A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Csak keményen, hajrá! :-)
De ŐŐŐ na csajok van egy hapsi aki olvas minket előszeretettel!!! :/ ez egy nagyon nagyon szar dolgok így :(
Engedjetek be engem is!!!! :-)
De kedves vagy :* köszönöm de azért na ne már zöldséget :D
Én benne vagyok! Valóban most már elég intim témák vsnnak, nem szívesen bíznám a nagyközönségre...
Basszus, csak nem "szendmen" volt? Nekem bébit küldött, elsőre le sem esett, hogy ő egy pasi :-)
Hat melegen ajanlom a tuszoimnek, h valasszanak ki egyet maguk kozul, aki szepen megerik es meg is reped 😀 Kulonben megregulazom oket egy kis gyogyszerrel vagy nemtom 😊
Én úgy tudom a stressz is okozhat magas prokaltint...
ha a hcg-d alacsony volt vértételen, akkor tutira nem vagy terhes...
Szerintem várj még pár napot, meglátjuk merre megy a hőd....ha elkezd tartósan emelkedni, akkor volt ovud, de így első blikkre én arra tippelek, hogy még előtte vagy...
Én is vérfoltnak írom a ciklus közepi barnázást is...nem találtam más opciót eddig.
Szurkolok, hogy jó híreket kapj a dokinál!
Én ciklus.hun és Womanlogon vezetem, régebben volt még egy app a telómon, ami azt is megmondta hány % esélyünk van a babára egyes napokon, illetve az összebújások alapján a ciklusban...de nekem 3 már sok volt, így azt töröltem. Reggel telón gyorsan rögzítem, aztán később beírom ciklus.hu-ra.
Ma én is beszerzek tampont a jövő hétre....
Ez szépen lement Timi, lesz hova emelkednie és magasan maradnia úgy 9 hónapig! :-)
Répát? Hmmm.... :-)))))
Ezek szerint mások szerint is csini vagy, nemcsak szerintünk! (én még időben meglestelek) :-)
Szia Reni! m
Mizujs? Hogy álltok a lombikkal? Mikor lesz a leszívás? Szorítok nagyon neked, hiányzol!
Wow, ez nagyon szép görbe továbbra is!
De mi az, hogy keresztbe jött ki a csík, aztán elmúlt? nem értem? most volt második csík is? vagy az első tűnt el? Akkor nem hibás a teszt?
Jó reggelt!
Én így állok most:
[link]
Nem szokott időben mértem, mert hajnali 3 felé kerültem csak ágyba, így alig 3.5 óra alvás lett volna mérésig. Szarul is aludtam, felébredtem csomószor, de kivártam a 7 órát kb, bár így azért kicsit sem releváns a mai hőm.
Na, most visszolvasok van-e újabb tesztelőnk....
Sziasztok, már 3 napja nem írtam semmit, mert időm nem sok volt, azért nézegettem a posztokat, jelentkeztem a külön csopiba, mert érdekel, hogy ki hogyan van! :) velem rendben van minden, bár vannak furcsa érzések, amik nem igen szoktak lenni, túlzott mellfeszülés és társai, egyben azért reménykedek, hogy ezek jót jelentenek! remélem most akik következnek majd hoznak pozi tesztet! Puszi nektek
hát én nem szeretem a dpo-t mert az is attól függ kinek hány napos a luteálisa. Van aki a 14. napon tesztel mert 16. napon van nemvárt. Nekem a luteálisom 14 hosszu vagy 13. attól függ az első ciklus nap az még a luteálishoz tartozik e. Mert én azt hittem hogy nem, márpedig ha nem tartozik hozzá akkor 13 nap a luteális, viszont valahol ugy számolja hogy hozzátartozik igy viszont 14 nap. a lényeg viszont amit tudok hogy a nemvárt 21-én lesz. Ehhez fixen tudok igazodni, mivel szabályos a ciklusom. Szóval nem igazán tudom hogy hogy lehetne értelmesen godnolni hogy mikor érdemes tesztelni :D De ami biztos hogy nem várt napját ha megvárom akkor megóvom magam a egy csalódástól, legalábbis eggyel kevesebb. És ha nem jön meg akkor pedig tudok már akkor is örülni :)
Egy rugóra jár az agyunk :)
Jó reggelt! Most olvasom mi történt a répával :) en bena vagyok ezekhez, de csatlakoznek a klubhoz
Lelőtted a poént :D ezt akartam írni a másikra pont Timilight :D
Én tesztelésnél mindig a dpo-ra figyelek, nem a nemvártra, vagy ciklusnapra. 14. dpo előtt szerintem nem érdemes tesztelni...
28 cn 12. dpo viszont elnézegettem a tesztjeidet, és örülök hogy fenn is hagytad őket, mivel a 12. dpon a te teszted is nagyon halovány volt... Azon nagyon szugerálok hogy lássak valamit. Szóval még reménykedem hogy lehet csíkocskám
kismanó adatlapján a megnyitott klubra katt
Akkor ide irok.
Szóval 7 -én volt az ovum. Ez biztos, akkor éreztem is, reggel 7 től, aztán délután 4 kor voltam aznap a dokinál ő pedig alátámasztotta az ovut. Igy 8 és 9-e már kizárt. Igy 12. dpo-n vagyok. A ciklus hu egy ... nemis minősitem micsoda, de rossz helyre húzta az ovut és ott is hagyta. Remény az van, hiszen az is lehet hogy nemvárt után fog csak jelezni a teszt jót. Én mindig is a nemvártra hagyatkoztam, ha megjön akkor nincs semmi ha nem akkor meg baba. Viszont én mindig mondtam, hogy nem is jutok el a beágyazódásig szerintem, és még csak kémiai terhességem sincs. Szóval kezdek elgondokodni....
hát nem tudom kéthelyre nem nagyon fogok tudni odafigyelni ha már melózok. Majd meglátjuk.
gyere a klubbunkba Reniiiii ott irok neked választ is
További ajánlott fórumok: