggé izgalmassá kezd válni a helyzet :) Lehet, hogy nem is kell már az a vizsgálat. Egyébként szokott késni?
Na oké. Mennék én vizsgálatra. Tegnapra vártam, de nem jelentkezik. :-P
Én nagyon szorítok érted, hogy sikeres legyen a vizsgálat, és eredménye is legyen. Nagyon jól viseled, de azért ne törődj bele, sok mindenkinek sikerült úgy, hogy már teljesen lemondott róla mindenki.
Most kezdődnek a vizsgálatok. Ha megjön a ciklus 3. napján kell több fajta vizsgálatra menni.
Már túl vagyok a sokkon, az önvádon és az írígységen. Kezdek megnyugodni és beletörődni.
Ez tényleg elég érdekes, de nem akarlak elkeseríteni, én múlt hónapban is bebeszéltem magamnak, amikor megjött azt hittem, hogy elvetéltem, persze aztán rájöttem, hogy ez bizony a normál menszim. Egyébként a barnázásról azt hallottam, hogy ha valaki várandós, akkor is előfordulhat kisebb, rövidebb ideig tartó vérzés is. Szerintem, ha holnap sem jelentkezik semmi, csinálj egy tesztet holnap után reggel, hátha...
Igazából ha így kezdődik, akkor néhány órán belül megjön görccsel együtt, emiatt ilyettem meg. De most még mindig görcs sehol, barnázás pedig eltünt. Rejtély vagy csak tudatalatt befolyásolom magam... :)
Neked így szokott jelentkezni a menszid?
Szia! Voltatok már orvosnál? Te hogy birod? Nekem annyiból rossz most, mert van 2 barátnőm, akik már várandósak, és mi ezt úgy terveztük, hogy milyen jó lenne, ha nagyjából egy időben születnének a gyerekeink. Szóval már csak én vagyok lemaradva
:( De nem olyan túl nagy gond, ha most nem sikerült, csak jó lenne már tudni, hogy mire számíthatok.
Jaj, kicsit elkezdtem barnázni... :(
Mi 2,5 éve:-( Nekem tegnap kellett volna megjönnie.
Szia! Mi nem olyan rég óta próbálkozunk (2 hónapja), de annál inkább akarjuk már a babyt. Holnap kellene, hogy megjöjjön, de egyenlőre még semmi jele. Voltak jelek, amire felfgyeltem pl: hasszúrka peteérés után, fáradtág vagy 4 napja, sűrű pisi, ma meg érzek egy kis émelygést is, ami nem akar elmúlni. Csak attól félek, hogy ezeket én beszéltem be magamnak. És te?
Hali! Mi újság? Jó lenne, ha a hőm így maradna, ha holnap sem megy le, akkor még izgibb lesz, mert hát ugye holnap nem kellene, hogy megjöjjön. Most nem fáj a hasam (viszont a cicim alap helyzetben is fáj, főleg bal oldalt) pedig nekem már napokkal előtte nagyon beszokott görcsölni, de most nem, úgyhogy várok :)
Szia Vesszőcske!
Megvallom őszintén izgalommal olvasom a várakozásodat és nagyon szorítok, hogy sikerüljön.
Tudom már biztos elmesélted ezeket de nem akarok visszaolvasni.
Mióta is próbálkoztok? Hány napja késik? Mit érzel?
Köszönöm, hogy együttérzel velem, jól esik, mert már kicsit el vagyok kámpicsorodva :) Nekem már az is jól esik, ha valaki válaszol, vagy ír valami bíztatót. Mégegyszer nagyon köszönöm, és én is nagyon drukkolok neked!!!!!
Most látom, mindenki elment... :(
Hát addig is drukkolok nektek, remélem ma még később találkozunk. :)
Olyan jó olvasni ezt az interaktív beszélgetést, szinte én is szóról szóra ezeket írtam volna :)
Egy kérdés: van-e különbség a hasfájdalomban a "megakarjönni/beágyazódás" és a tényleges PS fájdalom/görcs között? Mert én most úgy érzem, h nem annyira lent, hanem sokkal feljebb fájdogál a hasam (de nem is fájdalom ez, hanem "érzem a hasam" érzés).
sziasztok, én is megyek, nekem meló van:(
Sziasztok!
Nekem is mennem kell majd este leszek sziasztok!
na most elmegyek ebédelni aztán jövök,ha már nem lesztek esetleg akkor :Sziasztok!!
Persze hogy mesélek és remélem nekem is lesz csak egy halvány csík mint neked!
na majd mesélj mindenképp
Holnap délelött akarom megcsinálni amikor hazaérek a városból nekem is az lesz a 30.-dik napom csak!
de jó!!! akkor tuti, hogy mist is sikerült!
További ajánlott fórumok: