A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia Mimzy!
Köszönöm:) Jövő hét csütörtökön megyek dokihoz, az már a kimaradt mensi utáni 10. nap lesz, remélem majd látszik már valami:)
Visszagondoltam, hogy mióta vagyok fáradt, és így kb. pont peteérés környékén eshettem teherbe:)Akkkor most lehetek kb.2 hetes, jövő héten meg már 3:) Vagy az utolsó mensitől számolják?
Te hány hetes vagy? És hogy vagy?
Sziasztok! Nekem vasárnap lenne esedékes a mensim... remélem nem jön! :) Viszont szinte minden tünetem elmúlt, csak a mell fájásom maradt meg, meg hogy nagyon fáradt vagyok! Annyira boldog lennék ha kiderülne hogy babát várok :)
Ilda nagyon drukkolunk Neked!!!
Én szerintem kedden csinálom meg a tesztet már ha nem jön addig meg...
Sziasztok!
Ki az aki velem együtt még mindig csak várakozó állásponton van? Mármint, hogy várja a mensit, de nem jön..
Nekem még most is olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni!
Biztos, hogy te is átéled ezt az érzést:)
Én is nagyon-nagyon gratulálok! :D
Szép terhességet neked... és persze gondmenteset! :D Utána pedig soksok kakispelust! :DDDD
Vigyázok! Elmondtam a férjemnek, rettentően boldog volt:) Még az orvoslátogatásig megpróbáljuk visszafogni magunkat, de nagyon örülünk:)
Amúgy nekem is gyanús vagy:) Csináld csak meg azt a tesztet!
Szia!
Köszönöm! Vigyázok rá, nagyon!
Hááát... nem akarok hülyeséget mondani, de ez akár baba is lehet! :)
Bnőm járt most így... észre sem vette a 12. hétig, hogy babát vár... tudom... ez nagyon ritka... és különleges eset... és emiatt ne bizakodjon senki... csak ugye neki is így volt... minden hónapban egy napig vérzett, utána csak pár csepp volt két napig... és kész! :) Azt hitte hormonzavar... kislány lesz! :D
Szia!
Mi együtt voltunk a férjemmel peteéréskor,késett a mensim 3 napot aztán megjött az elsö nap megvolt rendesen bár akkor is csak úgy amikor pisilni mentem,azóta pár csepp volt még egy tisztasági se telne meg vele,ma meg már szinte semmi sincs nekem 4-5napig meszokott lenni.Most reggel kicsit émelyegtem,szédültem meg fáradékony vagyok persze könnyen lehet hogy a hormonjaim szórakoznak velem nemtudom!!
Szia!
Engem minden hónapban megviccel a szervezetem. Addig is, amíg babát akartunk, és most is, amikor már férjem sincs. :)
Félidőben néha van egy-két csepp rózsaszín, amikor a peteérés van (sacckábé).
Majd mensi előtt egy héttel már van pár csepp rózsaszínes-fehéres, néha pirosas vagy barnás folyásom, szédülés, hányinger, baromi nagy étvágy, mellfájás. :) Majd egyszercsak elönt a vér és mensizek 3-4 napot! :) Így telnek a hónapok... doki tehetetlen... azt mondta semmi nem indokolja ezt... úgyhogy fél éve nem voltam már nála... elegem van belőle! :D
Tervezem a jövő heti orvoslátogatást, de más okból... remélem ír fel nekem fogamzásgátlót! :)
Biztos minden rendben lesz!Akkor most nagyon vigyázz magatokra!A párodnak már elmondtad?
Lehet hogy csinálok egy tesztet mert végülis ha úgy számolom 1,5 napig volt meg mert már tegnap is csak pár csepp volt meg meg még annyi sem úgyhogy nemtudom mi van.Lehet hogy csak a hormonjaim szórakoznak velem,nemigazán bízok a +tesztben.Az előbb is mértem a hőm.36,9 elvileg mensi alatt le kellene esnie lehet én vagyok a kivétel.
Nagy GRATULA!!
Vigyázz rá!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?