A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Veled együtt izgulok, és drukkolok! Én is pont erre igyekszem gondolni, h az élet a Jóisten ajándéka, amikor itt az ideje megkapjuk és megtudjuk :).
Szia, köszi a megnyugtató választ. Nehéz lesz kivárni azt a sok napot - bár a legfontosabb, h ne jöjjön meg addig :).
Sziasztok lányok! Ma borzasztó reggelem volt. Fél hatkor kipattant a szemem, gyorsan megmértem a hőmet és 36,6 volt. Mondanom sem kell, hogy nem bírtam vissza aludni, bőgés lett a vége. No erre már a férjem is felébredt, teljesen maga alatt volt, fél, hogy esetleg vele van valami baj. A vége az lett, hogy én vigasztaltam őt :) Aztán visszaaludtunk, mert hát mind a ketten 9-re járunk dolgozni, és 8-kor kelünk. Fél 9-kor megint megmértem a hőmet, és 37,1. Na ezt már végképp nem értem, mondjuk korán reggel soha nem mértem, de akkor is... Minden esetre a bőgés és önmarcangolás közepette elhatároztam, hogy nem fogom ma megvenni a tesztet, és nem csinálom meg holnap reggel, inkább megvárom, hogy megjön-e. Most úgy érzem, hogy egy hetet is képes leszek várni, mert rájöttem, hogy nem lehetek ennyire türelmetlen, és ha a jó Istenem is úgy akarja, úgyis lesz majd egy babócánk nekünk is.....
szia ha továbbra se jön meg pár nap mulva tesztlnék,nem mindenkinek mutatja ki az elmaradt menszesz után ilyen rövid idön belül.
nekem is 5-6 nappal utána mutatta ki csak.
Sziasztok lányok! Látom többünknek szombaton kellett volna nemjönnie. Nekem is késik már 2 napja (semmi előjel), de semmi terhességi tünet nincs, csak a hőm van még fent. Ma reggel teszetletem, de sajnos -. Ez a teszt korai lehetett?
Szia! :)
Akkor már csak 1 nap és tesztelsz....:)
Nagyon drukkolok Neked!
Nekem annyi változott hogy a melleim ma reggelre már jobban fájnak! Viszont nagyon fáj a fejem és trüsszögök is, remélem nem vagyok beteg és nem azért érzem a derekam meg nem azért vagyok fáradt...
Én kb 1 hete éreztem ugynezeket (hasfájás, szurka, mellfájás ami mostmár elég erős, kisajkaim lilásak, kb. 4 napja fáradtság, meg sűrű pisilési inger). Nekem kedden nem kellene megjönnie, én aznap reggel csinálom meg a tesztet, mert félek a pofára eséstől :) De hányingerem nincs, szagokra nem vagyok érzékeny.
Szia megyek én is várom a híreket jó éjszakát!!
Én is nagyon örülnék neki:))))))))))
Na meek,elteszem magam holnapra.Szia!Jó Éjt!!!
Persze hogy beszámolok de te is mert nagyon kíváncsi vagyok!Lehet hogy együtt leszünk babásak?????Istenem de jó lenne!!!
Remélem igazad van szerda reggel akartam én is megcsinálni de kedden veszem meg a tesztet és ha addig nem jön meg úgyse tudom megállni hogy ne csináljam meg délután. Akkor szorítok neked gondolok majd rád és bízzunk a két csíkban!!!!
de az eredményről mindenképp számolj be:D
sztem a barnás csepp miatt meg ne aggódj:))
én úgy gondoltam h vagy szerdán vagy csütörtökön
Tesztet mikor csinálsz?én még várok vele pár napot úgy tervezem hogy kedden csak aggódok emiatt a 2csepp barnás dolog miatt!
A tüneteim azok ugyanazok mint neked,bár a hővel én egyáltalán nem foglalkozok
Jaj azt elfelejtettem írni hogy szívből gratulálok neked!!!!!
Köszi azért még két napot várok a teszttel akkor lesz a ciklusom a 30.-dik napon amúgy általában 26-27 napra megszokott jönni reménykedek nagyon!!!
Én is azt hittem,koppanok,mert nagyon sokszor úgy volt,de pénteken teszteltem egy pozitívat,úgyhogy mindent bele!!Szorítok:)))
Ááá,nem lehet általánosítani.Amikor kolléganőm az első bébivel(fiú) volt terhes undorodott a kávétól,viszont amikor a kislánnyal volt terhes kifejezetten imádta a kávét.Vannak ilyen-olyan babonaságok,amiket még a nagymamám mondott,ha émelyeg vki,akkor hosszú hajú lesz a baba,ha savanyút kívánsz kislány,ha édeset kisfiú lesz a bébi stb.(mondjuk,ez elég sok ismerősömnél bevált!!)Spec.én semmitől nem undorodom,csak amitől régen is:))Egyébként,Ti tudtok ilyen babonaságokat babával kapcsolatban??
Szia köszi én is drukkolok neked megkérdezhetem neked vannak hasonló tüneteid mint nekem?nekem talán még annyi hogy kicsit fáradtabb vagyok sokat ásítozok,de már tesztet se merek csinálni nehogy megint koppanjak mint már párszor!
Szia!Akkor egy cipőben járunk,nekem is 13án kellett volna megjönnie de még semmi.Drukkolok neked!
Sziasztok lányok! még új vagyok ezen a fórumon nemtudom mit gondoljak 29.-én voltunk együtt a párommal 13.-án kellett volna megjönnie eddig semmi illetve ma nagyon halvány barnás folyás 2 csepp a hasam jobb oldala napok óta fájdogál mintha megakarna jönni a derekamat is érzem 3 napja a hőm. reggel 37 körül van viszont a mellem nem igazán fáj hányinger sincs ettöl még lehetek terhes?
21-én vagy 22-én kéne megjönnie! Már vettem egy tesztet és szeretném jövőhét pénteken (19-én) megcsinálni mert nagyon-nagyon kiváncsi vagyok...:)
Tüneteim: szurkáló érzés, kisgöcsök mint a mensi elött de enyhébbek, és a derekamat érzem! És nagyon nagyon fáradt vagyok sokkal hamarabb kidőlök és álomkorban szenvedek 1-1 nap! A mellem ma kezdtem el érezni, de nem feszülés inkább fájást érzek! Szóval ennyi...:)
Szerintem nem álltalánosítható. Nekem 2 barátnőm is van, akik 5 ill. 9 hetes terhesek, és egyáltalán nem undorodnak a kávétól. Egyébként van valami más tüneted? Mikor kellene, hogy megjöjjön?
Sziasztok!! :)
Lenne egy kérdésem:
Én a kávé illatától nem vagyok rosszul! Sőt kifejezettem kellemes mint mindig amikor megszaglászok egy csésze kávét... Szóval mennyire általánosítható ez a kávés dolog??
Gondoltam megírom a tapasztalataimat (attól függetlenül, hogy megjön vagy sem, mert hát miből tanulna az ember lánya :) A hőm ma este 37,4. Kíváncsi vagyok reggel mennyi lesz. Azt olvastam, hogy sok minden befolyásolhatja (pl: üdítő fogyasztása stb.) Hát minden esetre érdekes, és izgi.
De ha van mensi, az sem túl jó, nem Vilikém? Ne írj negatívumokat a hővel kapcsolatban, mert befordulok :) De ez a mai már nagyon jó nem???
:))nekem se volt vmi rendszeres a ciklusom,sosem pont 28 napra jött meg.Én is csak azért teszteltem,mert nem jött meg,mert mostanában már csak a hasam kellemetlenkedik időnként,ja,meg többet alszok,mint egy medve:)))basszus....
Nagyon köszönöm a válaszokat. Igazából akkor ebből ne induljak ki, mert mindenkinek más. Szóval megvárom a kedd reggelt és tesztelek......és reménykedek.......csak reménykedek :)
További ajánlott fórumok: