Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig fórum

A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)

175051. d85d776a42 (válaszként erre: 175050. - E-dit22)
2015. szept. 23. 14:40
Én azért nem kételkedtem a PCOS-ban, mert rengeteg kis cisztám volt, pontosabban a meg nem repedt tüszők, uh-képem is van róla. Az a tipikus PCOS petefészek, nem csak néha 1-1 ciszta. Már meg volt nagyobbodva a petefészkem, januárban műtötték. De ezek után tuti rákérdezek az endokrinológusnál, hogy ez most akkor PCOS vagy mi?
175050. E-dit22
2015. szept. 23. 14:35
Minden 3. nőnek vannak ciszták a petefészkeiben, amik maguktól felszívódnak, nem lehet rávágni elsőre, hogy PCO :/
175049. E-dit22 (válaszként erre: 175045. - Lara66)
2015. szept. 23. 14:34

Gyuribácsitól mi is iszunk teákat, csak elég drágák, végigcsináluk a babatervező csomagját, de sajna nálunk nem kopogtat a gólya lassan egy éve :( pedig minden rendben van mindkettőnknél.

várom az eredményeidet, ha hazaértél :)

nem vagyok IR-es, PCO-t diagnosztizált az egyik doki nálam egy mezei uh-ból, mert épp abban a ciklusban nekem is volt pár cisztám... egyből felírta a Met-et, persze ki sem váltottam, csak pislogtam nagyokat, hogy ezt most miért? Ja, közölte, hogy nem kell elhinni, elmehetek endokrinológushoz, ha nem hiszek neki... no comment. Azért mert az IR és PCO népbetegség nem kéne ráhúzni minden nőre. Elmentem egy másik dokihoz, aki megnézte a leleteimet és mondta, hogy helyesen cselekedtem, semmi bajom, van peteérésem, ovum és a progim is jó és érdekes, azóta (és előtte sem soha) egyik hónapban sem volt cisztás a petefészkem.

Vannak barom orvosok, az tény.

A stressz csökkentése nagyban hozzájárul a javuláshoz, ez is igaz :)

175048. d85d776a42 (válaszként erre: 175047. - Lara66)
2015. szept. 23. 13:41

Köszi, aranyos vagy :)

Igen, nagyon fontos a jó párkapcsolat, a munka és a lelki egyensúly. Én kezdetben szerettem a munkámat, de amikor már minden hónapban dokikhoz kellett mennem különböző problémák miatt és minden leletem negatív lett, akkor rájöttem, hogy nem mehet ez tovább és felmondtam. Nagyon stresszes volt a munkahelyem már a végén. Utána 4 hónapig munkanélküli voltam, de nem bánom. Most olyan munkám van, amit szeretek :)

Én hiszek abban, hogy elmúlhatnak a ciszták. A műtétem után pszichológushoz jártam, mert nem akartam elhinni, hogy egészséges vagyok. Márciusban még tiszta volt a petefészkem. Igaz most újra vannak ciszták, de ennek ellenére egészségesnek gondolom magam. Mindne hónapban barnázgatok a ciklus közepén, még szeretném ha ez elmúlna. De minden meg is teszek ezért, most türelmes vagyok, jobban, mint régen :) Egészséges kaják, sport, vitaminok és talpmasszázs. Ezt csinálom most.

175047. Lara66 (válaszként erre: 175044. - D85d776a42)
2015. szept. 23. 13:29

Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid! Remélem minden rendben lesz veled és bele tudtok vágni a dolgok közepébe :)

A cisztákból nekem is több volt, de az utóbbi UH-kon mintha eltűntek volna... a dokim is azt mondta, hogy azokat, amik maradtak is kár cisztának hívni, azok be nem érett tüszők. És amit még a BMC-ben néztek és én is láttam, na azt a képet meg sem közelítem.

Biztosan sok múlott azon is, hogy lélekben próbáltam magam nem elhagyni (azért mikor havonta kaptam az arcomba, hogy nem lesz gyerekem, az elég gyilkos volt lelkileg is...) és mikor rátaláltam a belső kiegyensúlyozottságra, akkor elkezdtek eltűnni a ciszták (a férjemnek sokat köszönhetek, mert sose hagyott magamra és mindig öntötte belém a lelket). Nem nagyon hiszek/hittem ilyesmiben, de az biztos, hogy a sok stressz és idegbaj lecsapódik valahol és rengetegen gondolják úgy, hogy ilyesmi miatt (is) cisztásodik valaki... Nem tudom, de azért az nem árt, ha valaki nem idegeli magát mindenen (én project manager vagyok és nem épp stresszmentes a munkahelyem... keveseknek van álommunkájuk nulla stresszel)

Megy a drukk, hogy jó legyen a terhelésed! :)

175046. d85d776a42 (válaszként erre: 175045. - Lara66)
2015. szept. 23. 13:00
Azokra az értékekre én is kíváncsi lennék :) az én terhelésemre SOTE-s doki mondta, hogy ez náluk nem számít IR-nek...
175045. Lara66 (válaszként erre: 175041. - E-dit22)
2015. szept. 23. 12:43

Szia E-dit :)

Köszi a gratulációt :)

Sokmindent írtam Anett bejegyzésére, most nem írom le ugyanazt, ott láthatod.

IR-re először nem szedettek velem semmit, aztán szó szerint ki kellett könyörögnöm, hogy ha tényleg IR-em van, akkor esetleg nem kéne metformint szednem?? Nagy nehezen felírták, de csak egy hónapra, utána a háziorvosom írta fel.

Most a munkahelyemen vagyok, de otthonról meg tudom írni az eredményeimet. Előkeresem a BMC-set is... Annyi biztos, hogy a BMC-s értékek még kevesebbek is voltak, mint a mostaniak, úgyhogy duplán nem értem utólag a dolgot. De már rég túl vagyok az ezen való idegeskedésen... Csak ugye nagyon rossz, hogy ilyen rossz tapasztalatai vannak az embernek és közben meg látja, hogy másnak meg segítenek és sikeresen teherbe esik.

BMC előtt még vidékre jártam vissza a régi orvosomhoz, de csak rutin jelleggel, évente rákszűrésre.

Sárgatesthormon elégtelenség miatt nincs se ovum, se progim, se semmi :( Volt olyan (még nem terveztünk gyereket), hogy 8 hónapig egyáltalán nem volt havim... anyukám jó kapcsolatban van Gyuri bácsival (talán ismeritek őt, a gyógyteás bácsi), ők állítottak nekem össze egy teakeveréket, ami meghozta és beállította a menzim. Azóta 30-32 napos, rendszeres ciklusaim vannak.

Ezért is örültem, hogy már az első szuris stimu ilyen jól sikerült.

Nem vagyok én az IR diéta ellen egy percre sem, de nekem nem adtak megfelelő útmutatást és innen-onnan összeszedve és hozzárakva a 150g-os előírást, magam próbáltam kezdeni a dologgal valamit. Nem sikerült jól, tény, hogy valahol az én hibám is, de nem kaptam segítséget az orvosaimtól. Akkor még azt se tudtam, mi az az endokrinológus :)

Te IR-es vagy amúgy?

175044. d85d776a42 (válaszként erre: 175043. - Lara66)
2015. szept. 23. 12:42

Ja persze, a 150 g CH irtó kevés... én voltam dietetikusnál, ott szépen elmagyaráztak mindent. 180 g CH-val kezdtem, ami elvileg súlymegtartó diéta, de én attól konkrétan 6 kg-t fogytam! Most 220 g-ra vagyok beállítva + erősítő sport, ami nálam a TRX és Péntek Enikő edzései. Ezekkel nagyon jól elvagyok. De akkor végülis ti is nagyon egészségesen táplálkoztok. Az külön jó, hogy a férjed is :) Az én párom otthon megeszi, amiket főzök, de azon kívül nem mondhatnám, hogy egészségesen kajál...

Mi még egyelőre nem vágtunk bele a babaprojektbe. Ebben a hónapban csináltattam friss hormonképet, ami szuper lett, úgy néz ki. De majd október 9-én megyek kiértékeltetni. Azt viszont már én is látom, hogy jobb, mint a tavalyi. Amire egyébként azt mondta az endokrinológusom, hogy azzal sincs probléma. Úgyhogy úgy tűnhet, hogy egészséges vagyok, de ciklusközi barnázásom van, illetve csak ott vannak azok a ciszták.

Januárban volt laparom egyébként, akkor megszabadítottak tőlük, de most újra vannak már...:( Ezt nem fogom fel annyira tragikusnak, majd alakulok én is. Jövő pénteken megyek cukorterhelésre, ha ott is javulás lesz, akkor már nyugodt szívvel elkezdünk próbálkozni mi is :)

175043. Lara66 (válaszként erre: 175037. - D85d776a42)
2015. szept. 23. 12:30

Anett, nagyon sajnálom. Tényleg hasonló az esetünk.

A diétával kapcsolatban: a fehérliszt-cukor mellőzést továbbra is folytatjuk, maradtak a teljes kiőrlésű pékáruk, de pl. krumplit ritkán, de eszem újra (sajna nagyon szeretem). A gyorskaják, zacskós borzalmak eddig sem voltak nálunk divatosak, egyetlen "szenvedélyünk" a férjemmel a kínai kaja, amit kb 1x egy hónapban a kedvenc helyünkön beiktatunk, diéta ide vagy oda :) Szerintem ez még nem a világ vége, pláne, hogy nincs különösebb betegségem. Én rengeteget főzök amúgy is otthon és elég változatosan. Sok halat eszünk, a férjem imádja a salátákat, szinte mindig sali a köret. Néha engedem magam elcsábítani egy-egy tésztás kajával, de szigorúan durum tésztából, úgy gondolom, ezt a részét jól tartjuk attól függetlenül, hogy van-e IR, vagy sem.

Anyukám természetgyógyász, mozgásterapeuta és masszíroz is és komoly paleo hívő. Szoktam a receptjeiből csenni, nagyon jók! :)

Tényleg nagyon hasonló az esetünk, de én sem hinném, hogy az endokrinológusod tévedne.

Nagyon sokáig úgy gondoltam, hogy nem árthat a diéta, de nekem nem a legjobb félét írták elő szerintem, ráadásul semmilyen útmutatást nem adtak, hogy merre induljak, csak annyit, hogy napi 150g szén hidrát és kész. Nagymamám cukorbeteges diétáját csórtam el, sokáig azt csináltam.

Az új dokim anno annyit mondott, hogy az a 150g nagyon kevés, ne azt tartsam, ha már tartok bármit is. Annyit mondott még, hoyg szerinte az én esetemben elég, ha a fehérlisztet-cukrot kiiktatom. Nekem ez be is vált, úgy érzem.

És Anett, neked most hol tartanak a dolgaid? Próbállak majd visszakeresni korábbról, de ha másokat nem zavar, leírhatnád a te történetedet is.

175042. d85d776a42 (válaszként erre: 175041. - E-dit22)
2015. szept. 23. 12:02
Egyetértek!
175041. E-dit22 (válaszként erre: 175036. - Lara66)
2015. szept. 23. 11:57

Szia Lara! :)

halkan gratulálok én is :)

hogy kerültél a BMC-be? Ki volt előtte a dokid?

Megírnád a terheléses eredményeidet? Kíváncsi lennék rá, hogy melyik doki és miért mondta milyen eredményre, hogy IR és a másik 2 doki miért, hogy nem? Azért ez durva. IR-re gyógyszert nem szedettek veled? Velem ugyanez volt.

Csak annyi a különbség, hogy nekem van peteérésem, ovum és mostmár a progim is jó. Mert az nagyon nem mindegy, hogy azért nincs progid, mert nincs ovulációd vagy van ovu, csak alacsony valamiért a progi.

Az nem derült ki, hogy miért nincs peteérésed, ha mégsem vagy IR-es?

Egyébként szerintem az IR diéta nagyon egészséges, a lényeg, hogy ne egyél cukrot, fehérlisztet, gyors felszívódású ch-kat, ne igyál egy rakás cukros üdítőt és ne napi 1-2-szer egyél, mint sokan, mert nincs idejük, hanem 5-6-szor keveset, a hangsúly a kevés lassú ch, több fehérje és sok zöldségen alapszik. Nem tudom előtte milyen életmódot folytattál, de szerintem az IR "diétát" kellene mindenkinek követni! Amit én nem nevezek diétának, hanem egy egészséges életmódnak inkább.

Nagyon drukkolok neked, hogy tényleg pozi legyen az a halvány pozi! :)

175040. d85d776a42 (válaszként erre: 175039. - Zsuzsimanó)
2015. szept. 23. 11:42
Rencz Rita
175039. Zsuzsimanó (válaszként erre: 175037. - D85d776a42)
2015. szept. 23. 11:39
kihez jársz? én is oda járok
175038. Zsuzsimanó (válaszként erre: 175036. - Lara66)
2015. szept. 23. 11:38
sajnálom :( de a lényeg, hogy megtaláltad a kiutat :)
175037. d85d776a42 (válaszként erre: 175036. - Lara66)
2015. szept. 23. 11:20

Akkor minden helyrejött, az a lényeg :) pár év múlva már nem is fogsz rá emlékezni, hogy mennyit kellett várnod a babára :)

Nekem is érdekes ez a félrediagnosztizálás... nálam is lehet ez van. Bár én a Mens Mentisbe járok, ott azért csak nem történhet ez meg, megbízok az endokrinológusomban. Amúgy nekem is enyhe IR-em és PCOS-em van szerintük. A cisztás petefészek az oké, látják az UH-n, de a terheléses cukromra már nagyon sokan mondták, hogy ez nem IR. A Mens Mentisbe kicsit szigorúbban veszik az eredményeket, szerintük enyhe IR.

Viszont a hormonképemben szerencsére semmiféle eltérés nincs, ami PCOS-oknál fennáll általában. Sőt peteérésem is van, eddig akárhányszor nézettem a progit és akárhányszor volt uh-m, mindig beigazolódott, hogy azzal is minden rendben. Mégis vannak cisztáim...:( Én is vékony vagyok, ennek ellenére "diétázok", cukrot-fehérlisztet teljesen kiiktattam az étrendemből. Egyébként is eléggé egészségtudatos vagyok, már ha tehetném se ennék "normális" kaját.

Azért az hülyeség, hogy PCOS-oknak nem lehet gyerekük. Jesszus, hogy mondhat ilyet egy orvos???

175036. Lara66 (válaszként erre: 175035. - D85d776a42)
2015. szept. 23. 10:59

Hát igen, még mi is csak fenntartással örülünk, mert bármi lehet még. De a halvány csík halvány reményt is ad ;)

Már másfél éve próbálkoztunk természetes úton a férjemmel, sikertelenül, mikor felmerült bennem, hogy felkereshetnénk egy meddőségi központot, mert ez kezd nem-normális lenni.

Ekkor kerültünk a BMC-be. Nem akarok rosszat mondani rá, mert sok lánynak/nőnek ott sikerült a baba, de nekem csak negatív tapasztalataim voltak... 2012 év elején jelentkeztünk a központban és elindult az első kivizsgálás, amit mindenkinél megcsinálnak: vérvételek 3. és 21. napon, semen, terheléses cukor, stb.

Utóbb kiderült, hogy minden értékem nagyon jó, de akkor azt mondták, hogy IR-es vagyok, ami PCOS-sel párosul és hogy soha, vagy nagyon nehezen lehet majd gyerekem. Én meg elhittem. Az UH-n amúgy látszott a PCOS, a gyöngysorszerűen elhelyezkedő cisztácskák, de ezen kívül semmilyen más tünetem nem volt.

És itt meg is álltunk... nem folytatódott tovább a dolog, hiába jártam kemény konzultációs pénzekért. Mindig azt mondták, hogy diétázzak - előírtak egy brutál 150g-os szénhidrát diétát, majdnem belehaltam (sose volt a súlyommal gond, sőt, nagyon vékony vagyok, így a diéta még jobban fogyasztott, nagyon durván néztem ki egy idő után).

Közben annyi azért történt, hogy csináltak egy átjárhatóságit, átjárható voltam, de úgy fájt, mint az állat, üvöltöttem.

Végül feladtam, nem mentem többet a BMC-be, nem volt ehhez az egészhez energiám.

Fél év kimaradt és egy barátnőm ajánlott egy nőgyógyászt. Elmentem hozzá. Nagy erőkkel vittem a BMC-s összes leletemet, amelyeket átnézve a doki közölte velem, hogy nekem a világon semmi bajom, minden értékem tökéletes. Nem akartam neki hinni, még én kezdtem el győzködni, hogy dehogyis!! Ott vannak az eredméynek, azok alapján azt mondták nekem, hogy IR és PCOS!! És hogy nem lehet gyerekem... Mondja a doki, hogy ezt felejtsem el sürgősen, de ha nem hiszek neki, csináltassuk meg ugyanazt és ő pedig előveszi a tankönyveit és megnézhetem bennük, hogy az én eredményeim tankönyvbe illőek... És hogy szerinte nekem egyetlen lehet a PCOS ultrahang kép mellett: hogy alacsony a progeszteron szintem és nincs peteérésem.

Megcsináltattuk ugyanazokat a vérvételeket és igaza volt. Nem hittem el. Nem vagyok IR-es! Azért az nekem nagyon sokat számított! Majdnem 3 évig tartottam a diétát, lefogytam, úgy néztem ki, mint egy afrikai éhező, a semmiért... és ugyanúgy nem jött a baba...

Elküldött az új dokim kimondottan progeszteron vérvételre és ki is derült: gyakorlatilag semennyi progeszteront nem termelek :( :(

Ekkor megkérdezte, mi a cél? Mondom: hát a gyermek lenne! :) Mondta, oké, szuper, akkor stimulálunk és rábírjuk az agyalapi mirigyem, hoyg termeljen progeszteront.

Clostis hónapok jöttek, 3 is. Mivel a Closti önmagában nem vitte fel, csak nagyon minimálisan a progeszteront, ezért átirányított a Forgács Intézetbe, ahol a legjobb kezekbe kerültem Sipos doki alatt. Sipos doki is kérte az új vérvételeket, de minden nagyon hamar megvolt. A biztonság kedvéért még egy terheléses cukrot is csináltunk, így Sipos dokitól is meghallgathattam, hoyg enkem közöm nincs az inzulinrezisztenciához, sőt, ő már az ultrahangon a PCO-t sem nagyon látta, néhány be nem értett tüsző volt csak ott (én is láttam!!!).

Átjárhatósági is volt, képzeljétek el, el voltam záródva!!! Innentől kezdve abban is kételkedem, hogy amikor a BMC-ben néztek, akkor tényleg nem volt elzáródás... szerintem volt és azért fájt annyira. De ezt nem tudom biztosan, nem értek hozzá. Sipos doki csinálta az átjárhatóságit és hála az égnek meg tudta nyitni a petevezetőket ott helyben, így elkerültem a laparoszkópiás műtétet.

Inenntől nagyon felgyorsultak az események és egyből az inszemet beszéltük meg. Annyit próbálkoztunk az elmúlt évek alatt, hogy meg sem akartam már próbálni azt, hogy csak stimulálunk és otthon próbálkozunk. Nem akartam több hónapot veszíteni.

Az inszem amúgy sem egy rémes dolog, nem fájt a beavatkozás. Előtte a szurik, na az kemény menet volt nekem, még sose kellett magamat szúrni (hasfalba) otthon... az kikészítő, ráadásul rajtam minden létező mellékhatás kijött... de legalább meglett az eredménye: egyetlen hét alatt 2 gyönyörű domináns tüszőt növesztettem, a méhnyálkahártyám tankönyvbe illő 10 mm-es lett és erre rá egy hétre meg is csinálta Sipos doki az inszemet.

Hát ez az én nem túl rövid történetem. Tudom, hogy rengeteg nőnek ennél jóval több és komolyabb baja van, de nekem ez is rettenetes tortúra volt eddig és főleg nagyon sok idő a semmire (évek teltek el!!!). Az inszem nekem hatalmas reményt ad és bele sem merek gondolni, mekkora szerencsében lehet részem, ha most, a legelső sikeres lesz!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot és nagyon örülök, hogy rátaláltam a fórumra és írhatok. Jól esik megosztani a hasonló sorstársakkal a dolgokat :))

175035. d85d776a42 (válaszként erre: 175033. - Lara66)
2015. szept. 23. 09:51

Szia!

Halkan gratulálok akkor :) de biztos minden rendben lesz!

megkérdezhetem, hogy miért volt szükség inszemre? És hogyhogy félrediagnosztizáltak?

175034. Zsuzsimanó (válaszként erre: 175033. - Lara66)
2015. szept. 23. 09:51
üdv és halk gratula :)
175033. Lara66
2015. szept. 23. 08:23

Sziasztok.

Új vagyok, néhány napja regiztem a hoxa-ra.

Szeretnék csatlakozni hozzátok, inszemináció után vagyok 11 nappal (ma reggelre nem bírtam már és csináltam egy tesztet, amin lett egy halovány második csíkunk!! :))) )

Nagyon izgulunk, mi lesz hétvégéig, szombaton csinálom a következő tesztet, addig erősödnie kellene.

Első inszem volt, a beavatkozás óta mindenféle tünetem van, hányinger/hányás majdnem minden nap, mindjárt megjön érzés, hol erősebb, hol gyengébb, szurkálások, kisebb görcsök, főleg bal oldalt.

2 tüszőnk volt, mindkét oldalon 1-1, amúgy PCOS UH képem van, de a PCO-t semmi más nem támasztja alá, nincs IR-em sem (korábban sajna félrediagnosztizáltak és azt mondták, van IR, sőt a PCO-mat is durvának titulálták). Progeszteronom a béka segge alatt, mintha nem is lenne. Kapom is a Duphastont most az inszem után. A fő probléma szerintem a progi nálam, a többi eredményem teljesen jó.

Hát kb. ennyi infó elég elsőre rólam :) :) Bocsi, ha túl hosszú voltam :)

Próbállak visszaolvasni benneteket, de rengeteg hozzászólás van, sose érek a végére :))

175032. pegaszosz
2015. szept. 22. 21:02
Mi a helyzet Hölgyek! Nagyon csenben vagytok ☺
175031. Zsuzsimanó (válaszként erre: 175030. - Reni2015)
2015. szept. 22. 16:26
nem sajnos :( de majd lesz :)
175030. reni2015 (válaszként erre: 175008. - Zsuzsimanó)
2015. szept. 22. 15:13
Ne maaar😔😔😔😔 akkor meg sem lett baboca?
175029. d85d776a42 (válaszként erre: 175027. - D85d776a42)
2015. szept. 22. 13:50

pedig tudom, hogy sajnos nem ennyire egyszerű a teherbeesés :( a januári műtétem óta le is álltam a dokikhoz járkálással, korábban azért gyakrabban jártam hozzájuk. Elvileg most türelmes vagyok magammal szemben, de aztán mégse tűnik úgy :D

mi lett a fórummal? nem volt időm visszaolvasni, de korábban mindig láttam, hogy ez a fórum aktív volt.

175028. E-dit22 (válaszként erre: 175027. - D85d776a42)
2015. szept. 22. 13:45
:) ne parázz ennyire :)
175027. d85d776a42 (válaszként erre: 175026. - E-dit22)
2015. szept. 22. 13:37
tudom és lehet sikerülne is viszonylag rövid időn belül. De attól félek, hogy a barnázás miatt nem tudom majd megtartani a babát. Azért ez elég ijesztő dolog... legalábbis nekem. Ez hülye hozzáállás részemről, de emiatt van bennem egy gát. Ha javult az IR-em és majd októberben megnyugtat az endokrinológus is, akkor simán elkezdünk próbálkozni. De addig bizonytalan vagyok ezügyben.
175026. E-dit22 (válaszként erre: 175025. - D85d776a42)
2015. szept. 22. 13:30
ha szeretnétek babát szerintem vágjatok bele :) ennél sokkal komolyabb problémákkal is esnek teherbe csajok :)
175025. d85d776a42 (válaszként erre: 175022. - E-dit22)
2015. szept. 22. 13:14
biztos csak én aggódom túl... régen olyan össze-vissza ciklusaim voltak, 32-37 naposak, kicsit rendszertelen. Barátcserjézés óta 30-31 naposak, ez már tetszik :) alap, hogy betartom a diétát és sportolok. Most már csak a ciklusközepi barnázás zavar, amíg az fennáll, nem merek babát vállalni :( pedig már szeretnénk. ja és nagyon vékony vagyok, kicsit híznom kéne terhesség előtt.
175024. Zsuzsimanó (válaszként erre: 175021. - D85d776a42)
2015. szept. 22. 13:13
nálam meg a tüdőembóliára, hogy ilyen fiatalon? :D amúgy nekem is mondták, de később. Szerencsére, aki először látott az éppen tudta és le is írta, hogy PCOS, de ezek után semmi többet nem tett
175023. E-dit22 (válaszként erre: 175021. - D85d776a42)
2015. szept. 22. 13:10
ja, mert az kinézetre megy, persze...
175022. E-dit22 (válaszként erre: 175019. - D85d776a42)
2015. szept. 22. 13:10

igen, lehetséges, hogy több tüsző érik.

Szerintem nálad nincs nagy probléma, ha ovu van, akkor minden rendben, persze kell a diétát tartani, sportolni, amit előírnak, de ha rendes hosszúságú ciklusaid vannak ovuval és a progid is rendben, akkor semmi baj.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook